Conrad Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Nápady jsou bezesporu podnětné,jde jen o to,zda je mezi námi někdo,kdo má možnost to rychle realizovat, aby se nakonec ty hodinky nepředávaly s velikonočníma kraslicema Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Conrad
Frantik Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Dnes bych mel zverejnit cislo uctu a vs. Nejlepsi bude, kdyz kazdy posle castku, kterou on sam chce. Jen nas dost, takze dat dohromady par tisic nebude problem. Puvodne jsem to chtel rozpocitat, ale netusil jsem takovy zajem. Ode dneska si dame limit napriklad do 5. ledna, kdy zasilani penez ukoncime. Ja potom zverejnim finalni castku - to bude panecku prekvapeni. Na castce bude zaviset, kolik kousku hodinek koupime. Vim, ze je mozne jit do levnejsich kousku, ale ty Wengery mi prijdou nejlepsi. I nam, jako chronomagorum, by melo zalezet na tom, jak budou ty hodinky vypadat a proto nechi jit do uplneho srotu. Tzn. s timto poctem prihlasenych to vypada na 2 - 3 kousky a zbytek penez vyuzije nadace pro dalsi ucely. Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Frantik
kejklik Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Frantik napsal: Dnes bych mel zverejnit cislo uctu a vs. Nejlepsi bude, kdyz kazdy posle castku, kterou on sam chce. Jen nas dost, takze dat dohromady par tisic nebude problem. Puvodne jsem to chtel rozpocitat, ale netusil jsem takovy zajem. Ode dneska si dame limit napriklad do 5. ledna, kdy zasilani penez ukoncime. Ja potom zverejnim finalni castku - to bude panecku prekvapeni. Na castce bude zaviset, kolik kousku hodinek koupime. Vim, ze je mozne jit do levnejsich kousku, ale ty Wengery mi prijdou nejlepsi. I nam, jako chronomagorum, by melo zalezet na tom, jak budou ty hodinky vypadat a proto nechi jit do uplneho srotu. Tzn. s timto poctem prihlasenych to vypada na 2 - 3 kousky a zbytek penez vyuzije nadace pro dalsi ucely. Jestliže se z charitativní akce stane opět klasika Chronomagu - diskuse o tom, zda je lepší pevné nebo průhledné dýnko a zda je lepší kvarz Eta nebo Ronda, jdu od toho. Charita není exhibice, cílem je "nakrmit" z dostupných zdrojů co nejvíce hladovějících. kontakt@garde-uhren.de http://www.garde.de/html/collections.shtml
Frantik Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 kejklik napsal: Jestliže se z charitativní akce stane opět klasika Chronomagu - diskuse o tom, zda je lepší pevné nebo průhledné dýnko a zda je lepší kvarz Eta nebo Ronda, jdu od toho. Charita není exhibice, cílem je "nakrmit" z dostupných zdrojů co nejvíce hladovějících. kontakt@garde-uhren.de http://www.garde.de/html/collections.shtml Zadna diskuze se nekona a konat nebude. Ja jsem zalozil toto vlakno a navrhl projekt, od zacatku slo o hodinky Wenger, od zacatku slo o Koscom (kde snad bude mozna i zajimava cena). Vsichni, kdo se prihlasili do projektu tedy akceptuji mnou dane podminky. Zadne krmeni co nejvice lidi se nekona. Jde jen o to koupit par peknych hodinek a dat je konkretnim lidem s tim, ze je to darek od chronomagoru, kterym zalezi na tom, aby i lide, kteri nevidi, vedeli kolik je hodin a mohli si uzit tu nadheru z peknych hodinek na ruce.
kejklik Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Frantik napsal: Zadna diskuze se nekona a konat nebude. ...aby i lide, kteri nevidi, vedeli kolik je hodin a mohli si uzit tu nadheru z peknych hodinek na ruce. Plně akcetuji, že se jedná o tvou soukromou akci.
Conrad Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Pokud mi kalkulačka nelže,při současném počtu kolegů na na troje Wengery bylo potřeba aby jsme poslali 249.9324324 korun,tedy cena asi 7 Plzniček
romanm Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Jestli se mohu připojit,souhlasím s Frantíkem.Jím zoorganizovaná sbírka je dle mého idealní,proto jsem se zapsal.Pokud by došlo ke změně (viz. Kejklik),nejspíš bych od projektu odstoupil.Nechme to prosím,tak jak to je.
Frantik Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Mimochodem - sefka Nadace je projektem NADSENA a dokonce ma predvybrano par studentu, tzn. lidi, kteri hodinky i prakticky vyuzijou. Nejde tedy o uplne male deti. Nadace ma na starosti deti i studenty do cca. 25 let.
