Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajímalo by mne, a velmi podrobně, jaká jsou práva a povinnosti moderátorů, co mohou a musí dělat a zároveň nemohou a nesmí dělat. A to jak ve vztahu k členům fóra, tak i mezi sebou navzájem (např. moderátor udělí ban - může jej jiný zrušit?; moderátor zamkne vlákno - může jej jiný odemknout?). Může dát moderátor ban jinému moderátorovi? (někdy bych si to uměl představit :) ) Mluvilo se tady o tom, že moderátoři budou mít svoje sekce, ale když vidím vlákno, kde z 20 příspěvků je 18 od 5 moderátorů...

A dále - kde jsou hranice mezi tím, že moderátor moderuje a moderátor přispívá?

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
Zajímalo by mne, a velmi podrobně, jaká jsou práva a povinnosti moderátorů, co mohou a musí dělat a zároveň nemohou a nesmí dělat. A to jak ve vztahu k členům fóra, tak i mezi sebou navzájem (např. moderátor udělí ban - může jej jiný zrušit?; moderátor zamkne vlákno - může jej jiný odemknout?). Může dát moderátor ban jinému moderátorovi? (někdy bych si to uměl představit :) ) Mluvilo se tady o tom, že moderátoři budou mít svoje sekce, ale když vidím vlákno, kde z 20 příspěvků je 18 od 5 moderátorů...

ANO - Chronomag by měl vypracovat manuál na práci moderátorů a zvolit šéfa moderátorů.

v reálu by to pak vypadalo, že moderátoři by museli vypracovat každý týden v pátek týdenní zprávu minimálně na dvě strany (co se povedlo, co se nepovedlo, plán na další týden atd.) - týdenní zpráva by se reportovala šéfovi moderátorů

šéf moderátorů by všechny zprávy zpracoval a napsal report svému šéfovi

no a pak by se vyrobilo vlákno "nástěnka", tam by se to všechno prdlo a bylo by to transparentní

:lol: :suicide_anim: :withstupid: :hang:

Odesláno
ANO - Chronomag by měl vypracovat manuál na práci moderátorů a zvolit šéfa moderátorů.

v reálu by to pak vypadalo, že moderátoři by museli vypracovat každý týden v pátek týdenní zprávu minimálně na dvě strany (co se povedlo, co se nepovedlo, plán na další týden atd.) - týdenní zpráva by se reportovala šéfovi moderátorů

no a pak by se vyrobilo vlákno "nástěnka", tam by se to všechno prdlo a bylo by to transparentní

Já jsem pro

Odesláno

Diktatura má svá pevně daná pravidla. Fórum bez moderátorů to je jako voják bez disciplíny...to věděl už Švejk :smile_anim:

Odesláno

v čem je problém??? Tím,že je někdo moderátorem,ztrácí právo na to si zde povídat?????

Odesláno
v čem je problém??? Tím,že je někdo moderátorem,ztrácí právo na to si zde povídat?????

Ano, ted uz budes jenom mazat a rozdavat ban aby jsi zvysil svoji oblibenost zde na foru :D

... taky jsem nepochopil posledni Tomaskovu vetu.

Odesláno
Millis a co bojové písně, např. při bannování?

Jasně, něco jako "Želvovinou browning můj vykládaný jest, prosadíme stůj co stůj zákona tvrdou pěst." :) :) :)

Jak já bych chtěl mít starosti typu "Kde je Cyber?" či "Práva a povinnosti moderátorů" :suicide_anim:

Odesláno
Ano, ted uz budes jenom mazat a rozdavat ban aby jsi zvysil svoji oblibenost zde na foru :D

... taky jsem nepochopil posledni Tomaskovu vetu.

Moc se tady ve verejne diskuzi nerozkrikuj nebo na tebe nekdo posle stiznost :thumbsup_anim:

Odesláno

Á, vidím, že panáček zná štábní kulturu:) Jěště mi tam chybí prezentace týdenních výsledků v koláčových grafech hozená do power pointu. Fakt krátká, max. 30 slidů!:)))

Návštěvník YPO
Odesláno
Á, vidím, že panáček zná štábní kulturu:) Jěště mi tam chybí prezentace týdenních výsledků v koláčových grafech hozená do power pointu. Fakt krátká, max. 30 slidů!:)))

jo --- a všechno chci mít na stole přesně v 18:00, protože od 18:05 mám tenis a chci si to všechno podrobně přečíst :lol:

Odesláno
jo --- a všechno chci mít na stole přesně v 18:00, protože od 18:05 mám tenis a chci si to všechno podrobně přečíst :lol:

Za me to tam bude sefe, jo a i par svesticek z vlastni zahradky :D

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Prezentaci týdenních výsledků se teď říká "weekly report" , koláčové reporty bych nahradil "kumulativy" a občas neškodí nějaký ten " brainstorming" aby nám ti moderátoři nevyšli ze cviku, nebo ještě lépe, nebyli "demotivovaní" :suicide_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Prezentaci týdenních výsledků se teď říká "weekly report"

teď už vím proč jsem to ze začátku psal celý víkend :lol2:

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

My si ve Východních Čechách děláme teambuilding docela často, jen nás po něm vždycky dost bolí hlava... :sick01:

EDIT: zrovna dneska v šest!

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
Jsem samozřejmě také pro, jen mi tam chybí zmínka o stejnokrojích - jakkoli je jejich používání ve virtuálním webovém prostoru ošidné.

Ten co máš v avataru by neměl chybu, když by jsi moderoval musel by jsi jej mít na sobě,když jenom přispíval tak až po převlečení do civilu :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...