Jiří Štencek Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2022 V Helveti slavíme 12 let od začátku prodeje prvních hodinek. Chtěli jsme si nadělit něco hezkého, co by nám dělalo radost. A budeme moc rádi, když se k nám přidáte Děkujeme všem za důvěru a podporu. Bez vás by to nešlo! Hodinky zde Článek o důvodech, vývoji, historii zde Jirka z Helveti.cz
tomina666 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 Vypadají skvěle! + 50ks + pilotky - moc pěkně udělané + kůže, balení + bronzovky + 39 mm + 200 m - větší L2L vs menší cifr - mohly by mít lepší stroj, ale k ceně adekvátní.  Takže tak. Gratulace - věřím, že se po nich zapráší.
Katchabba Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 Netušil jsem, že měď a cín se řadí mezi drahé kovy. Děkuji za rozšíření obzorů!
Panchart Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2022 Dokonce i to co vznikne z jejich spojení
dr.sphinx Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2022 (upraveno) Bez ohledu na vcelku logický vysvětlení, proč se šlo se San Martin, pro obchod s"helveti" v názvu je to taková ... ehm ... pikantní volba. JInak přeju co nejúspěšnějších dalších dvanáct let! Upraveno 16. listopadu 2022 uživatelem dr.sphinx
Jiří Štencek Odesláno 16. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2022 Materiál upraven. My jsme ve filtru bronz neměli, tak jsme to na chvíli "obešli" drahým kovem. To víte, asi postižení bronzovou medailí. Díky za upozornění. Výběr dodavatele jsem se snažil vysvětlit v článku. Těch důvodů je tam opravdu hodně a když bych měl zůstat u jednoho, tak by to byla cena. Zkrátka jsem nevěřil, že by někdo dal za výroční hodinky spojené s naší firmou víc než 20tis. Kč. A v tomhle rozpočtu prostě nebylo kde brát. Díky za přání a snad tady s vámi ještě pár let vydržíme
Jiří Štencek Odesláno 11. dubna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 Pro ty, kterým byly H01 malé, vyrobeny ve špatné zemi, se špatným strojkem.. třeba vás zaujme H02 Více ve vláknu Limitovaná edice Helveti H02 (Junkers) se šťastnou 13
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se