Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique

martar

Doporučené příspěvky

Mne sa ten nový ťah celkom páči. Ak sa nejak rozumne zužuje smerom k spone, tak by to nemuselo byť zlé.

Niečo veľmi podobné občas nosím na vintážnych Omegách a je to celkom pohodlné.

fe776381-dce7-409f-9760-8983ed9d2b44.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle tah neni špatný, ale články jsou kratší a hranatý styl hodinek s lomenými plochami pouzdra sedi k integrovanému tahu. Ten Vulcain náramek má jen čtyři ploché čtvercové články mezi hodinkama a sponou.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

V 24. 5. 2024 v 22:43, martar napsal:

Jen mě to napadlo. Sám snubák nenosím takze jen teoretizuju. Když má (jinak tvrdá) ocel povrch upravený kartáčováním nebo broušením, není ten povrch tak odolný. Jinak by nešel rozleštit za pomoci měkčích materiálů. 

To určitě jo, ale se snubákem mi vůbec nepřijdou do kontaktu. 

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to mě u škrábanců na zadním víčku u hodinek na řemeni/gumě už další vysvětlení nenapadá. Snad leda písek mezi rukou a hodinkama někde na pláži (příp. jiné abrazivo - solvina, špony...)

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, lukassob napsal:

Lidem se to líbí... 😂 Ale mně ne. Čekal jsem něco jiného, jiné provedení. Možná, kdyby ty články náramku byly kratší, by to vypadalo líp.

vulc.png

tihle "lidi" jsou watch bloggeri a watch influenceri, takze vysoce nezavisla audience, ktera je vzdy zcela kriticka 🤣🤣

Odkaz ke komentáři

Kromě klasických černých je tahle fumé zelená verz podle mýho fakt TOP. Tudy vede cesta... zvedá to hodinky zas o kus výš. Je super, že existuje fajnová zelená padesátikusová limitka potápek a nestojí čtvrt míče až čtyři kilečka jako Blancpain Mokarran :)

Odkaz ke komentáři

Vulcain ma rozhodně dobře našlápnuto, trošku mrzí ten tah, to je hroznej průser, na druhou stranu i tohle jsou ty momenty, které Vulcain dál posouvají..   Líbí se mi spolupráce s Ocarat. Už ta předchozí varianta s tyrkysovým číselníkem byla moc povedená, tahle zelená je ale pecka, jsou v každým detailu dotažený :) Na škodu je opět"karbon" řemen.. Ale ten prostě člověk vyhodí a neřeší :D

Třeba budu mít kliku a jedni žabáci na mě zůstanou, už se ně těším 🙏😇

Přidám klasiku na novým řemenu.. 

IMG_2882.jpg?ver=0

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...