Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím místní rádce 

Už sem tady nedávno potápky řešil, ale teď bych potřeboval poradit trochu jinak. Prostě divers s průhledným dýnkem. Budget tak 30k (max.35k).Zatím se mi líbí né úplně čistokrevný potápky Sinn 104.

Odesláno

104-ky mají sice slušnou vodotěsnost, ale potápkama bych je úplně nenazýval už jenom proto že mají leteckou lunetu, která je obousměrně otočná. Ale jestli ti tohle nevadí tak jsou to super univerzální hodinky. Jen jestli je chceš používat jako tooly, tak na to se úplně nehoděj - leštěný pouzdro, vypouklý sklíčko, hliníková luneta.

Odesláno

Ty Alpiny jsou fakt pěkný, akorát 44mm a to je na mě možná moc.Měl jsem představu tak 40-42mm.Musel bych je vyzkoušet. 

Odesláno

Jestli uz ted rikas,ze je to skoda,tak si urcite pockej. Nedělal bych kompromis,pak te to bude štvát. Za 30 se podle mého neco objeví. Ted tu nejsou,ale neni to tak dlouho a bylo jich tu plno a ležely tu dlouho. Taky cekam,až se nejake pekne ukážou. 😉

Odesláno

No,prvně sem si pomýšlel na nové, ale kdyby se objevilo něco pěkného, tak bych do toho asi šel. 

Odesláno
  V 28. 12. 2022 v 18:23, lipic napsal:

Ty Alpiny jsou fakt pěkný, akorát 44mm a to je na mě možná moc.Měl jsem představu tak 40-42mm.Musel bych je vyzkoušet. 

Rozšířit  

Ak sa ti tie Alpiny páčia, chod ich vyskúšat. Mal som ich, majú relatívne krátke nožičky a na ruke sedia dobre napriek papierovej velkosti

Odesláno (upraveno)
  V 29. 12. 2022 v 8:05, Jackie Treehorn napsal:

Obávám se že Oris do 35k už dávno né. Časy kdy nový Divery 7533 stály 1000$ už jsou ty tam.

20915_01 733 7533 8454-07 8 24 01peb_horizontale.png

Rozšířit  

Ale jsou. Jen se musi trochu hledat. A samozrejme to nebude v Koscomu ;) -- Oris Aquis Date
CZK30,270
https://chrono24.app/oris/aquis-date--id19642916.htm?SETLANG=en_CZ&SETCURR=CZK 

Na Jomashopu ted taky jsou za 1295 USD, jestli mas nekoho kdo by ti je privezl z civilizace, abys nemusel platit české DPH...

Upraveno uživatelem Kex
Odesláno
  V 29. 12. 2022 v 22:53, Kex napsal:

Ale jsou. Jen se musi trochu hledat. A samozrejme to nebude v Koscomu ;) -- Oris Aquis Date
CZK30,270
https://chrono24.app/oris/aquis-date--id19642916.htm?SETLANG=en_CZ&SETCURR=CZK 

Na Jomashopu ted taky jsou za 1295 USD, jestli mas nekoho kdo by ti je privezl z civilizace, abys nemusel platit české DPH...

Rozšířit  

Na Jomashopu už vypredané, sám som sa k nim rozhupaval, zostali tam zatiaľ Aquisi s 5 dňovou rezervou za 2 300 USD. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...