majorZeman Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Tak za me mam dvoje ,lvicka a kocku malej je z nich odvarenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 1975 - Katze und Uhu 1976 - Löwe, Max und Moritz 1978 - Sandmännchen 1981 - Hase, Fuchs, Ente, Igel 1982 - Clown Nikdy jsem neviděl kočku a výra dohromady. Nebo jsi myslel: Katze, Uhu (narozdíl od Max und Moritz)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 3. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 nejsou sice mrkaci, ale ten cifernik s piktogramy je proste super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) Tak Ruhly nejsou jen do sbírky, ale taky se občas natáhnou a vyvětrají. Dětem byl rok, tak si je zkusily - Kačka v pohodě, jí se líbily, ale Jáchym ty malý Panerai fejky nějak nechtěl na ruku... Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Sluší jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Jedny jsou teď na aukru http://aukro.cz/item1379782457_lahudka_detske_hodinky_s_animaci_top_stav.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke Roller Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 V 2. 7. 2009 v 21:39, ricous napsal: Tak Kačka i Jáchym mají "mrkačky" připraveny k nošení. Zkoušel jsem jim je dát na ruku - manželka mě viděla a prý jestli jsem se nezbláznil, ve dvou měsících... Koukám na fotku, že medvídek vypadá, jakoby měl "vypíchané" očka - ale jen jsem je vyfotil v "meziprostoru", jsou O.K. Naprosto úžasné! Náš malý má 4 měsíce a už mu taky sháním :D. Tak snad se zadaří. L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Keby ste potrebovali neake suciastky ako zotrvacku, ktora je v nich najdolezitejsia aby isli ,tak mam, napiste SZ.mozno aj opravim pokial ich niekto neznicil. Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem hodinar 1953 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se