Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit...

Vyhlédl jsem si hodinky.... rád bych Hamiltony... jazzmastery:

Mám favorita - Viewmatic (ref. 32515555) bílé (resp. stříbrné) - černý kožený řemen.

Zalíbíl se mi ovšem též model OpenHeart (ref. 32565555)... maličko mi na něm ale vadí to, že číslice a ručičky jsou narůžovělý. Nevíte někdo jestli je varianta openheart taky bouze v bílém (resp. stříbrném) provedení?

No a teď poslední dotaz... nevíte za kolik a kde by se shora uvedené dalo pořídit?

Nebo kdybyste měl někdo katalog v elektronické podobě a mohl poslat...?

Joa nerozumím ještě jedné věci... na některých fotkách je na ciferníku SWISS MADE a na některých ne... už jsem tohle téma na chronomagu našel ale bez odpovědi. Znamená snad absence údaje SWISS MADE, že je v tom nějakej třebas americkej strojek?

Díky za reakce

Hello

post-1148-1230323334.jpg

post-1148-1230323342.jpg

post-1148-1230323357.jpg

Odesláno
  hello napsal:
Nevíte někdo jestli je varianta openheart taky bouze v bílém (resp. stříbrném) provedení?

Obavam se, ze ne.

hello napsal:
Vyhlédl jsem si hodinky.... rád bych Hamiltony... jazzmastery:

Dobra volba, tady je par peknych obrazku ...

... ten Open Heart te imho brzy prestane bavit.

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

Odesláno
  Baker napsal:
Obavam se, ze ne.

Dobra volba, tady je par peknych obrazku ...

... ten Open Heart te imho brzy prestane bavit.

Priklanim se k Bakerovu nazoru. Osobne skeletony nemam rad. Ty 32515555, cili stribrne jsou moc pekne, take se mi libi. Cena v kamenych obchodech v ceskych zemich bude okolo 15k (ptal jsem se u Hanakovic v Brne nekdy v lete). Dostava me u nich provedeni pouzdra, hlavne kombinace lestenych a brousenych ploch.

Odesláno

Díky za reakce. Je fakt že strojek viděn zhora se asi okouká.

Takže to vidim na Jazzmaster viewmatic (ref. 32515555).

Překvapila mě ale ta cena... za 15.000 ??? :suicide_anim:

na netu (ebay nebo chrono24) se daj pořídit tak za 9.000 Kč:

http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...mp;SEARCH_MOVEM[]=2&SORTORDER=1&numresults=116

http://cgi.ebay.ch/HAMILTON-JAZZMASTER-VIE...oQQcmdZViewItem

No a pak tu zůstává pro mě nejasnost s tim označením SWISS MADE.

Někde to je, někde neni... nevíte někdo proč to tak je?

díky hello

Odesláno
  hello napsal:
Díky za reakce. Je fakt že strojek viděn zhora se asi okouká.

Takže to vidim na Jazzmaster viewmatic (ref. 32515555).

Překvapila mě ale ta cena... za 15.000 ??? :suicide_anim:

na netu (ebay nebo chrono24) se daj pořídit tak za 9.000 Kč:

http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...mp;SEARCH_MOVEM[]=2&SORTORDER=1&numresults=116

http://cgi.ebay.ch/HAMILTON-JAZZMASTER-VIE...oQQcmdZViewItem

No a pak tu zůstává pro mě nejasnost s tim označením SWISS MADE.

Někde to je, někde neni... nevíte někdo proč to tak je?

díky hello

Proč občas na Hamiltonech "swiss made" chybí netuším, mám troje a na všech swiss made je... a dle mého názoru by tam být mělo, protože ve všech je ETA.

Co se ceny týče, pak dovoz z www.classybrand.com vyjde o něco dráž, tedy o clo a DPH. Cena se pak pohybuje někde kolem 10 - 11 tis.Kč. Při dovozu z USA, resp. jiné mimoevropské "destinace" nelze použít pouze přepočet kursem měny, většinou Ti do doměří...

Odesláno
  ctenar napsal:
Proč občas na Hamiltonech "swiss made" chybí netuším, mám troje a na všech swiss made je... a dle mého názoru by tam být mělo, protože ve všech je ETA.

Co se ceny týče, pak dovoz z www.classybrand.com vyjde o něco dráž, tedy o clo a DPH. Cena se pak pohybuje někde kolem 10 - 11 tis.Kč. Při dovozu z USA, resp. jiné mimoevropské "destinace" nelze použít pouze přepočet kursem měny, většinou Ti do doměří...

Dík za info.

Chtěl bych Tě poprosit jestli bys mi nemohl poslat foto hodinek na ruce... trochu váhám jestli nejsou moc vysoké (11,5 mm).

To s tou Etou je mi jasný, jen mě napadlo jestli v těch bez SWISS MADE není třebas americkej strojek, to je dnes ale asi utopická myšlénka, že?

Návštěvník Snow
Odesláno

S výškou bych neměl problém, spíše by se mi zdáli nízké. Na ebay si prohlédni nabídku internet. obchodu TimeParadise ze Singapuru, mám s ním více než dobré zkušenosti.

Odesláno
  hello napsal:
Dík za info.

Chtěl bych Tě poprosit jestli bys mi nemohl poslat foto hodinek na ruce... trochu váhám jestli nejsou moc vysoké (11,5 mm).

