Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Alessio napsal:
Jene, naprostá pravda. Včera jsem pouštěl v zácpě (auta stála i v křižovatce) holčičky s maminkou na přechodu u rudolfina, když si to tam prosvištěl nějakej kretén s myšákem evem po kolejích tak stovkou (přes den v zácpě!!!). kdyby holčičky přeběhly po tom co jsem zastavil a pustil je (měly zelenou), tak jsou mrtvé. Ten blb by je zabil. Měl jsem sto chutí šlápnout na to, dohonit ho, vytáhnout ho z auta a rozbít mu držku. Uf. Sem se musel svěřit, sorry.

Jinak dnes veselejší: svištím si to po dálnici na litoměřice, byla tam stovka (nevím proš) a já jel asi tak 130. Blížím se k bleděmodrému passatu, dva laufy, anténa...brake! Byl to on, ale očivdně by mě nestíhal, v tom úseku tak jelo hafo aut, asi čekal na opravdového piráta. :gun_bandana:

Většinou se soustředí na opravdová hovada. :)

PS: Měří to v pohodě i zezadu, takže to brake by ti bylo na prd, kdyby tě chtěli osolit.

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jestli měří jen hovada nevím, co jsem viděl reportáže v tv, tak tam stíhali třeba paní co jela na dálnici 153km/h, jen jsem čekal kdy jí prostřílí pneumatiky :axehead:

Odesláno
  kubson napsal:
jestli měří jen hovada nevím, co jsem viděl reportáže v tv, tak tam stíhali třeba paní co jela na dálnici 153km/h, jen jsem čekal kdy jí prostřílí pneumatiky :axehead:

neviděl jsem, nemůžu hodnotit :offtopic:

153 km/h (radar) je většinou 160 a u některých aut i víc na rychloměru, takže člověk musí počítat, že když tak jede na 130 a budou měřit, že ho dost pravděpodobně zkásnou :smile_anim:

Odesláno
  Ruda napsal:
153 km/h (radar) je většinou 160 a u některých aut i víc na rychloměru, takže člověk musí počítat, že když tak jede na 130 a budou měřit, že ho dost pravděpodobně zkásnou :smile_anim:

ano, takový člověk je ohrožením veřejného pořádku a nebezpečí pro celou společnost, proto by měl být stíhán a spravedlivě potrestán, nejlépe na pranýři...

:axehead:

Odesláno
  kubson napsal:
ano, takový člověk je ohrožením veřejného pořádku a nebezpečí pro celou společnost, proto by měl být stíhán a spravedlivě potrestán, nejlépe na pranýři...

Pokud ten dotyčný umí řídit, tak tahle rychlost (150 km/h) není průser. Horší je to, pokud takhle někdo jezdí na sněhu a ledu nebo s autem, které je ve špatném technickém stavu, ...

Prostě když poruším silniční zákon (a to se mi povede (vědomně) skoro pokaždé, když sednu do auta a někam jedu), tak musím počítat s tím, že za své chování budu třeba jednou muset nést zodpovědnost ;)

Odesláno
  kubson napsal:

Řezat tu havěť......... :thumbsup_anim:

Odesláno

Mně štvou dementi který jezdí v levém, nebo prostředním pruhu i když je v pravém volno... štvou mně lidi co když předjíždí dva od sebe vzdálené kamiony tak ani na chvíli nezmizí k nim do pruhu (bez toho aby museli snižovat svojí rychlost) a neumožní předjetí někoho rychlejšího... štvou mně dementi co si šetří žárovičky v blinkrech (vždyť je přeci přehledná situace) a neblikají.... jestli někdo jede rychle? ... Těch se tolik nebojím jako předjížděčů před horizontem, před zatáčkou a řidičů rychlých dodávek (většinou s Rolex nebo Brejlema na ruce :) )

