911 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Carlosin79 napsal: Tak mě včera Pssat chytl a bylo to za 2,5tis na místě a body dolu:-(. jinak pánové policisté se chovali velmi profesionálně :-) 2,5k? a kolik a kde jsi jel?
Karlos Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 bobika napsal: /Nejcastejsi otazka, podle meho znameho byvaleho policisty, kdyz zastavil vuz k namatkove kontrole, byla silne inteligentni - "Proc jste zastavili me vozidlo, kdyz jsem nic neudelal, proc nechytate zlodeje a darebaky ". On preci takovy polda pred/pri namatkove kontrole ma moznost telepaticky posoudit kvality kazde osoby ve vozidle ze ano ... / Dobře, když sledovat všechny a kontrolovat všechny, tak taky rozlišovat výsledek. Já si myslím, že třeba při těch namátkových kontrolách jim vůbec nejde o to, abych já měl všechno v pořádku, ale o to, jestli se jim povede mě na něčem nachytat a jestli bude pokutička. Mě a mé známé zastavili mockrát. Ale ani jednou jsem neslyšel od nikoho o tom, že by někoho zkontrolovali a s něčím mu poradili, nebo dokonce pochválili za to, že má všechno v pořádku. Jen tím dávají najevo, že jim vůbec nejde o bezpečnost a prevenci, ale o represi a pokuty. Naprosto nemají zájem, abych já měl všechno v pořádku a když mám, je jim to jedno.
B.F.G. Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Neviděl bych to tak černobíle, samotní strážnící to prostě udělat musej. Spíš systém je nakoko. Jinak míň blbá otázka je, jo jel jsem moc ale v koloně 5ti aut, tak proč né všichni?
Carlosin79 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 911 napsal: 2,5k? a kolik a kde jsi jel? Klasika D1, jediný možný úsek kde bylo docela volno v 10hod večer. Jeel jsem málo 160 km/hod
911 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Carlosin79 napsal: Klasika D1, jediný možný úsek kde bylo docela volno v 10hod večer. Jeel jsem málo 160 km/hod hmm tak to abych si dal pozor. to je moje cestovni rychlost po D1. je to tacho, tak real snad 155. ale jestli te chytli v 10 vecer, tak jsou to s prominutim hovada. a to mam k policajtum celkem respekt.
giptrick Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 911 Měl jsem tě ve velké úctě, dokud jsi mě nenazval hovadem.
gougy Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 giptrick napsal: 911 Měl jsem tě ve velké úctě, dokud jsi mě nenazval hovadem. Dovedu si představit, v 10 večer na dálnici: "Pane řidiči, Koza......."
911 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 (upraveno) giptrick napsal: 911 Měl jsem tě ve velké úctě, dokud jsi mě nenazval hovadem. v pohode, nemluvil jsem konkretne k tobe. mezi vama je porad hrstka tech dobrych, poctivych, ale je vas malo. ja uznavam ze proste limit je 130 a 155 je proste pres caru, ale selsky rozum mi veli jinak. proste na te dalnici jde chytat fakt magory a ne nekoho kdo jede 160 vecer. jestli se te to dotklo , sorry. ale u nekterych si stojim za svym. stejne jako u toho co mi dal litr za predjizeni autobusu kdy sem jel 96 na 90. Upraveno 7. července 2009 uživatelem 911
B.F.G. Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Njn ale třeba jel 160 v 80tce. Ber to tak, že jsou to lidi, kteří dělaj svou práci. Stejně tak můžeš bejt nasranej na berňák, že seš v průseru, protože dlužíš bůra. Selskej rozum taky říká, ser na něj, z mega to nejsou love, nebo nám to dá za rok... Já dostal taky teď nedávno pokutu, za to že jsem jel v obci rychle, a bubáci měřili na úseku, kde nebyla vidět pořádně cedule obec(haluze), druhá byla otočená, ale schválně mě změřili až ve chvíli, kdy jsem jel pod 70, jinak by to bylo o dost horší. Tak sem si moh vybrat, hádat se do krve, ale nebyl jsem si jistej. Teď vím, že mě tam vybrali, protože jsem to neznal (borci proti na mě blikali, a já si ještě říkal, OK tak nepojedu mimo obec 90, raděj uberu, kdyby něco ) a nejvíc mě sere, že jsem nikdy nedostal flastr na blbým místě, nebo tam, kde jsme jel schválně víc, protože jsem na rychlost kašlal.
