Přejít na obsah

Steinhart Chronomag LE

tak která varianta .. číselníku který vyhrál v minulé anketě?  

19 hlasů

1. 1. Tak který? str. 30

• D1
      0
    • D2
      1
    • D3
      1
    • D4
      1
    • D5
      7
    • D6
      2
    • D7
      0
    • D8
      0
    • D9
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hugo14 - limitka bude jednorazova akce, ktera by spis mohla pritahnout i ty kteri by o tech hodinkach jinak prilis realne neuvazovali a na zaklade toho ze budou na svete a budou jak ukazat, tak se najde par dalsich jedincu kteri do nich pujdou ;)

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tak já jsem se vyjádřil, že budu "tichým pozorovatelem". Jestli to ale nabírá směr "CHRONOGRAF", asi bych uvažoval o aktivnějším zapojení.

Radší udělějme anketu, ne? Chrono / ne-chrono.

Návštěvník Tada
Odesláno

No nevím, ta co je tam originálně vypadá trošku líp se mi zdá...

Tohle je fakt výborný, tak člověk si to objedná a vy mu týden na to začnete vymýšlet to samé, ale v limitované edici, z toho by se jeden po**al :rolleyes:

EDIT: Nakonec ale třeba budu mít unikát - jedny z mála sériových Nav. B Chrono II v Republice. Hahaha :thumbsup_anim:

Odesláno

jsem rád že se diskuze rozjela ;) mě se začínají rýsovat nějaké varianty, které by mohly být schůdné...

k opakujícímu se požadavku na unitas s centrální vteřinovkou - budu to ještě zjišťovat, ale obávám se že skutečně není reálné se vejít do 15 tisíc - počítal bych spíše s dvojnásobnou částkou

Odesláno

Za ne chrono zatim ne, lakala me cistota a prostost, cimz nevylucuji ze se zapojim pokud se mi to bude libit, ale zatim je chrono s predelanym cifernikem velmi vzdalene tomu co chci. Zatim na to nejsem pripraveny a jsem na tom podobne jako DaDriva...v koutku duse uvazuji o IWC k narozeninam.

Napada me kacirska myslenka, jsou zde minimalne 3 varianty limitky Steinhart-Chronomag, napada me 4 moznost, potapky na zaklade modelu Triton s prostym a velmi svicim cifernikem, co z toho udelat vanocni tradici...nekdo se stara o stromek, nekdo tvori hodinky :-)))

Odesláno

Tak "brainstorming" už máme za sebou, tak zkusme tomu udělit nějakej pořádek. Anketu vytvořit nemůžu, tak zahajuji zapisování CHRONO vs. NE-CHRONO:

CHRONO:

lib

NE-CHRONO:

.....

Pište se!

Návštěvník Tada
Odesláno
A co zkusit udělat z pouzdra Fligrů 44 oblekovky? Samozřejmě úprava korunky jasná záležitost...

Nástřel tady:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Trošičku mi to připomíná jednoduchý dizajn hodinek MeisterSinger.

No, jeslti budete chtít limitku z Chrono II, tak se dostanete asi daleko za 20tis

Odesláno

Tak "brainstorming" už máme za sebou, tak zkusme tomu udělit nějakej pořádek. Anketu vytvořit nemůžu, tak zahajuji zapisování CHRONO vs. NE-CHRONO:

CHRONO:

lib

NE-CHRONO:

utrejch

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...