lolohh Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Mám kamaráda - před pár lety dostal na náledí smyk v Pajeru (řídila jeho žena). Přetočili to párkrát přes střechu. On byl připoután a skončil jen s odřeninami od věcí poletujících v autě. Jeho žena nebyla a skončila na vozíku. Já mám kamaráda, který usnul, vylétl z dálnice do pole, Tranzit udělal dva kotrmelce. Motor a palubka byly namáčklé na sedačce, on nebyl přivázaný, takže mu to neupálilo nohy, protože se zrovna mlátil někde u střechy. Saniťáci na něj čuměli, že je živej, on ještě večer šel z nemocnice, jen si pak pár dní vyndaval střepy ze zad. Říkal, že se váže vždycky (já taky, mám to zafixované a nepřipoutaný se cítím hrozně blbě), ale tentokrát z nepochopitelného důvodu zapomněl.
Traveller Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 ale tentokrát z nepochopitelného důvodu zapomněl. Osud?
ricous Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Dost často se taky nalepí těsně na zadek a snaží se člověka vyprovokovali... Plné brzdy, řekl bych v takovém případě. Sorry, ale tohle už je totální blbina
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Je pravda, že provokují... na okresce poblíž dálnice předjeli tátu, a pak zpomalili na 80 a čekali až je předjede. Když viděli že je to marné, dupli na to a odbočili na dálnici. AD Pásy. Bez pásů se v autě cítím tak nějak "divně". Zkrátka ten pohyb zapínání pásu mám vsugerovaný. Když sem tam jedu jako spolujezdec párkrát se mi stalo, že jsem hledal pás na špatné straně
ricous Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Je pravda, že provokují... na okresce poblíž dálnice předjeli tátu, a pak zpomalili na 80 a čekali až je předjede. Když viděli že je to marné, dupli na to a odbočili na dálnici. Jasně, společný názor mne nepřekvapuje... Zkuste se nejdříve optat nějaké té obsluhy VW, o čem je jejich služba, jak z dlouhé chvíle provokují ostatní chudáky, kteří dodržují předpisy. "To že jsi schizofrenik neznamená, že nejsi sledován...".
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Stalo se tátovi, ne mně. A důvod byl podle mě jasný, chtěli si prohlédnout auto... Oni si rádi prohlížejí lepší auta.
ricous Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Stalo se tátovi, ne mně. A důvod byl podle mě jasný, chtěli si prohlédnout auto... Oni si rádi prohlížejí lepší auta. To je o nich všeobecně známo - kolikrát poprosí ještě o společnou fotku nebo svezení se v tom lepším autě... Jo, a když ho na okresce předjeli a spomalili na 80, tak je mohl tatík v poho předjet 90, to by ho snad nezastřelili na místě.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Víte někdo na jakou vzdálenost jim to měří dozadu? Nikdo?
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Hlavní ovšem je, aby oni nesvezli tebe... jak znám z jednoho vyprávění, když jedeš na dálnici 216 s 0,9promile v krvi, tak poznáš pašíka ze zadních sedaček. Už vidím jak bys je ty, nebo kdokoli jiný začal předjíždět. Já bych naopak zpomalil aby se vzdálili. Hrát si na honěnou s policajtama by mohl jen blbec.
ricous Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Už vidím jak bys je ty, nebo kdokoli jiný začal předjíždět. Já bych naopak zpomalil aby se vzdálili. Hrát si na honěnou s policajtama by mohl jen blbec. Pokud jedou 80, tak je předjet a dodržovat předepsanou rychlost mi nedělá problém. Ale končím se zbytečnou debatou. Přeji všem poctivým řidičům pevné nervy, aby se od těch provokatérů policajtskejch nenechali strhnout k nadzvukové rychlosti.
PepaSFI Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 oni tu rychlost měří nepřímo snímkováním. prostě jedou stejně rychle jako měřené vozidlo a kamera to natáčí i s údajem kalibrovaného rychloměru. A aby to bylo průkazné tak musí chvilku udržet stejnou rychlost, údajně 5 sekund a musí to být z videa patrné. Takže se to asi snaží dělat co nejblíž aby to bylo dobře patrné a nešlo se z toho vykroutit. jo a když se na mě někdo zezadu lepí tak začnu pomalu plynule zpomalovat. Blba je lepší mít před sebou tak ať si mě předjede a táhne si někam. A když předjet nemůže tak ať se třeba pochčije, nemá se lepit. Pasáta bych asi ještě vylepšil, zastavil bych na krajnici a šel se jich zeptat jestli něco nepotřebujou. Taky by se dalo zavolat policajty a nahlásit divný chování pasátu číslo xxxxxxx, obavu z přepadení nebo tak něco.