To s tou Etou je mi jasný, jen mě napadlo jestli v těch bez SWISS MADE není třebas americkej strojek, to je dnes ale asi utopická myšlénka, že?

swiss made nebo neswiss made: Jde o to, že Hamilton se snaží logicky čím dál více profitovat se znovuobjevené náklonnosti zákazníků k mechanickým hodinkám. Především k těm swiss made. Proto před nějakým časem splnil všechny potřebné podmínky v procesu výroby tak, aby hodinky mohly nést označení swiss made. Na trhu se však stále objevují i dříve vyrobené kousky bez tohoto označení. Strojky jsou však u obou stejné a z hlediska kvality v tom nebude žádný rozdíl. Jde jen o pocit...

Odesláno
  Kalifx napsal:
swiss made nebo neswiss made: Jde o to, že Hamilton se snaží logicky čím dál více profitovat se znovuobjevené náklonnosti zákazníků k mechanickým hodinkám. Především k těm swiss made. Proto před nějakým časem splnil všechny potřebné podmínky v procesu výroby tak, aby hodinky mohly nést označení swiss made. Na trhu se však stále objevují i dříve vyrobené kousky bez tohoto označení. Strojky jsou však u obou stejné a z hlediska kvality v tom nebude žádný rozdíl. Jde jen o pocit...

OK.

Ptam se na to proto, že bych tak nějak raději kdyby tam SWISS MADE nebylo. Prostě můj pocit. Stačí když vim, že v tom ta kvalita je a nemusim to tam mít ještě napsáno.

Odesláno

... brouzdam netem a to je špatně... zase jsem objevil jedny nádherný... je fakt že u těch nově objevených nemam dilema protože jsou cenově nedosažitelný ale zase mi to trochu pozměnilo názor na to co bych chtěl.

takže narazil jsem na IWC Portofino (viz foto)

jsou nádherně jednoduchý... nemáte tucha jestli d+ělá někdo něco hodně podobnýho ale cenově dostupnýho?

to objevování nových modelů je jak droga... a při výběru co koupit se to pořád zacykluje, když už jsem blízko nákupu vždycky najdu něco ještě lepšího a jsem zas na začátku

post-1148-1230407230.jpg

post-1148-1230407238.jpg

post-1148-1230407249.jpg

Odesláno
  hello napsal:
... brouzdam netem a to je špatně... zase jsem objevil jedny nádherný... je fakt že u těch nově objevených nemam dilema protože jsou cenově nedosažitelný ale zase mi to trochu pozměnilo názor na to co bych chtěl.

takže narazil jsem na IWC Portofino (viz foto)

jsou nádherně jednoduchý... nemáte tucha jestli d+ělá někdo něco hodně podobnýho ale cenově dostupnýho?

to objevování nových modelů je jak droga... a při výběru co koupit se to pořád zacykluje, když už jsem blízko nákupu vždycky najdu něco ještě lepšího a jsem zas na začátku

Podobne jsou Christopher Ward Malvern Automatic

C5SWT.jpg

Odesláno
  hello napsal:
Super design... diky za tip.. i cena je (zdá se) super.

dáte nekdo do placu nějaký recenze, zkušenosti ???... nikdy jsem o nich nic neslyšel (možná jen neznalost mne jako neznalce)

Zkusil jsi místní Hledání?

Odesláno

objevil jsem na netu jeste jedny moc pekny hamiltony...

prodejce je italsky zlatnik z Modeny (nutno podotknout ze na oficialnich strankach hamiltonu neni uveden jako oficialni prodejce teto znacky) a o hodinkach uvadi:

Hamilton Jazzmaster Petite Seconde Automatic (not used - new)

Size: GENT 40 MM

Case: STAINLESS STEEL

Water resistant: 50 METERS

Glass: SAPPHIRE

Dial: SILVER

Bracelet: BROWN GENUINE LEATHER

Movement Caliber: 3 HANDS SWISS ETA AUTOMATIC CAL. 2895 2 WITH DATE AND SMALL SECOND

pridavam par fotek

hledal jsem tenhle model na strankach www.hamiltonwatch.com a tenhle model jsem tam nenasel. predpokladam ze je to letosni model, kdyz prodejce uvadi ze jsou hodinky nove...

co si o tom myslite?

post-1148-1230584981.jpg

post-1148-1230584985.jpg

post-1148-1230584989.jpg

Odesláno (upraveno)
  kibi napsal:
myslim si, ze jsou prekrasne... :)

ta otazka smerovala spis na to jestli neni nejakej renonse v tom ze je vyrobce nenabizi mezi svymi modely a ze tento model prodava nekdo kdo neni oficialni prodejce... aby to nebyla nejaka habaďůra ???

pro vysvetlenou uvadim, ze na www.hamiltonwatch.com je takovy maly upozorneni at nikdo tuhle znacku nenakupuje u neoficialniho prodejce... je mi jasny ze je to castecne taky marketingovy doporuceni ale prece jen to ve me pak vyvolava urcity pochybnosti ... :worried_anim:

Upraveno uživatelem hello
Odesláno

A co tyto :thumbsup_anim: viz:http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=31&ln=en

post-70-1230586310.jpg

Odesláno

Hele, ty Hamiltony jsou fakt pěkná záležitost ... ;)

Musim se po nich podívat ... Ten safír má antireflex?!?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...