Pačes Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 PanEurop. Chápu, že to není pecka, ale dělají mi začátečnickou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Moc pěkný! Navíc ten řemínek se Hamiltonu fakt povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Gratulace k super kukačkám, myslím, že je to více než slušný začátek, ať ti dělají dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Myslím, že sú pecka. Hamilton všeobecne má originálne a kultové kúsky. Pan-Europ sú veľmi podarené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Já si naopak myslim, že Hamilton Pan Europ pecka jsou, jak chrona, tak obyč, obzvláště v modré variantě. Tak ať dlouho slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 15. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Dik nejak tomu propadám …… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 15. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Tyhle mám taky rád. Spirit of liberty. Zkusím je nějak lépe nafotit. Vteřinovka a malé budíky (ručky) jsou modřené, ale je to vidět jen v dobrém světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Hustej rozjezd Pozítří AP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) Pěkná hračka pro ženy https://www.hamiltonwatch.com/en-int/lady-necklace?utm_source=mailchimp&utm_medium=newsletter&utm_campaign=hq&utm_content=lady_necklace Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu V 15. 11. 2022 v 22:08, Pačes napsal: Tyhle mám taky rád. Spirit of liberty. Zkusím je nějak lépe nafotit. Vteřinovka a malé budíky (ručky) jsou modřené, ale je to vidět jen v dobrém světle. Nádherný oblekovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince V 15. 11. 2022 v 15:27, Pačes napsal: PanEurop. Chápu, že to není pecka, ale dělají mi začátečnickou radost Proč by to neměla být pecka ? Hezký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se