Přejít na obsah

Zraz Bratislava

jamikadze

Doporučené příspěvky

Cestou vyřádit na Babě  :ph34r:

ja sa na babe vyžádim doma a nemusim sa kvoli tomu prdusit na husacinu do Grobu. A obchytavat masnymi rukami hodinky...cojaviem....ale sak moze to byt dobra akcia, dobre, no :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2ivan_989: Klidně spunktuj zimní chronosraz v ezoterické literární kavárně pro vegetariány - fronta nadšených pacošů dorazivších z širého okolí i přilehlých zemí se potáhne až na zachumelenou ulici a sterilní plastové stolečky se budou prohýbat pod vahou pohozených Rolexek a Pateků...  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

2ivan_989: Klidně spunktuj zimní chronosraz v ezoterické literární kavárně pro vegetariány :

uplne by mi ku stastiu stacila osvedcena krcma v Mariatali, take kavarne co spominas moc nemusim. Ale sak dobre, kludne aj taka kavarna, aj husacina, aj Mariatal, jak rozhodne pan Stupavy :)
Odkaz ke komentáři

No tak ja som za Marianku tam to viem rezervovať bez problémov zavolám a je rezervačka nechce sa mi nekam chodiť a riešiť to.A keď bude chcet niekto kačicu alebo hus a nestačí mu pizza rezeň tak sa opýtam na kačicu hus lokše kapustu to nebude problém.

Odkaz ke komentáři

Ta husacina znie fakt dobre, uz som davno nebol a isiel by som. Ak nie husacina, tak Bratislava, hocikde, kludne Alexion,Patronka, ...

Nic proti Marianke, mam ju rad a chodievam tam casto na biku, ale ak by to mohlo byt teraz inde - Grob, Bratislava, tak by to bola fajn zmena a rad sa zucastnim.

Sent from my SM-T800 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

je jedno, kde to bude!

Vzdycky to tady organizujes jenom ty a tady dostanes hodnoceni, jak nestastne si to misto vybral a ze bys mel vybrat necoi jinyho, se bych tady na milostpany vykalel.

se s tomturem, a dalšími osvedcenymi nalejvači domluvte, dejte mi vedet kdy a kde, ja svolam brnenskou uderku a valime 

Odkaz ke komentáři

Chlapci dpci, ta Marianka je už taká legendárna že si predvianočnú besiedku neviem ani inde predstaviť. Vonku sneží, Sedlin pičuje na nové Blackberry pri cige a ja prdim do lesa po dvoch rebrách a tataráku....

A akože ja som zas v mestiackom každý deň na podrbanom menuuucku a večer na večeri.... nemajú tam pivo, pokial teda henten patok s príchuťou pisoáru nemá nejaké špeciálne miesto vo vašich životoch a varia síce super, ale my sme predsa vyznávači komornej atmosféry a nie veľkých porcii servírovaných v telocvični, že áno. Meštiacky si nechajte na firemne vianočné večierky, je tam hluk, traffic a netrápte sa s dostupnosťou, ja mám meštiacky pod domom ale radšej pôjdem na výlet na dedinu a 3 kusy ľudí môžem zobrať. Pre zbytok-Uber u nás ešte nezakazali, vodiči bežných taxíkov musia tiež z niečoho žiť, Brnaci cítia na Záhorí vánok domova..... proste všetky plusy čo si viete predstaviť.

Odkaz ke komentáři

No a kde v meste Alexion?

je mi to jedno moznosti je vela (naposledy som objavil za euroveou zaujimavy podnik Knajpa na Dunaji), Tomtur to uz ale asi zaklincoval takze si to v Marianke samozrejme uzijete. 

Ale aj taka husacinka v Grobe neznie zle. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...