lukassob Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Teď koukám, že ještě vydali Bronz and Grey. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Mne sa ten nový ťah celkom páči. Ak sa nejak rozumne zužuje smerom k spone, tak by to nemuselo byť zlé. Niečo veľmi podobné občas nosím na vintážnych Omegách a je to celkom pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května (upraveno) Tenhle tah neni špatný, ale články jsou kratší a hranatý styl hodinek s lomenými plochami pouzdra sedi k integrovanému tahu. Ten Vulcain náramek má jen čtyři ploché čtvercové články mezi hodinkama a sponou. Upraveno 26. května uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Zůstanu u Hirsch Performance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května V 24. 5. 2024 v 22:43, martar napsal: Jen mě to napadlo. Sám snubák nenosím takze jen teoretizuju. Když má (jinak tvrdá) ocel povrch upravený kartáčováním nebo broušením, není ten povrch tak odolný. Jinak by nešel rozleštit za pomoci měkčích materiálů. To určitě jo, ale se snubákem mi vůbec nepřijdou do kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Aha, tak to mě u škrábanců na zadním víčku u hodinek na řemeni/gumě už další vysvětlení nenapadá. Snad leda písek mezi rukou a hodinkama někde na pláži (příp. jiné abrazivo - solvina, špony...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 19 hodinami, lukassob napsal: Lidem se to líbí... Ale mně ne. Čekal jsem něco jiného, jiné provedení. Možná, kdyby ty články náramku byly kratší, by to vypadalo líp. tihle "lidi" jsou watch bloggeri a watch influenceri, takze vysoce nezavisla audience, ktera je vzdy zcela kriticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Mikroregulace tam je a asi ve slušném rozsahu. Náramek holt "hranatej" bez špetky elegance, zkosený hrany článků to nezachráněj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Mně to z těch prvních fotek přišlo hrozný, teď už jsem trochu smířlivější. Jako kuriozita by to nemuselo být špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 85ks GMT limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Tvl ti do toho rubou. Nevypada to vubec zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června (upraveno) V tomto videu je vidět, jak se nosí ten nový kovový náramek. No, není to tak hrozný, jak jsem si myslel. Chtělo by to vyzkoušet naživo. Upraveno 5. června uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Co tie GMT? Nejake dalsie detaily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Detaily zde: https://gioielleriarosaspina.shop/products/vulcain-nautique-skindiver-gmt-limited-edition-toc-rosaspina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) Montre Skindiver Wembley Vulcain x Ocarat - Edition limitée https://ocarat.com/montre-skindiver-wembley-vulcain-x-ocarat-edition-limitee-vulcain-114157.html#ae11 Moc pěkná limitovaná edice 50 ks. Pěkný kouřový ciferník. Upraveno 13. června uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Ty zelené limitované jsou krásné. Tahle kombinace zeleného fumé číselníku a černé lunety u mě funguje. A velké plus za normální bílou luminiscenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Taky jsem to dneska viděl, vypadají pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Kromě klasických černých je tahle fumé zelená verz podle mýho fakt TOP. Tudy vede cesta... zvedá to hodinky zas o kus výš. Je super, že existuje fajnová zelená padesátikusová limitka potápek a nestojí čtvrt míče až čtyři kilečka jako Blancpain Mokarran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Vulcain ma rozhodně dobře našlápnuto, trošku mrzí ten tah, to je hroznej průser, na druhou stranu i tohle jsou ty momenty, které Vulcain dál posouvají.. Líbí se mi spolupráce s Ocarat. Už ta předchozí varianta s tyrkysovým číselníkem byla moc povedená, tahle zelená je ale pecka, jsou v každým detailu dotažený Na škodu je opět"karbon" řemen.. Ale ten prostě člověk vyhodí a neřeší Třeba budu mít kliku a jedni žabáci na mě zůstanou, už se ně těším Přidám klasiku na novým řemenu.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se