Frantik Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Conrad napsal: Pokud mi kalkulačka nelže,při současném počtu kolegů na na troje Wengery bylo potřeba aby jsme poslali 249.9324324 korun,tedy cena asi 7 Plzniček Coz neni tak mnoho. Navic se mi na sz hlasi i lide, kteri se nechteji zapsat do seznamu, ale penize poslou (a i vice nez 250,-)
Peta-Biker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 kejklik myslel dobře... Lidé, kteří nevidí maj určitě jiné starosti než mít na ruce hodinky... Je to můj názor... Ale líbil se mi nápad od Frantika, proto jsem ho podpořil.. Každý ať pošle na účet částku podle sebe...
rorda Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Myslim, že se na daný téma dá diskutovat rozumně a že se diskuze neutopí v nesmyslech, takže to jsou přehnaný obavy hned na úvod ... Lidi, kurňa, podívejme se na to racionálně bez zbytečnejch emočních ventilací, od toho tu jsou jiný vlákna, že ano ... Když vedle sebe postavim několikery hodinky proti jedněm "krásnejm", tak mi z toho vychází, že je lepší varianta většího počtu, bude z nich mít radost a uděláme něco pro víc lidí ... Pokud by to mělo některý až tak zasáhnout, že by chtěli odstupovat od základní myšlenky, pak snad jako bych nic nenapsal, protože by to bylo škoda, ale taky neopodstatněný ... http://www.netshop007.cz/hodinky/hodinky/h...e-a-slabozrake/
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 rorda napsal: Myslim, že se na daný téma dá diskutovat rozumně a že se diskuze neutopí v nesmyslech, takže to jsou přehnaný obavy hned na úvod ... Lidi, kurňa, podívejme se na to racionálně bez zbytečnejch emočních ventilací, od toho tu jsou jiný vlákna, že ano ... Když vedle sebe postavim několikery hodinky proti jedněm "krásnejm", tak mi z toho vychází, že je lepší varianta většího počtu, bude z nich mít radost a uděláme něco pro víc lidí ... Pokud by to mělo některý až tak zasáhnout, že by chtěli odstupovat od základní myšlenky, pak snad jako bych nic nenapsal, protože by to bylo škoda, ale taky neopodstatněný ... http://www.netshop007.cz/hodinky/hodinky/h...e-a-slabozrake/ nevím jestli je potřeba rozvíjet stále nějaké teorie, když je Frantíkův projekt jasný IMHO - hodinky seculus jsou pro staré dědky a ne pro cílovou skupinu v daném projektu - i když na ty hodinky neuvidí tak by měly být mimo funkčnosti i jako doplněk
rorda Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Když vedle sebe postavim několikery hodinky proti jedněm "krásnejm", tak mi z toho vychází, že je lepší varianta většího počtu, bude z nich mít radost a uděláme něco pro víc lidí ... Myslim, že to hovoří za vše ... Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem rorda
Tazatel Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 1. Frantik 2. KGrop 3. lib 4. romanm 5. YPO 6. PhoeniX 7. pindero 8. kubson 9. Viktor 10. lolohh 11. Z. 12. Gilius 13. Vit 14. Spiderer 15. Roman I. 16. Baker 17. yed69 18. New Millis 19. Radimk 20. Conrad 21. Maisel 22. N4M 23. Alessio 24. Peta-Biker 25. skalis 26. horal 27. Elda76 28. Skipi 29. JanBeles 30. bandicoot 31. Filipes 32. BFG 33. boobeek 34. tolja 35. havran 36. Tyfo 37. HIFI 38. cody 39. 911 40. gandalf 41. vlasta66 42. mars65 43. Tara 44. Godin 45. Jakubisko 46. Seamaster 47. Kalifx 48. kejklik 49. INA 50. Psuťák 51. Marfi 52. Old Black 53. rorda 54. Tombed 55. Quasar007 56. babaq 57. martinbor 58. kapo 59. jorix 60. HonzaS 61. Jerryl 62. HB63 63. Luk 64. dawe009 65. Olda 66. Ghill 67. Qvído 68. DaDriva (mi tohle vlakno nejak uteklo ) 69. Kamil (jsem na tom jako DaDriva ) 70. Tazatel
Conrad Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Frantík založil vlákno s jasným zadáním, to se krásně rozvinulo a jsme ve finiši.Nediskutujme o tom, co by bylo kdyby a jestli by,to je pitomost. Ber nebo nech ležet. Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Conrad
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 rorda napsal: Když vedle sebe postavim několikery hodinky proti jedněm "krásnejm", tak mi z toho vychází, že je lepší varianta většího počtu, bude z nich mít radost a uděláme něco pro víc lidí ... Myslim, že to hovoří za vše ... jo jo --- nevím jestli bych ve 25 letech toužil po vintažním vzhledu hodinek k hiphopové mikině ... ale je mi to fuk - hlavně aby to bylo praktické a sloužilo tomu čemu má
Návštěvník tolja Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 rorda napsal: Myslim, že se na daný téma dá diskutovat rozumně a že se diskuze neutopí v nesmyslech, takže to jsou přehnaný obavy hned na úvod ... Lidi, kurňa, podívejme se na to racionálně bez zbytečnejch emočních ventilací, od toho tu jsou jiný vlákna, že ano ... Když vedle sebe postavim několikery hodinky proti jedněm "krásnejm", tak mi z toho vychází, že je lepší varianta většího počtu, bude z nich mít radost a uděláme něco pro víc lidí ... Pokud by to mělo některý až tak zasáhnout, že by chtěli odstupovat od základní myšlenky, pak snad jako bych nic nenapsal, protože by to bylo škoda, ale taky neopodstatněný ... http://www.netshop007.cz/hodinky/hodinky/h...e-a-slabozrake/ To podle mne nejsou hodinky, které by něco vydržely. Jsou sice levnější, ale chromované pouzdro je nanic. Určitě ty Frantíkovy a z Koscomu.
rorda Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Jasně, poslední příspěvek k návrhu bude teď ten můj, takže - vše zůstává při starém, víc už nad tim nepřemýšlejte ...
Z. Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Pro Tazatele: Vypadlo ti tam 5 lidí ze seznamu. Viz poslední seznam v příspěvku 134.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se