Odesláno

tak já to zkusím říct, bez oklik. nějaké pasáty jsou na hovno. problém je především v neexistenci kvalitní dopravní infrastuktury, ne v rychlosti. kdo zná úsek rychlostní silnice kolem jičína a jeho část se středovými svodidly a bez nich - rozdíl v počtu smrtelných nehod při porovnání těchto úseků je tak šílený, že nechápu proč ty svodidla nejsou na celé délce. problémem je zde tedy především stav komunikace - jak tohle prosím řeší policajt v pasátu? a podobných příkladů se dá najít bezpočet. na novém úseku dálnice u bělotína - 3 pruhy v každém směru, provoz minimální - tady se dá jet bezpečně 300.. ale já stále nechápu proč takové dálnice nejsou všude? co to už stálo peněz.. ale úplatky a pičovinky pro politiky a ouřady co furt někde klepou kladívkem stojí asi tak moc, že na kvalitní asfalt nezbývá... holt buzerace je pro někoho výhodnější.

bezpečné jízdě zdar!

výborný článek k tématu

Odesláno
  kubson napsal:

No tak to zrovna chápu, pokud vidím někoho (třeba ženská nebo kdokoliv s něčím na hlavě za volantem) tak cejtím průser. Zejména mám špatnou zkušenost s psychopatama v klobouku nebo rádiovce. Pak se třeba dost bojím někoho v 20-30 let starým trojkovým bavoráku, nebo třeba strejdy se šáde ve 130 na dálnici.

No a oni to mají nastavený asi trochu podobně. Takže pokud viděli blondýnu, která jela 153 po dálnici, tak se ji zřejmě snažili zastavit. Zřejmě je to větší ohrožení než frajer ve Ferrari co jede 170. :) Ale vážně, v Brně je "limit" na dálnici 150km/h, tak asi proto ji brali. Bude to po celé čr podobné.

Odesláno

Onion: Souhlas.

Kubson: Mas na jednu stranu pravdu, bezpochyb. Ale neni to jednostranny- stejne, jako to neni jen o rychlosti, neni to jen o te kvalite silnic. Kdyz se vratim k prikladu te Belgie, co jsem zminil, dalnice tam byly jako zrcadlo, mnohdy dlouhy rovny useky (na kterych by se taky dalo jet "bezpecne 300") a lidi proste jeli predpisovejch 120. Stejne jako v Nemecku, je to mnohem predvidatelnejsi prostredi. Dneska jsem se vratil a po dnesni porci 800km byla ta zmena po prijezdu do Cech temer okamzita- kokoti se zacali zjevovat hned. Je to hodne, hrozne moc o lidech.

Návštěvník Tada
Odesláno

Na Brněnské dálnici jsem zpozoroval světlounce modrou R36, mě si nevšímal a pronásledoval žluté Masserati jedoucí víc jak 200, za pár Km jsem je viděl na odpočívadle - Masserati to vzdalo, protože ho zbrzdil hustý provoz...

Jinak u sadské jsem potkal naši středočeskou černou R36... Už z dálky...

Odesláno
  Tada napsal:
Na Brněnské dálnici jsem zpozoroval světlounce modrou R36, mě si nevšímal a pronásledoval žluté Masserati jedoucí víc jak 200, za pár Km jsem je viděl na odpočívadle - Masserati to vzdalo, protože ho zbrzdil hustý provoz...

Jinak u sadské jsem potkal naši středočeskou černou R36... Už z dálky...

Včera jsem najel něco přes tři sta a celej natěšenej jsem koukal, kdeže je ta Velká policejní akce. A viděl jsem 2

(slovy dva) policajty v jednom autě u bouračky v Pelhřimově.

Odesláno
  JanBeles napsal:
Je to hodne, hrozne moc o lidech.

ale s tím já neargumentuji, denně vidím jací debili jezdí na severu moravy, v tom asi nemáme konkurenci. já hodnotím úlohu státu, přijde mi efektivnější vytvořit bezpečné podmínky na silnicích, než v těch nebezpečných stíhat lidi, kteří poruší omezení rychlosti - nemluvím o hovadech, kteří ohrožují svou jízdou ostatní, ale samotná rychlost problém není...

Návštěvník Tada
Odesláno
  mechano napsal:
Včera jsem najel něco přes tři sta a celej natěšenej jsem koukal, kdeže je ta Velká policejní akce. A viděl jsem 2

(slovy dva) policajty v jednom autě u bouračky v Pelhřimově.

Máš štěstí no :)

Já je taky radši nepotkávám. Tu černou R36 jsem potkal mimo dálnici a ta modrá měla lepší práci než mě :D Takže jakoby tam policajti nebyli. Jinak máš pravdu, hlídku už jsem nepotkal tak 2měsíce...

