Přejít na obsah

Steinhart Chronomag LE

tak která varianta .. číselníku který vyhrál v minulé anketě?  

19 hlasů

1. 1. Tak který? str. 30

• D1
      0
    • D2
      1
    • D3
      1
    • D4
      1
    • D5
      7
    • D6
      2
    • D7
      0
    • D8
      0
    • D9
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  Hugo14 napsal:
V průběhu dne ta čísla zkusím nějak poladit. HCIQ má pravdu, je to jako převážený rotor - dole husté, nahoř řídké. Jenže já nejsem grafik, abych tohle na první pohld cítil. Takže mi buď poraďte (zmenšit všechna čísla stejně, dole o něco víc, nebo stejně a čísla dole zůžit,...). Nebo někomu, kdo se na to cítí, mohu poslat zdroják (Corel 9), ať si s tím pohraje.

všechny stejně :)

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Pro ozvláštnění diskuze postuji dvě fota armádních Omega hodinek.

Ty se dvěmi korunkami jsou dost ošklivé (alespoň v mých očích), ale ty druhé, ty svádějí k využití Unitas strojku, ne? A mimostředka na trojce, tak ta moc obvyklá není. Navíc měří 30 minutové intervaly.

Byla by to hezká limitka (třeba od MeisterSinger) ;)

Přesně! Tohle je limitka ala MeisterSinger jako vyšitá!!! :)

Odesláno

Tak je tedy zrejme rozhodnuto, ze to bude dalsi variace B-uhren, kterou oceni zrejme predevsim sberatele B-uhren...

Mno proc ne, ale jak jsem rikal, neni to muj salek kavy...jedny B-uhren uz mam...

Tak do toho a pokud by se neco zmenilo na status quo, dejte vedet...rad se zapojim opet do hry... ;)

Odesláno

Ptal jsem se předevčírem:

Jaký bude na ně pořadník? Mám se jako nezkušená lama na ně těšit nebo jsou pro mě jako začátečníka tabu?

děkuji...:)

Odesláno

To Arthur: "nárok" mají všichni členové chronomagu. Alespoň to tak beru. A nevím, proč by to někdo bral jinak.

To Brett: Nahoře nebo dole vlevo je seznam stran. Když klikneš na levou ikonu se šipkou dolů, napiš 27 (nebo 29)

Odesláno

To Hugo14:

Díky za odpověď. Ptám se proto abych nehlasoval zbytečně a nepoškodil tak někoho kdo si je opravdu koupí. Jak jsem zde četl, že sem může přijít kdokoliv a odkliknout anketku aniž by o to měl opravdu skutečný zájem....

Odesláno

Tak jsem vrámci svých omezených grafických schopností trochu zapracoval na variantě 7D. Jsou to různé kombinace zmenšení fontu jako celku a současně i jeho zúžování. Více snad vyplyne z obrázků. Jen mi z toho začíná jít hlava trochu kolem... :smile_anim:

Edit: Sorry za překlep v obrázku. Opravovat to už ale nebudu, smysl je jasný

post-2426-1230479693.jpg

Odesláno

Tak koukam tady to jede, celkem mne to zaujalo a za mne by se mi libila tato varianta a cisla o 10% mensi, teda moc do toho kecat nemuzu protoze pokud to bude hotovy jiz pristi rok tak si to stejne nemuzu koupit :( proti vyse uvedenym navrhum by jsem minutove carky zkratil ale nechal tenoucke asi jen bile, svitici indexy staci

edit - prihrani obr

post-4253-1230491800.jpg

Odesláno

No, posun od čistoty (ostatně u stowy jde ta vlastně originální čistota s unitasem a se vším všudy objednat za pouhých 1290 euro, dodání koncem roku 2009 !!) k variantě D mi dělá radost. Opravdu mi věřte a nemořte ty poměry ! To je práce pro profíky a bez pouzdra stejně nemá cenu to prplat. Z toho hciq modelu se mi nějak vytratila ta syrovost, německá věcnost a dost - to, co dělá béčka tak atraktivní a zvláštní. Nedělejme designérské hodinky, kombinujme , a to syrově, tak jak jsou, motivy a snažme se dostat na duši.

Co bych si dovolil ještě zkomplikovat, je korunka - na modelu chrono má steinhart tu hřibovou korunku s nožičkou, jako měl náš vzor pro variantu D. Pakliže tato varianta nakonec dojde realizace, přimlouval bych se za použití této korunky místo diamantové, ta by šla k variantě 1/2.

Popisky dýnka jsem nezavrhnul, naopak , jsou origoš a dají se vtipně využít, Bauart bych třeba napsal: Chronomag a tak podobně, aby to byla pravda a taky sranda, že.

S čajnou má hciq pravdu, to se prostě musí prověřit, než do toho spadnu.

Hugo, než ničit proporce, což je fakt děsná práce a není aktuální (hciq má recht - je třeba dosáhnout té neharmonické logiky, nejspíš to bude nějaký jednoduchým zlomkem přirozených čísel vyjádřitelný poměr, co s estetikou nemá co dělat :D) , tak raděj napal na tu malou stupnici hodiny a ověř si origo font. Kdyby se ti zdálo, že 45 převažuje 15, tak je to pravda, buď se na to vyprdnem - německý přístup, nebo navrhuju na 1 udělat ocásek.´a ono se to poddá. Doporučuju taky přesně analizovat ten původní neharmonicky logický a přehledný ciferník. Kružnice lemující indexy minut se mi tedy docela líbí, ale je nutno vrátit se k malé střední kružnici, ta zvětšená je problém - bude ovšem třeba pracovat již v reálné velikosti ciferníku, je jasné , že s jeho zmenšením bude třeba to trochu upravit kvůli čitelnosti.

Odesláno
  cigi napsal:
...ostatně u stowy jde ta vlastně originální čistota s unitasem a se vším všudy objednat za pouhých 1290 euro, dodání koncem roku 2009 !!)...

Prosím, pošli mi odkaz, nemůžu to najít. Díky.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...