Roman-ZA Odesláno 16. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2024 fajnove Marliny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2024 To jo. Akorát vypadají, jako když maj čtyři datumky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2024 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V 16. 9. 2024 v 16:57, Roman-ZA napsal: fajnove Marliny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mě tahle varianta Marlinů víc baví v tom chronografovém provedení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. září 2024 uživatelem Caszidy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 Asi tak už 379. varianta Q reissue, ale na mně to pořád funguje Ten žlutý ciferník je super Trochu bych měl obavy o trvanlivost toho "pozlacení", bez toho bych se rozhodně obešel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 ta pidi datumovka tam ozaj nemusela byt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 Uff, neuvěřitelný, jak Timex jede - dneska zase představili parádní Flyback chrono s odkazem na legendární leteckou společnost Pan-Am Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 mne sa pacia tie PAN AM GMT. velka skoda toho quartzu, asi to je dane tym, ze si drzat status cenovo dostupnych hodiniek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Ta korunka signovaná logem Pan-Am je krásnej detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 (upraveno) Mě se tahle edice Pan-Am strašně líbí , ta modrá je super a vůbec mi tam ten quartz nevadí. Já ovšem preferuji chronography . Krásný detail letadla na 6. hodině Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2024 uživatelem Salamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2024 hodinky pěkné, ale proč pilot kouká té starší dámě na zadek? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 ...na mna teraz často na webe vyskakuju tieto "IRONMAN-y". Pred dvoma mesiacmi som dal svojho prvého IM a tak rozmyšlam, že by som si spravil radost. Velkost chlapskych 48mm. Pekna signovaná guma, detail loga Ironman na konci sekundovky a aj na korunke ....a cenovka okolo 200 EUR je viac, ako priaznivá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek11 Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 V 20. 9. 2024 v 20:43, Salamaster napsal: Mě se tahle edice Pan-Am strašně líbí , ta modrá je super a vůbec mi tam ten quartz nevadí. Já ovšem preferuji chronography . Krásný detail letadla na 6. hodině Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V jednoduchosti je krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 mne na nich vadi ta datumovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Ty GMT se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Jako vím, že to nejsou Ironmany, ale tyhle se mi prostě čistě subjektivně líbí víc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Tady je pekne video o tech GMT titanovkach 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 V 26. 9. 2024 v 14:28, AndyAaron napsal: Tady je pekne video o tech GMT titanovkach Nedalo mi to a objednal jsem. Tak uvidíme 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 tak som na ne zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 V 25. 9. 2024 v 19:35, Caszidy napsal: Jako vím, že to nejsou Ironmany, ale tyhle se mi prostě čistě subjektivně líbí víc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. na tom něco je, tohle bych už možná uvažoval K tomu logu Panam - to mi dost připomíná nejmenovanou firmu s podobnými historickými výběry, ale to bude podobnost čistě náhodná. No ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 @eloga teď se omlouvám za svou natvrdlost, ale asi budu potřebovat trochu nakopnout Koho máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se