Odesláno
  Tada napsal:
Máš štěstí no :)

Já je taky radši nepotkávám. Tu černou R36 jsem potkal mimo dálnici a ta modrá měla lepší práci než mě :D Takže jakoby tam policajti nebyli. Jinak máš pravdu, hlídku už jsem nepotkal tak 2měsíce...

No nevím jak u vás, ale v Brně a na R36 potkávám policajty prakticky každý den, jak hlídky, tak kontroly nebo "měřící" modrou oktávku, bílou oktávku, zelenou fabii, vínovou lagunu a modrou lagunu.

Odesláno

já dnes viděl ve Velkém Meziříčí pomáhače a chrániče s pruhovanou oktávií a v zelených tričkách a o kousek dál jela proti notoricky známá modrá fabie s bradavicí na ksichtu takže asi zrovna balili krám. Zítra rozhodně nikam jezdit nehodlám.

Odesláno

Alessio, jo, já toho debila taky viděl, stál jsem tam na ostrůvku tramvaje č.18 a koukal jsem s otevřenou hubou, jak mu to na těch kolejích házelo zadkem na všechny strany. Jen jsem si představil, co by se stalo, kdyby mu to fakt ulítlo a vzal to na to nástupiště, nebo, kdyby někdo přecházel na opačné nástupiště. Jo, takový lidi bych na silnici nepouštěl. Taky nejezdím pomalu, dálnici tak 150, 160, v noci, když není provoz i víc, třeba 180, chvílemi 190. Přes 200 nelezu, ani zkušebně. Na normální silnici jezdím 120, 130. Když je provoz, tak se přizpůsobím, abych nikomu nepřekážel a také nikoho nelekal. Ve vesnici 50, bez výjimky. Kam nevidím, jedu pomalu a nepředjíždím. Ještě nikdy jsem netroubil. Na sněhu a ledu jezdím pomaleji, než většina ostatních, včetně náklaďáků.... Ale to je zadním náhonem.

Odesláno
  kubson napsal:
tak já to zkusím říct, bez oklik. nějaké pasáty jsou na hovno. problém je především v neexistenci kvalitní dopravní infrastuktury, ne v rychlosti. kdo zná úsek rychlostní silnice kolem jičína a jeho část se středovými svodidly a bez nich - rozdíl v počtu smrtelných nehod při porovnání těchto úseků je tak šílený, že nechápu proč ty svodidla nejsou na celé délce. problémem je zde tedy především stav komunikace - jak tohle prosím řeší policajt v pasátu? a podobných příkladů se dá najít bezpočet. na novém úseku dálnice u bělotína - 3 pruhy v každém směru, provoz minimální - tady se dá jet bezpečně 300.. ale já stále nechápu proč takové dálnice nejsou všude? co to už stálo peněz.. ale úplatky a pičovinky pro politiky a ouřady co furt někde klepou kladívkem stojí asi tak moc, že na kvalitní asfalt nezbývá... holt buzerace je pro někoho výhodnější.

bezpečné jízdě zdar!

výborný článek k tématu

Dálnici kolem Hranic na Moravě bych moc nepřipomínal! Je to krásný úsek, na které mě skoro vždy vytočí kreténi, kteří při téměř nulovém provozu si to hasí v prostředním pruhu, protože si myslí, že na 3 pruhové silnici se jezdí v prostředním pruhu... Takové frajery mám nejraději-hasí si to třeba necelých 120, ale pěkně uprostřed! Holt, aby se trefili na silnici! Takže když jedu svých 130 v pravým pruhu, tak mi nezbývá než vzít to přs dva pruhy, abych fráju předjel. Na dálnici to vpravo celkem ze zásady nedělám...

Odesláno

Klidne me trebas zastrelte, ale za se priznam, ze na volne dalnici jezdim vlevo.

Ovsem ma to jednu podminku, prave pruhy musi byt vyrazne vyjete od kamionu nebo tankodrom na D1.

Samozrejme neustale sleduji zpetne zrcatko, dle me jedno z nejdulezitejsich pravidel pri jizde na dalnici...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...