Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique

martar

Doporučené příspěvky

V 3. 8. 2024 v 17:19, martar napsal:

Tohle je vážně pecka! Barva i gradient to zvedají o level a jestli je vylepšený i balení... prostě paráda!

Starší produkce 2000-2012 byla bez chyby, jako fakt. Aspoň těch cca 15 - 20 kusů s budíčkem, big date a chronem či moonphase, co mi prošly rukama. Takže moc rád slyším, že se to týká i současné produkce.

Moc díky 😉 Tady to můžu ve vlákně Vulcainu napsat na "plnou hubu", jak se říká.. Ta kvalita je vyjímečná a srovnatelná s top značkama.. Tím mám na mysli přechody broušené/leštěné plochy, strukturu, detaily, lunetu.. Přesnost taky opět výborná, strojek se zabíhá, určitě si ještě přesnost sedne, momentálně do+2s/den. 

IMG_3494_2.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Axel napsal:

Moc díky 😉 Tady to můžu ve vlákně Vulcainu napsat na "plnou hubu", jak se říká.. Ta kvalita je vyjímečná a srovnatelná s top značkama.. Tím mám na mysli přechody broušené/leštěné plochy, strukturu, detaily, lunetu.. Přesnost taky opět výborná, strojek se zabíhá, určitě si ještě přesnost sedne, momentálně do+2s/den. 

IMG_3494_2.jpg?ver=0

Tak to je nádherná barvička. Jakožto i celé hodinky 👍

Odkaz ke komentáři

Díky :) 

Přidám detail na číselník.. U současné modré varianty je sunburst vytvořen vertikálním broušením, u chystané nové modré s bílými indexy, stejně tak Wembley nebo CHMG limitky je brus směrován cetrálně..  Hůře se to ale fotí..:D

IMG_3525_2.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Axel napsal:

IMG_3494_2.jpg?ver=0

Kdysi jsem v recenzi na prezidentské bordeaux Crickety psal: "Ruční kompletaci, seřizování a výstupní kontrole hodinek v manufaktuře je standardně věnována velká pozornost. Já vím, zní to jako reklamní kecy, ale všechny Vulcain, které jsem měl, byly fakt perfektní. Nemusel jsem od nikoho poslouchat, že se u drahých hodinek musím smířit s nedostatky jen proto, že nebyly ještě dvakrát dražší. I proto mám tu značku tak rád." A to byla řeč o hodinkách přes kilo vyráběných v omezeném množství kusů. Zdá se, že to v manufaktuře zvládli i u modelové řady s třetinovou cenou a řádově vyšší proxukcí. Kéž by jim to vydrželo! :)

Ta barva cifru je naprosto úžasná, a podle fotek se její odstín v závoslosti na světle pohybuje někde mezi barvou zambijských a kolumbijských smaragdů. Já vím, má to být travička na kurtech ve Wembley, ale tak se tak netřpytí jako ten tvůj fantastický zelený cifr pod klenutým safírem :D

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, AndyAaron napsal:

At tu Axel neexhibuje sam, pridam foto na piskovem tropicu, co predevcirem dosel. Jde hezky k indexum.
c3aba151f40deec41bda1e0f68ba736b.jpg

Přesně tenhle jsem měl letos v Peru a obarvil se mi od džín do modra 😀

Odkaz ke komentáři

Normální asijský levisky, ale barví se mi od nich i bílá trička, takže asi půjdou, ludry. Konec OT, já jen když viděl ten tropic, tak to zabolelo. Ještě ho zkusím vyprat v isopropanolu. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Rozhodně lepší, jenom nám rád samčí koncovky. Co je to za blbej nápad poslední doby. Má je Seiko na basic diverech, má je Longines na Spiritech (tam dělají obří nevzhlednou disproporčni plochu) má je prostě kdekdo a za mě je to krok špatným směrem. Tady to aspoň netrčí nahoru jak na jubilee od strapcode, relativně to zvládli.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Za me ten rejzovej naramek je takovej safe side. Nevypada to zle, ale musim rict, ze ted zpetne kdyz na to koukam, tak ten jejich tah i kdyz vypada zvlastne, tak je vlastne hodne zajimavej. Moc se na nej tesim. Tahle rejze je ok, ale trosku nuda a vypada to vsechno leskle...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...