Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě už za poslední 4 měsíce podruhé,plus dvě kola z baráku.Minulou noc 60.000,-.Vím kdo to je ale Policie nemůže pomoci,chybí zákony.Už mě to fakt neba.Jdu si nalejt do skleničky sedmičku červenýho.Mohli bejt Brajtle...

Odesláno
Kofola-velká rodina,ale už to řešíme,je toho tady moc...

pokud je toho vice, da se to resit. nedostanete 100%, ale to zadostiucineni za to stoji. ale nesmis mit v hlave kidy jako amnesty international nebo Uhl. situaci ti nezavidim, drzim palce

Odesláno (upraveno)

Nám nepostiženejm se to teď lehce kecá .... jsem děsně rád, že u nás doma je, co se týče krádeží a jinýho ničení majetku, poměrně klidnej kraj .... nicméně na hrubej pytel hrubou záplatu .... co nejde vyjasnit po dobrým, je potřeba dát najevo hrubou silou .... zvlášť, když by si člověk měl ve vlastním domě připadat jako lovná zvěř ...

sežeň si známýho se šikovným psem, hoď udičku do prostoru tvýho soukromýho majetku a nech psa, ať hlídá ...

Upraveno uživatelem budo
Odesláno
.......sežeň si známýho se šikovným psem, hoď udičku do prostoru tvýho soukromýho majetku a nech psa, ať hlídá ...

Co jsem to tak sledoval, tak z "mistnich" tady, by byl nejvhodnejsi Kibi se psem... anebo radeji bez psa, aby se mu nahodou neco nestalo. Kibi to zvladne i bez nej... ;)

Odesláno
Že jsem tak smělej, kde "tady" ?

Broumov,dokonce jsme byli od Džamili zařazený mezi kofola ghetto s asi sedmi dalšíma městama.Cucaj prachy z Unie že prej s tím něco budou dělat,chacha!!!

Odesláno
Co jsem to tak sledoval, tak z "mistnich" tady, by byl nejvhodnejsi Kibi se psem... anebo radeji bez psa, aby se mu nahodou neco nestalo. Kibi to zvladne i bez nej... ;)

Není sranda žít ve městě kde večer jdu venčit svýho Staforda a beru si s sebou Alfa Defender 9mm...A bude hůř.

Odesláno
Není sranda žít ve městě kde večer jdu venčit svýho Staforda a beru si s sebou Alfa Defender 9mm...A bude hůř.

na to je jedina pomoc. odstehovat se. ale to bys asi udelal kdybys mohl. problem s cikanama se dalsi desitky let nevyresi

Odesláno

Souhlasím. A bude hůř...

V průběhu prosince jsem objížděl své obchodní partnery a situace není růžová. Krize :(

Většina firem (subdodavatelů) z automobilového průmyslů propustila 10 - 40% zaměstnanců.

Nejdříve byli odejiti agenturní pracovníci (Ukrajinci, Vietnamci, Mongolové, ...), pak ti s pracovní smlouvou na dobu určitou a někde došlo i na kmenové zaměstnance.

A co budou ti propuštění agenturní pracovníci dělat? Domů se vrátí jen těžko. Většina zůstane v ČR a hlad je hlad...

Odesláno
Mapa dobrá,až na ty "malý krádeže".

Politici s tím nic nedělaj,policajti za sebou nemají zákony a já půjdu sedět až dalšího zloděje zastřelím...

Jen si na to neber brokovnici, to nadělá strašnýho bordelu.

Odesláno (upraveno)
Jen si na to neber brokovnici, to nadělá strašnýho bordelu.

S ball-a identifikace zbraně nulová

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...