Jožan Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Mě už za poslední 4 měsíce podruhé,plus dvě kola z baráku.Minulou noc 60.000,-.Vím kdo to je ale Policie nemůže pomoci,chybí zákony.Už mě to fakt neba.Jdu si nalejt do skleničky sedmičku červenýho.Mohli bejt Brajtle...
Peta-Biker Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Jožan: V čem je problém, když víš, kdo... Policie, nepolicie...
Peta-Biker Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Tohle vlákno je živá voda pro Milise
911 Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 takze Milis je hlavni kandidat na spravu charitativnich uctu tady?
Jožan Odesláno 18. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Jožan: V čem je problém, když víš, kdo... Policie, nepolicie... Kofola-velká rodina,ale už to řešíme,je toho tady moc...
911 Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Kofola-velká rodina,ale už to řešíme,je toho tady moc... pokud je toho vice, da se to resit. nedostanete 100%, ale to zadostiucineni za to stoji. ale nesmis mit v hlave kidy jako amnesty international nebo Uhl. situaci ti nezavidim, drzim palce
mechano Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Kofola-velká rodina,ale už to řešíme,je toho tady moc... Že jsem tak smělej, kde "tady" ?
budo Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 (upraveno) Nám nepostiženejm se to teď lehce kecá .... jsem děsně rád, že u nás doma je, co se týče krádeží a jinýho ničení majetku, poměrně klidnej kraj .... nicméně na hrubej pytel hrubou záplatu .... co nejde vyjasnit po dobrým, je potřeba dát najevo hrubou silou .... zvlášť, když by si člověk měl ve vlastním domě připadat jako lovná zvěř ... sežeň si známýho se šikovným psem, hoď udičku do prostoru tvýho soukromýho majetku a nech psa, ať hlídá ... Upraveno 19. prosince 2008 uživatelem budo
INA Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 .......sežeň si známýho se šikovným psem, hoď udičku do prostoru tvýho soukromýho majetku a nech psa, ať hlídá ... Co jsem to tak sledoval, tak z "mistnich" tady, by byl nejvhodnejsi Kibi se psem... anebo radeji bez psa, aby se mu nahodou neco nestalo. Kibi to zvladne i bez nej...
Jožan Odesláno 19. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Že jsem tak smělej, kde "tady" ? Broumov,dokonce jsme byli od Džamili zařazený mezi kofola ghetto s asi sedmi dalšíma městama.Cucaj prachy z Unie že prej s tím něco budou dělat,chacha!!!
Jožan Odesláno 19. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Co jsem to tak sledoval, tak z "mistnich" tady, by byl nejvhodnejsi Kibi se psem... anebo radeji bez psa, aby se mu nahodou neco nestalo. Kibi to zvladne i bez nej... Není sranda žít ve městě kde večer jdu venčit svýho Staforda a beru si s sebou Alfa Defender 9mm...A bude hůř.
911 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Není sranda žít ve městě kde večer jdu venčit svýho Staforda a beru si s sebou Alfa Defender 9mm...A bude hůř. na to je jedina pomoc. odstehovat se. ale to bys asi udelal kdybys mohl. problem s cikanama se dalsi desitky let nevyresi
B.F.G. Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Leda by splnili svoje výhrůžky a na protest se všichni odstěhovali do Kanady. To by nám všem škaredě zatočili.
NIGHTinGALE Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Není sranda žít ve městě kde večer jdu venčit svýho Staforda a beru si s sebou Alfa Defender 9mm...A bude hůř. Souhlasím. A bude hůř... V průběhu prosince jsem objížděl své obchodní partnery a situace není růžová. Krize Většina firem (subdodavatelů) z automobilového průmyslů propustila 10 - 40% zaměstnanců. Nejdříve byli odejiti agenturní pracovníci (Ukrajinci, Vietnamci, Mongolové, ...), pak ti s pracovní smlouvou na dobu určitou a někde došlo i na kmenové zaměstnance. A co budou ti propuštění agenturní pracovníci dělat? Domů se vrátí jen těžko. Většina zůstane v ČR a hlad je hlad...
BUBÁK Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 (upraveno) Broumov,dokonce jsme byli od Džamili zařazený mezi kofola ghetto s asi sedmi dalšíma městama.Cucaj prachy z Unie že prej s tím něco budou dělat,chacha!!! Na ministerstvu, už zpracovali mapu. http://www.esfcr.cz/mapa/int_kh8_1.html http://www.esfcr.cz/mapa/int_CR.html Upraveno 20. prosince 2008 uživatelem BUBÁK
Jožan Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Na ministerstvu, už zpracovali mapu. http://www.esfcr.cz/mapa/int_kh8_1.html http://www.esfcr.cz/mapa/int_CR.html Mapa dobrá,až na ty "malý krádeže". Politici s tím nic nedělaj,policajti za sebou nemají zákony a já půjdu sedět až dalšího zloděje zastřelím...
Foundryman Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Mapa dobrá,až na ty "malý krádeže". Politici s tím nic nedělaj,policajti za sebou nemají zákony a já půjdu sedět až dalšího zloděje zastřelím... Jen si na to neber brokovnici, to nadělá strašnýho bordelu.
Conrad Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Jen si na to neber brokovnici, to nadělá strašnýho bordelu. S ball-a identifikace zbraně nulová Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se