Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

S dovolením to tady trošku oživím. Dlouho jsme nic nekoupil a blíží se 40ka, tak si říkám, že bych se trošku potěšil. A zaujali mě Murphy. Byl jsem dneska na čumendu. Mám ruku tak 17,5 cm a obecně nosím menší hodinky. Měli na prodejně oboje a jak jsem malinko zvažoval i 42ky, tak potom co jsme je viděl, tak ani náhodou. L2L na slona a vrtání dírek pro stěžejky, kdesi hluboko, takže jakmile se ten řemen ohne, tak konce nožek vylezou a bylo to strašné. Na velké ruce asi OK, ale na normální to fakt vypadá divně. No a sklíčko bez AR v klenutém provedení dělá to co dělá - zrcadlí. 

38ky jsou jiná káva. A povídání, že plnohodnotné Murphy jsou jedině 42ky mě nebere. Já jsem vlastně ten film ani neviděl a ani nevím jestli to mám v plánu. Tady jsde prostě o hodinky jako takové. 38ky sedí krádně a pohodlně a slušeli mi. :) A vnitřní AR to hodně posune, nezrcadlí se to a taky ciferník působí více kontrastně. Jediné mínus, ale to platí pro oba - je pocit z řemenu. Nemám rád na první dobrou tuhé řemeny. Prostě vím, že když se chce, tak může být hezky měkký řemen hned od začátku. A taky jak je takový lesklý, tak na to nejsem úplně zvyklí, ale to je detail s kterým se dá pracovat. 

Jelikož stojí víc než si můžu běžně dovolit, tak asi bude nějaký výprodej. Stejně zjišťuju, že jsem zaseknutý na pár hodinkách a zbytek spíše leží v krabici. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...