911 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 B.F.G. napsal: Njn ale třeba jel 160 v 80tce. Ber to tak, že jsou to lidi, kteří dělaj svou práci. Stejně tak můžeš bejt nasranej na berňák, že seš v průseru, protože dlužíš bůra. Selskej rozum taky říká, ser na něj, z mega to nejsou love, nebo nám to dá za rok... Já dostal taky teď nedávno pokutu, za to že jsem jel v obci rychle, a bubáci měřili na úseku, kde nebyla vidět pořádně cedule obec(haluze), druhá byla otočená, ale schválně mě změřili až ve chvíli, kdy jsem jel pod 70, jinak by to bylo o dost horší. Tak sem si moh vybrat, hádat se do krve, ale nebyl jsem si jistej. Teď vím, že mě tam vybrali, protože jsem to neznal (borci proti na mě blikali, a já si ještě říkal, OK tak nepojedu mimo obec 90, raděj uberu, kdyby něco ) a nejvíc mě sere, že jsem nikdy nedostal flastr na blbým místě, nebo tam, kde jsme jel schválně víc, protože jsem na rychlost kašlal. kdyz svoji praci delaji dobre, tak nic proti. znam zensky na uradech i na financaku co rady pomuzou a kdyz ses v pruseru, tak se snazi pomoct nebo dostanes jen varovani. a ne ze si vybijeji svoje komplexy. to co se stalo tobe je treba podle me ukazaka debilnich policajtu at se na me gipatrick nezlobi. to jsou ty jejich vychytavky, merit 50tku v 10 vecer na prazdne 4proudovce a podobny chutovky. sice maji naplnit kasu, ale muzou to delat v pohode tak ze budou stat na jakymkoli semaforu a chytat hovada co jezdi na cervenou. jsou jich stovky a penize by vybrali stejne efektne. to je asi to co mi vadi. pokud pojedu kolem skoly 60 at mi seberou papiry, ale ty jejich pasticky jsou jen buzerace
New X-Bob Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 velmi, velmi trefný článek http://neviditelnypes.lidovky.cz/pravo-dop..._spolecnost_wag
Carlosin79 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 911 napsal: hmm tak to abych si dal pozor. to je moje cestovni rychlost po D1. je to tacho, tak real snad 155. ale jestli te chytli v 10 vecer, tak jsou to s prominutim hovada. a to mam k policajtum celkem respekt. Já proti té pokutě nic nenamítal, za 160 km/hod na tachometru (148 km/hod na radaru) jsem dostal oprávněně pokutu, byla to má blbost.
911 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Carlosin79 napsal: Já proti té pokutě nic nenamítal, za 160 km/hod na tachometru (148 km/hod na radaru) jsem dostal oprávněně pokutu, byla to má blbost. aha. tak to jsem prekvapen. od policisty vim, ze vicemene do 150 rychlost toleruji.
A@A Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Uryvok z tlacovej spravy: Nejvyyšší překročení předepsané rychlosti zjistili policisté dálničního oddělení za pomocí passatu u řidiče motocyklu. Muž jel po silnici D1. V úseku mimoúrovňových křížení Bohumín ? Ostrava jel 258 kilometrů v hodině (povolená rychlost 130 km/hod). Neunikl pozornosti hlídky a byl zastaven. Přestupek byl vyřízen oznámením správnímu orgánu.
XXXfazerXXX Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Predstava,ze me na masine ve 260km-h dojizdi auto s nazvem lidove vozidlo,polda stahne okenko a klepe ni na rameno abych zastavil,me malinkato desi.Stejne by me zajimalo,jak ho zastavili.......i kdyz,vsechno je mozny,i ja jsem parkrad videl motorkare poldum zastavit.
Filini Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 neviem ci to tu niekto uz pisal, ale podla vyjadrenia hovorcu slovenskych dopravakov v TV, davaju pri merani toleranciu 10km/h kedze tachometre v autach niesu nijak certifikovane a kazdy ma inu odchylku. Znamena to teda, ze ak idete v obci (50) do 60km/h (teda na tacho asi 64km/h), mali by to riesit dohovorom. Tak to povedal na dialnici 130 + 10 + 5 = 145 km/h tempomat a ciste svedomie
Mario? Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Filini napsal: neviem ci to tu niekto uz pisal, ale podla vyjadrenia hovorcu slovenskych dopravakov v TV, davaju pri merani toleranciu 10km/h kedze tachometre v autach niesu nijak certifikovane a kazdy ma inu odchylku. Znamena to teda, ze ak idete v obci (50) do 60km/h (teda na tacho asi 64km/h), mali by to riesit dohovorom. Tak to povedal na dialnici 130 + 10 + 5 = 145 km/h tempomat a ciste svedomie Zajímavá matematika. A co když ti ten tachometr, v daném momentu, vskutku ukazuje o těch 10km/h méně? Nastavíš na tempomatu 145km/h, ale doopravdy budeš mít rychlost 155km/h
Jerryl Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Ještě jsem neměl auto, ani neslyšel o autu, kde by tachometr ukazoval méně, než je skutečnost. Z vlastní zkušenosti mám ověřeno, že většinou tachometr ukazuje o cca 10% víc než je skutečnost.
B.F.G. Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Jerryl napsal: Ještě jsem neměl auto, ani neslyšel o autu, kde by tachometr ukazoval méně, než je skutečnost. Z vlastní zkušenosti mám ověřeno, že většinou tachometr ukazuje o cca 10% víc než je skutečnost. Asi jsi neviděl auto, na které nějaký "odborný tunner" nasadil větší gumy (nebo celá kola). Pak to ukazuje numera, bys koukal (teda pokud se to rozjede)
Karlos Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Malinko se vrátím k tomuhle tématu. Je tady kdesi ve vlákně uvedeno, že Passaty vlastní radar nemají, že měří poměrově, to je že musí jet tak rychle, jako ten, koho měří. Je to tak, nebo ne? Tady v článku: http://www.novinky.cz/krimi/179286-policej...tce-neujel.html píšou, že nějakému motorkářiv Praze naměřili 182 km/h, dál na padesátce někomu přes 100 a tak dál. Jak to tedy je? Je ten článek kachna ve stylu bubu na řidiče, nebo si mám představit, že se noční Prahou prohání skoro dvoustovkou motorkář a za ním dvoustovkou Passat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se