Kostra Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Burgundy určitě ne, modré jsou fajn, ale tak nějak moc razí, takže by vyhrály zelené. Ale pořád se to ve mě mele:-)
marecenator Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Tohle se ti nebude dobre prodavat Tome…
Kostra Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 No to je mi jasné, že kdyby to člověk prodával, tak na tom zahučí raketu:-) Ale zase už poslední dobou kupuju hodinky moc hlavou (resale, papíry, atd.). Tady to je něco pro mě svěžího, zajímavého a fakt mě chytly za srdce.Každopádně mozek se s tím srdcem statečně pere:-)
M3maniac Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Za mě, nee…. Ale to u Tebe jiskra přeskočila. Ne vždy jde kupovat rozumem, ale ….., jak už kluci psali. Hodinky za vosum nebo deset ok, uletíš trojku a jdeš dál, ale tady nevím no. Je hromada hodinek za tuto cenu které bych upřednostnil.
Karussell Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Přečetl jsem si diskusi a až pak se podíval na cenu... a to jsem fakt nečekal
Kid_A Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Pozoruju tady urcitou rozpolcenost. Je to mlady brand (v podstate start-up), ale napojenim na JCB ziskali opravdu velkou medialni pozornost (a urcity hype na socialnich sitich a mezi hodinkovymi bloggery). Celkovou prezentaci (vcetne ceny) se tedy tvari jako ostrileni mazaci v industry. Odpovida tomu ten produkt? To je velka otazka. Myslim, ze spousta mikrobrandu jde kvalitou produktu dal. Ale zase nemaj JCB.
Kostra Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 No já už moc nevím, co čemu odpovídá, popravdě. Ve čtvrtek jsem obrazil Prahu a nestačil se divit. Safirove Moony za dvě kila, ty nové srandovní BP za čtvrt míče, atd. Bivera mám rád, ale na hype rozhodně nejedu. Cenově je to fakt ambiciózní, ale strojek a cenovka podobná Tudoru plus fakt zajimave hodinky. Možná tam Biver natlačil nějaké podprahové kejkle, protože jsem je fakt v tom Koscomu nechtěl sundat z ruky:-)
Kid_A Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 P.S. nemyslel bych si, ze to kdy napisu, ale o to vetsi mam respekt z Wardum. Kam to posunuli v rovine hodinarina (viz ten nedavnej minute repeater). I bez JCB:)
Karussell Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 V 10. 12. 2022 v 13:42, Kostra napsal: No já už moc nevím, co čemu odpovídá, popravdě. Ve čtvrtek jsem obrazil Prahu a nestačil se divit. Safirove Moony za dvě kila, ty nové srandovní BP za čtvrt míče, atd. Bivera mám rád, ale na hype rozhodně nejedu. Cenově je to fakt ambiciózní, ale strojek a cenovka podobná Tudoru plus fakt zajimave hodinky. Možná tam Biver natlačil nějaké podprahové kejkle, protože jsem je fakt v tom Koscomu nechtěl sundat z ruky:-) Rozšířit Asi podprahovej Hublot Pravda je, že ceny rostou a rostou...
Kostra Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Hublot me nikdy nebral, ale jako příklad je ta značka na místě. Taky tam Biver z hov.a udělal Mercedes a stačila troška keramiky a pár čutálistů:-)
Karussell Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Tady máš podobnej recept - revoluční matroš, šroubky a namísto fotbalistů jedna kostra Ale produktová fotografie je cajk…
Kostra Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 Jo, té seknou a ona by zase určitě slušela mně
Kostra Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2022 A když by ráno zapomněla hodinky na nočním stolku, tak bych se nezlobil
Lookyn Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Souhlas, že pokud tě časem přestanou bavit, tak proděláš gatě... Ale kdyby všichni nakupovali jen podle resale value, tak si nikdo nikdy nemůže koupit nic jinýho než Rolex
drack2 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Nevim jak to nakonec dopadlo, kazdopadne ja jsem si je ted poridil a jsem z toho docela nadsen. Pravda, o resale value tady asi rec nebude, ale to bych nekoupil skoro nic… Co se mi na nich libi? Ze jsou sportovni, ultra lehke a pohodlne, odolne. A prave, ze to neni obyc ghock, ale opravdove hodinky. Cena neni mala, na druhou stranu, micro brand neznamena levnejsi… spise naopak. A kdyz se clovek podiva, tak uplne vsechny casti jsou od top dodavatelu: strojek, guma, cifr. Vsichni vime, ze neni guma, jako guma. Navic zde clovek ma sandwitch pouzdro z karbonu, to u mechanickych hodinek nikdy nebyl duvod k nizsi cene. Pravda, za tu cenu mate Brajtle na gume… ale ty nejsou nic nez Brajtle na gume. A popravde, to, ze za nimi je JCB je mi sympaticke neb to proste je autenticka JCBovina… nikoliv fake hublot. Vubec jsem je nemel v planu koupit… bylo to ryze spontalni… udelali dojem a fakt neuveritelne sedi.
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Jsou to pěkný hodinky, dobře uchopili start, a využili hype, ať slouží!
Zdenek1307 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Zajímavé hodinky. Gratuluji k odvážnému nákupu a přeji hodně štěstí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se