Ruda Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Hlavní ovšem je, aby oni nesvezli tebe... jak znám z jednoho vyprávění, když jedeš na dálnici 216 s 0,9promile v krvi, tak poznáš pašíka ze zadních sedaček. Už vidím jak bys je ty, nebo kdokoli jiný začal předjíždět. Já bych naopak zpomalil aby se vzdálili. Hrát si na honěnou s policajtama by mohl jen blbec. Když jelo policejní auto pomaleji a já jsem ho předjel, tak se mi ještě nikde nikdy nestalo, že by mne jen tak pro zábavu zastavili.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Když jelo policejní auto pomaleji a já jsem ho předjel, tak se mi ještě nikde nikdy nestalo, že by mne jen tak pro zábavu zastavili. Jednou se mě osobně podařilo předjet policejní auto při 160 na dálnici, naštěstí se za mnou nepustili. Jinak když jede na dálnici policejní auto, a to jakékoliv třeba i dodávka, tak mám takovou zkušenost, že se za ním tvoří kolona a všichni se jej bojí předjet.
B.F.G. Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Ale raděj nic, ještě by mě pak někdo od NICH vykostil.
JiříR Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 oni tu rychlost měří nepřímo snímkováním. prostě jedou stejně rychle jako měřené vozidlo a kamera to natáčí i s údajem kalibrovaného rychloměru. A aby to bylo průkazné tak musí chvilku udržet stejnou rychlost, údajně 5 sekund a musí to být z videa patrné. Takže se to asi snaží dělat co nejblíž aby to bylo dobře patrné a nešlo se z toho vykroutit. jo a když se na mě někdo zezadu lepí tak začnu pomalu plynule zpomalovat. Blba je lepší mít před sebou tak ať si mě předjede a táhne si někam. A když předjet nemůže tak ať se třeba pochčije, nemá se lepit. Pasáta bych asi ještě vylepšil, zastavil bych na krajnici a šel se jich zeptat jestli něco nepotřebujou. Taky by se dalo zavolat policajty a nahlásit divný chování pasátu číslo xxxxxxx, obavu z přepadení nebo tak něco. Tak to já mám informace opačné, sice to natáčí kamery, ale radar je laserový a rychlost má změřenou za cca 1 s, na rychlosti moc nezáleží (čím pomaleji se jede tím rychleji mají údaje). A moc nechápu proč by někoho provokovali, protože na našich silnicích je spíše problém si někoho vybrat, když 4 z 6 řidičů jedou nepovolenou rychlostí!:
Alessio Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 (upraveno) Tak to já mám informace opačné, sice to natáčí kamery, ale radar je laserový a rychlost má změřenou za cca 1 s, na rychlosti moc nezáleží (čím pomaleji se jede tím rychleji mají údaje). A moc nechápu proč by někoho provokovali, protože na našich silnicích je spíše problém si někoho vybrat, když 4 z 6 řidičů jedou nepovolenou rychlostí!: Já si nejsem jistý, jak to s tím laserem je. Když ta auta prezentovali, říkali, že člověka musí mít i natočeného a to se dělá tak, že musí jet alespoň 100 metrů (to byude +- těch 5 sekund) za člověkem, přičemž se tam počítá průměrná rychlost vozu. byly nedavno v TV záběry z přažské noční akce, tam to bylo krásně vidět: jeli za chlápkem, záběr cca 8 sekund - rychlost kolísala okolo 110 km/h až se po této době "zamkla" na obrazovce do žlutého rámečku a bylo změřeno. Takže ano, brždění může řidiče, kterého měři zachránit, protože to měří průměr za nějakou dobu. Spíš by mne zajímalo, jestli to umí měřit i bokem, když se okolo nich někdo prožene v levém pruhu. Podle me ne, prostě oni jen začnou zrychlovat, dojedou a měří... Zde je tedy nutno pěstovat onen "anténkový reflex" Upraveno 24. dubna 2009 uživatelem Alessio
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Dost často se taky nalepí těsně na zadek a snaží se člověka vyprovokovali... Plné brzdy, řekl bych v takovém případě. Blbost......zase uber,Tado.......Policisté občas dělají různé věci,ale tohle ne.......
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Hlavní ovšem je, aby oni nesvezli tebe... jak znám z jednoho vyprávění, když jedeš na dálnici 216 s 0,9promile v krvi, tak poznáš pašíka ze zadních sedaček. Už vidím jak bys je ty, nebo kdokoli jiný začal předjíždět. Já bych naopak zpomalil aby se vzdálili. Hrát si na honěnou s policajtama by mohl jen blbec. pokud jedou pod povolenou rychlost,klidně je normálně předjíždím.......a ještě se mi nestalo,že by po mně šli.......zase z nich nedělejte něco,co nejsou.
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Nikdo? slyšel jsem,že 100 metrů,ale je to bez záruky........mám to z doslechu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se