NIGHTinGALE Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 (upraveno) Tyhle tu ještě nemáte a jsou ze všech nejhezčí A zítra končí na Ebay. Prodejce píše, že existují tyto varianty: 1975 - Katze und Uhu 1976 - Löwe, Max und Moritz 1978 - Sandmännchen 1981 - Hase, Fuchs, Ente, Igel 1982 - Clown Upraveno 23. února 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 7. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 ulovek z tohoto tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 1975 - Katze und Uhu 1976 - Löwe, Max und Moritz 1978 - Sandmännchen 1981 - Hase, Fuchs, Ente, Igel 1982 - Clown Ty se lvem (viz prvni prispevek ve vlakne) byly moje uplne prvni hodinky, Dostal jsem je jeste v predskolnim veku. Nasi mi tehdy rekli, ze hodinky by mi k nicemu nebyly, protoze neumim hodiny. A tak jsem se je naucil. Jeste si pamatuju, jak jsem je nosil, kdyz jsme si chodili hrat na prolejzacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 9. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 novy clen mrkaci tlupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2009 Taky jedny mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 27. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2009 nejsou to sice mrkci oci, ale ten obrazek - neni to "škubánek" od káti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 Docente, teď ti poklesne čelist, tyhle jsou fakt luxusní! Právě jsou na ebay, dle prodejce model Ruhla Sandmännchen 1978. Zrovna běží aukce na hodinky v chromovaném i pozlaceném pouzdře. A pozor, má v nabídce i knihu (sběratelský katalog) hodinek s motivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 .... Sandmännchen 1978. Skřítku, milý skřítku, tys z dáli přijel k nám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 Na doporuceni tohoto velecteneho fora jsem poslal mrkaci kocicku na opravu Mikinovi a zatim mi pise jen same pozitivni zpravy.Mam zmrseny ocka,tak jen verim,ze je Mikina nekde sezene.Az budou,tak nafotim a pochlubim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Tak další přírůstky do dětské sady (sakryš, dvojčata mají už pomalu víc hodinek než tatík...). Ty mrkací vlevo nejsou Ruhly (aspoň dle nápisů na číselníků jsou z NSR - Mnichov), vpravo už Ruhly jsou, zato dračice Lola nemrká (nemá ani čím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 tak uz jsou doma diky NiGovi za tip a Kubsonovi za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 myslim, ze pro zpestreni je nutne ozivit toto tema vysoke vychodonemecke hodinariny budicek s klaunem a mrkacima ocima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2009 (upraveno) Tak Kačka i Jáchym mají "mrkačky" připraveny k nošení. Zkoušel jsem jim je dát na ruku - manželka mě viděla a prý jestli jsem se nezbláznil, ve dvou měsících... Koukám na fotku, že medvídek vypadá, jakoby měl "vypíchané" očka - ale jen jsem je vyfotil v "meziprostoru", jsou O.K. Upraveno 2. července 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2009 Tak Kačka i Jáchym mají "mrkačky" připraveny k nošení. Zkoušel jsem jim je dát na ruku - manželka mě viděla a prý jestli jsem se nezbláznil, ve dvou měsících... Koukám na fotku, že medvídek vypadá, jakoby měl "vypíchané" očka - ale jen jsem je vyfotil v "meziprostoru", jsou O.K. jsou paradni. uplne jsem se zasmal, pri predstave jak po tajnu je chces dat na ty maly rucicky a jak te zhledla manzelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2009 Tak Kačka i Jáchym mají "mrkačky" připraveny k nošení. Zkoušel jsem jim je dát na ruku - manželka mě viděla a prý jestli jsem se nezbláznil, ve dvou měsících... Koukám na fotku, že medvídek vypadá, jakoby měl "vypíchané" očka - ale jen jsem je vyfotil v "meziprostoru", jsou O.K. Ty napravo jsou dětský paneraiky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2009 ricous, ty Tvoje z Mnichova jsou taky Ruhly, jen se je podařilo soudruhům z NDR nějak nacpat do některího zásilkového obchodu, nebo pod logem nějaké západní firmy udělat dodávku na západ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 (upraveno) Fascinující! Ty Ruhly se lvíčkem (i když v trochu jiném pouzdře) byly první hodinky, které jsem měl Ještě je mám, ale bez ručiček. Stejně už asi nejdou, co jsem četl životnost hodinek Ruhla nestála za mnoho. Ale zase je nutno uznat, že pro malé děti ty hodinky byly zřejmě zajímavější, než poměrně konzervativní produkce Primu. Upraveno 13. srpna 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 No, ja bych je detem nedaval, radsi az pozdeji:-). Pomatuju si jak jsem asi v prvni tride poustel jakesi pametni medaile dolu okapem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 moje "potapky" RUHLA De Luxe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Já je taky dostal do první třídy,ale myslím ze byli na černém řeminku,to je nostalgie první hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se