Senseeei Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 (upraveno) Ahoj, po viac ako desiatich rokoch s Planet Ocean 8500 mi zacal behat rozum po Rolexe. Premyslam nad GMTM2 a DJ41. Najprv sa mi pacili Batmany, ale ani v Prahe ani v Bratislave ich nemali "na kukacku" a v Budapesti mali aj RootBeer a aj DJ 41 v modrej. Vsetky som vyskusal a Rootbeer mali tie prave gule ale komfortom ma najviac oslovili DJ na Jubilee, ale dost cestujem a chcem hodinky s GMT. Klasicky Batman bol tiez ok, ale je na poslednom mieste. Uvazovanie: DJ su nadherne, sedeli najlepsie, ale 90% casu nosim tricka/mikiny a dziny. Kosele oblek menej. CHNR ma nadchli viac ako BLNR, zlate hodinky by som chcel a pridu mi daleko zaujimavejsie ako BLNR PO ostava doma, cize by davali zmysel DJ ale nechcem ich vytahovat len k obleku CHNR je teda vitaz, ale uz sa nebezpecne blizko priblizuju k Vacheron Overseas, ktore su definitivne hodinky Na cakacke som teda na Rootbeer, ale ako teraz citam viac a viac, ludia riesia quality issues u Rolexu(pohyb lunety a nepresne indexy) ale je otazna co je na tom pravdy a ake percento ludi ma problem. Dilema: Kupit CHNR, ktore maju gule a su to toolwatch aj k mikine aj ku koseli a dat si pozor na kvalitu, alebo si pockat na BLNR(ak je sanca ze sa dockam), alebo DJ41, ktore su super pohodlne ale pride mi ze budem na ne "underdressed" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2022 uživatelem Senseeei gramatika
ondrejm Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Jestli ti na první dobrou padly do oka CHNR, tak nic neřeš, a jdi do nich. Datejusty můžeš vzít v pohodě i k triku a riflím, nepřijde mi to nějak mimo - sám tak nosím přes rok bicolory. Ještě ti to trochu zamíchám - BLNR na jubilee, pro o kapku větší pohodlí. Nebo datejusty na oysteru, jestli se ti fluted/jubilee zdá moc.
Karussell Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Z tech dvou GMT u me jasne vedou BLNR. Rootbeer nejak nemuzu prijit na chut. DJ, obzvlast ve velikosti 41, rozhodne nejsou vyhradne dress watch a jsou uplne na pohodu i k tricku a teniskam…tak treba Ti to pomuze s rozhodovanim
xcmaniax Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Vsechny jsou super k triku. Nejvic se mi libi rootbeer, musis se ale smirit s tim, ze to zlato bude hned vypadat jak ocel na 10 let starych hodinkach:) jestli hodne cestujes tam imo vic nez gmt ocenis poradnou sponu jakou maji suby :))
Senseeei Odesláno 13. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) Dakujem za odpovede. CHNR mi pride ze je idealny mix elegancie a sportovnosti, kor ked mam este PO Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem Senseeei
Dez123 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 Do komba k PO bych vzal DJ, na jubilee jedny z nejpohodlnějších hodinek a určitě to nejsou jen oblekovky, nosil jsem je i ke špinavému laboratornímu plášti.
Lookyn Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 DJ určitě působí vedle CHNR a BLNR elegantněji a víc do společnosti, ale stejný "problém" budou mít i vedle PO Pokud bys byl OWG s DJ, tak jsi v pohodě Ale pokud budeš ráno vybírat k triku a džínám mezi PO a DJ, tak podle mě skoro vždy sáhneš po Omegách... Píšeš, že chceš GMT, tak se modli, ať se na tebe brzo dostane s CHNR a neřeš, DJ můžeš pořídit (zapsat se na ně) za pár let
MaaBe Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 BLNR sú moja srdcovka, takže u mňa jasná voľba
ADIkov Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 DJ41 kludne na vsetko, ja som v nich kosil aj travu apod BLNR su pekne ale CHNR su nieco ine. Ruzove zlato az tak moc nesvieti ako zlte, niekedy som mal pocit ze z isteho uhla akoby ocelove cele, takze su krasne a univerzalne a predsalen vynimocne. Takze za mna jednoznacne CHNR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se