Přejít na obsah

Novinky Timex

AndyAaron

Doporučené příspěvky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V 16. 9. 2024 v 16:57, Roman-ZA napsal:

Mě tahle varianta Marlinů víc baví v tom chronografovém provedení🤔

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Caszidy
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak už 379. varianta Q reissue, ale na mně to pořád funguje😍😎👍🏼 Ten žlutý ciferník je super👍🏼 Trochu bych měl obavy o trvanlivost toho "pozlacení", bez toho bych se rozhodně obešel🤔

Odkaz ke komentáři

Uff, neuvěřitelný, jak Timex jede - dneska zase představili parádní Flyback chrono s odkazem na legendární leteckou společnost Pan-Am😍

Odkaz ke komentáři

Mě se tahle edice Pan-Am strašně líbí , ta modrá je super a vůbec mi tam ten quartz nevadí.

Já ovšem preferuji chronography 😁. Krásný detail letadla na 6. hodině

Upraveno uživatelem Salamaster
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

...na mna teraz často na webe vyskakuju tieto "IRONMAN-y". Pred dvoma mesiacmi som dal svojho prvého IM a tak rozmyšlam, že by som si spravil radost. Velkost chlapskych 48mm. Pekna signovaná guma, detail loga Ironman na konci sekundovky a aj na korunke ....a cenovka okolo 200 EUR je viac, ako priaznivá

Odkaz ke komentáři

V 20. 9. 2024 v 20:43, Salamaster napsal:

Mě se tahle edice Pan-Am strašně líbí , ta modrá je super a vůbec mi tam ten quartz nevadí.

Já ovšem preferuji chronography 😁. Krásný detail letadla na 6. hodině

V jednoduchosti je krása

Odkaz ke komentáři

V 25. 9. 2024 v 19:35, Caszidy napsal:

Jako vím, že to nejsou Ironmany, ale tyhle se mi prostě čistě subjektivně líbí víc🤔😉

na tom něco je, tohle bych už možná uvažoval 🤠

K tomu logu Panam - to mi dost připomíná nejmenovanou firmu s podobnými historickými výběry, ale to bude podobnost čistě náhodná. No ne? 🤠

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...