Tomasek Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Zajímalo by mne, a velmi podrobně, jaká jsou práva a povinnosti moderátorů, co mohou a musí dělat a zároveň nemohou a nesmí dělat. A to jak ve vztahu k členům fóra, tak i mezi sebou navzájem (např. moderátor udělí ban - může jej jiný zrušit?; moderátor zamkne vlákno - může jej jiný odemknout?). Může dát moderátor ban jinému moderátorovi? (někdy bych si to uměl představit ) Mluvilo se tady o tom, že moderátoři budou mít svoje sekce, ale když vidím vlákno, kde z 20 příspěvků je 18 od 5 moderátorů... A dále - kde jsou hranice mezi tím, že moderátor moderuje a moderátor přispívá?
Filipes Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 anarchie - to je jediný pravidlo, podle kterýho to tady celý funguje
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Zajímalo by mne, a velmi podrobně, jaká jsou práva a povinnosti moderátorů, co mohou a musí dělat a zároveň nemohou a nesmí dělat. A to jak ve vztahu k členům fóra, tak i mezi sebou navzájem (např. moderátor udělí ban - může jej jiný zrušit?; moderátor zamkne vlákno - může jej jiný odemknout?). Může dát moderátor ban jinému moderátorovi? (někdy bych si to uměl představit ) Mluvilo se tady o tom, že moderátoři budou mít svoje sekce, ale když vidím vlákno, kde z 20 příspěvků je 18 od 5 moderátorů... A dále - kde jsou hranice mezi tím, že moderátor moderuje a moderátor přispívá? ANO - Chronomag by měl vypracovat manuál na práci moderátorů a zvolit šéfa moderátorů. v reálu by to pak vypadalo, že moderátoři by museli vypracovat každý týden v pátek týdenní zprávu minimálně na dvě strany (co se povedlo, co se nepovedlo, plán na další týden atd.) - týdenní zpráva by se reportovala šéfovi moderátorů šéf moderátorů by všechny zprávy zpracoval a napsal report svému šéfovi no a pak by se vyrobilo vlákno "nástěnka", tam by se to všechno prdlo a bylo by to transparentní
safi Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 ANO - Chronomag by měl vypracovat manuál na práci moderátorů a zvolit šéfa moderátorů. v reálu by to pak vypadalo, že moderátoři by museli vypracovat každý týden v pátek týdenní zprávu minimálně na dvě strany (co se povedlo, co se nepovedlo, plán na další týden atd.) - týdenní zpráva by se reportovala šéfovi moderátorů šéf moderátorů by všechny zprávy zpracoval a napsal report svému šéfovi no a pak by se vyrobilo vlákno "nástěnka", tam by se to všechno prdlo a bylo by to transparentní Já jsem pro
New Milis Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Jsem samozřejmě také pro, jen mi tam chybí zmínka o stejnokrojích - jakkoli je jejich používání ve virtuálním webovém prostoru ošidné.
KGrob Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Diktatura má svá pevně daná pravidla. Fórum bez moderátorů to je jako voják bez disciplíny...to věděl už Švejk
B.F.G. Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Millis a co bojové písně, např. při bannování?
Gilius Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 A dále - kde jsou hranice mezi tím, že moderátor moderuje a moderátor přispívá? v čem je problém??? Tím,že je někdo moderátorem,ztrácí právo na to si zde povídat?????
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 v čem je problém??? Tím,že je někdo moderátorem,ztrácí právo na to si zde povídat????? Ano, ted uz budes jenom mazat a rozdavat ban aby jsi zvysil svoji oblibenost zde na foru ... taky jsem nepochopil posledni Tomaskovu vetu.
NIGHTinGALE Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Millis a co bojové písně, např. při bannování? Jasně, něco jako "Želvovinou browning můj vykládaný jest, prosadíme stůj co stůj zákona tvrdou pěst." :) Jak já bych chtěl mít starosti typu "Kde je Cyber?" či "Práva a povinnosti moderátorů"
spiderer Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ano, ted uz budes jenom mazat a rozdavat ban aby jsi zvysil svoji oblibenost zde na foru ... taky jsem nepochopil posledni Tomaskovu vetu. Moc se tady ve verejne diskuzi nerozkrikuj nebo na tebe nekdo posle stiznost
yed69 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Á, vidím, že panáček zná štábní kulturu:) Jěště mi tam chybí prezentace týdenních výsledků v koláčových grafech hozená do power pointu. Fakt krátká, max. 30 slidů!)) ANO - Chronomag by měl vypracovat manuál na práci moderátorů a zvolit šéfa moderátorů. v reálu by to pak vypadalo, že moderátoři by museli vypracovat každý týden v pátek týdenní zprávu minimálně na dvě strany (co se povedlo, co se nepovedlo, plán na další týden atd.) - týdenní zpráva by se reportovala šéfovi moderátorů šéf moderátorů by všechny zprávy zpracoval a napsal report svému šéfovi no a pak by se vyrobilo vlákno "nástěnka", tam by se to všechno prdlo a bylo by to transparentní
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Á, vidím, že panáček zná štábní kulturu:) Jěště mi tam chybí prezentace týdenních výsledků v koláčových grafech hozená do power pointu. Fakt krátká, max. 30 slidů!)) jo --- a všechno chci mít na stole přesně v 18:00, protože od 18:05 mám tenis a chci si to všechno podrobně přečíst
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 jo --- a všechno chci mít na stole přesně v 18:00, protože od 18:05 mám tenis a chci si to všechno podrobně přečíst Za me to tam bude sefe, jo a i par svesticek z vlastni zahradky
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Á, vidím, že panáček zná štábní kulturu:) Jěště mi tam chybí prezentace týdenních výsledků v koláčových grafech hozená do power pointu. Fakt krátká, max. 30 slidů!)) Prezentaci týdenních výsledků se teď říká "weekly report" , koláčové reporty bych nahradil "kumulativy" a občas neškodí nějaký ten " brainstorming" aby nám ti moderátoři nevyšli ze cviku, nebo ještě lépe, nebyli "demotivovaní"
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Prezentaci týdenních výsledků se teď říká "weekly report" teď už vím proč jsem to ze začátku psal celý víkend
boo-beek Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ja si hlavne myslim, ze ten brainstorming by to chtelo, nicmene vzhledem k tomu, jak se ten team rozrostl, tak by mel urcite prijit na nejakem teambuildingu, abysme se jako team szili
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) My si ve Východních Čechách děláme teambuilding docela často, jen nás po něm vždycky dost bolí hlava... EDIT: zrovna dneska v šest! Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem milosklikar
Conrad Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Jsem samozřejmě také pro, jen mi tam chybí zmínka o stejnokrojích - jakkoli je jejich používání ve virtuálním webovém prostoru ošidné. Ten co máš v avataru by neměl chybu, když by jsi moderoval musel by jsi jej mít na sobě,když jenom přispíval tak až po převlečení do civilu
Tomasek Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Díky za odpověď, Filipse
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se