Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique

martar

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, lukassob napsal:

Živé fotky...

013 Vulcain Skindiver Nautique Streamliner 8.jpg

Na tehle fotce se mi ten odstin zelene tolik nelibi, naopak na fotce vyse, co jsem tu posilal, vypada presne dle meho gusta, krasna ziva, zariva barvicka.. Tak uvidime, prvni kusy pro beznyho smrtelnika budou posilat az na konci cervence

btw vice by mi k ni sednula nejaka zlatohneda/konak vintage kuze nez ten “karbon”  😇

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to (možná blbě) chápu tak, že boží fumé zelená je Wembley L.E. a vyblitá fumé zelená je Deep Teal L.E. Fumé šedá je pak Streamliner S.E.

Proto ta srandička v mém předchozím postu.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, martar napsal:

Ja to (možná blbě) chápu tak, že boží fumé zelená je Wembley L.E. a vyblitá fumé zelená je Deep Teal L.E. Fumé šedá je pak Streamliner S.E.

Proto ta srandička v mém předchozím postu.

Ted se na to az po Tvem upozorneni divam, vubec mi nedoslo, ze vysla jeste jedna zelena limitka.. 😅  trochu jsi me uklidnil, ze to neni ta Wembley 😌🤞 ok, Vulcain se nejak utrhnul s novymi variantami.. Na druhou stranu v pripade Ocarat jsou to minimalisticky pocty.. 50ks je nic 

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Tohle k tomu napsali z Chronofactum:

No - je to jiná zelená, ale je to blízko, to je pravda. Chronofactum Deep Teal je tmavší, elegantnější odstín, zatímco zelená Ocarat, kterou jsem v reálném životě neviděl, se zdá být živější. Sytou modrozelenou barvu jsme vyvinuli s naší německou komunitou. Předpokládám, že Ocarat oslovil Vulcain také s žádostí o zelenou. Samozřejmě nebylo od Vulcainu moc chytré používat i pro edici Ocarat také efekt sunray a gradientní ciferník a věřte mi - s Vulcainem jsme o tom trochu diskutovali, zvláště, když jsme vše vyvinuli jako první, ale nyní jsme byli druzí v oznámení.
Ale v každém případě se tyto věci dějí a Vulcain nyní interně provádí určité změny, aby se vyhnul chaosu, jako je tento - doufejme - v budoucnu.

Odkaz ke komentáři

Ono v rámci férovosti bychom Andy asi měli rozlišovat mezi limitkami navrženými a produkovanými spekulativně výrobcem za účelem vydojení úspěšného modelu (oblibený to sport u Seika, Omegy, Orisu a dalších) a mezi malými limitkami vyrobenými na popud většiho zákazníka, typicky klenotnické firmy či spolku (třeba Eberhard Scafograf MCMLIX 200, Vulcain Nautique L.E.)

V obou připadech je to byznys, ale ta druhá varianta je mi tak nějak víc sympatická :)

Skindivery se prostě povedly, jsou za fér cenu a Vulcain se nebrání modifikacím malých sérií. Zákazníci jen reagují na šťastnou kombinaci těchhle faktorů.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Chtelo by to ze svou smeru.
1. U Vulcain zjistit podminky; a zaroven
2. Zjistit moznou participaci na Chronomagu.

Za sebe si dokazu predstavit modry cifr v te magove barve. Radsi bez fume. Bile indexy. Otazka je, jestli by to nebylo moc podobne te puvodni modre.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...