geometr Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Fakt plast to sklo? Na ofiko stránkách píšou " Crystal/Lens: Mineral Glass " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Jojo píšou to všude, ale je to plast, oni by ani takhle vypouklej minerál asi nedovedli udělat. V tý komunikaci má Timex asi nějakej problém, protože, kromě tohohle, se píše v příbalový dokumentaci "Diver chronograph" což je samozřejmě blbost a i z kampaně na hodinky je jasný, že jim tam prostě vypadlo R a má tam být "Driver chronograph" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 No tak to je škoda. Říkal jsem si, že bych zkusil ty světlé, ale plast nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Vím, že je to věc názoru, ale za mě, když ne safír tak raději plast... Ten aspoň opravíš. Minerál jebneš celkem snadno a už s ním nic nenaděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Naprosty souhlas. A obcas mam i dny, kdy preferuju plast nad safirem Mineralu se vyhybam pokud to jde, to nema zadnou pridanou hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 No vidíte, já s minerálem nemám problém a s plastem jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Mě u nich plast nevadí... má to takové kouzlo vintage doby, kterou mám u hodinek rád. U toho zapínání tahu jsem si říkal, že to bude nic moc. Což jsi mi potvrdil. Ale ač na tahy nejsem, tak tady bych tah preferoval. Pasuje to spolu víc než na kůži (si myslím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 před 59 minutami, AndyAaron napsal: Naprosty souhlas. A obcas mam i dny, kdy preferuju plast nad safirem Mineralu se vyhybam pokud to jde, to nema zadnou pridanou hodnotu. Tak samozřejmě Moony se safírem bych si nekoupil před 33 minutami, libor2002 napsal: Mě u nich plast nevadí... má to takové kouzlo vintage doby, kterou mám u hodinek rád. U toho zapínání tahu jsem si říkal, že to bude nic moc. Což jsi mi potvrdil. Ale ač na tahy nejsem, tak tady bych tah preferoval. Pasuje to spolu víc než na kůži (si myslím). Hele tah jim sedí pěkně, ale i na tom rallye řemenu, co sem jim na rychlo "vyrobil" vypadají moc pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Zkusil jsem na jich ještě jinej náramek a musím říct, že to dostalo ještě lepší vzhled... Teď sou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Moc pěkné hodinky, tyhle chrona. Dost mě zajímá bílý číselník. Ale i takto jsou pěkné. @Kristian.nov: Díky za fajn shrnutí, jen dotaz, když je centrální vteřinovka na "12" lícuje na přesno? Jinak na tom tahu jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 25 minutami, Sphinxx napsal: Moc pěkné hodinky, tyhle chrona. Dost mě zajímá bílý číselník. Ale i takto jsou pěkné. @Kristian.nov: Díky za fajn shrnutí, jen dotaz, když je centrální vteřinovka na "12" lícuje na přesno? Jinak na tom tahu jsou super. Nelícovala, ale když vytáhneš korunku dají se ručičky chrona tlačítky zarovnat. Většina quartz chron tohle umí. Takže jsem ji jednoduše zarovnal a už lícuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Super, díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Nová limitka s kolaborací https://www.ablogtowatch.com/timex-x-worn-wound-unveil-the-ww75-limited-edition-watch/ Mě se to líbí, takový hravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Nové Timex Automat 38 mm https://www.ablogtowatch.com/timex-debuts-new-giorgio-galli-s1-38mm-automatic-watches-in-black-and-gold/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Určitě s velkou představivostí, ale mám pocit, že tam je malá podobnost s Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 hlavne s Omegama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) mě u toho Timexu vadí, že mají mnohdy zajimavý koncept, ale pak v reálu to provedení působí na první pohled strašně lacině. Na druhou stranu ty hodinky stojí pár korun, ale raději bych si připdal a oni by tomu mohli přidat něco navíc. Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 me vadi ta pouzdra z obecneho kovu... proc pouzivaji ocel vetsinou jen na dynka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 no to je další věc, to už je dneska mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tak jako tohle nevypadá vůbec špatně! https://www.hodinky-365.cz/timex-expedition-tw2v41700-x1232390 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se