lipic Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Odesláno 17. února 2023 Ty PRX chválím!Jinak ty prvotní Tissot seastar lady jsou zatím za mě z těch tady nabízených nejhezčí.
Lennousek Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Odesláno 9. června 2023 V 25. 1. 2023 v 15:10, klobadysek napsal: Ahoj, dárek k vánocům se úplně nepovedl. Drahé polovičce jsem naježil dámské Tissot Ballade. Jsem stará konzerva a tak jsem při výběru hleděl spíše na nadčasovost designu (žádný uřvaný barvy a excentrický styl a spíše střídmost), univerzálnost použití (klasická velikost 32 mm, rozumná voděodolnost, odolný safír) a technickou finesu (Powermatic80 se silikonovým vláskem a COSC). ..... Bohužel jsem střelil asi mimo. A tak prosím o nějaké typy na štíhlou ruku vysoké dámy. Zde požadavky: Velikost 36 a více Ne na tahu! Strojek/pohon nerozhoduje, datumka, značka a země původu nerozhoduje Ideálně se safírem, odolnost na sport min WR 50m (na plavání, badminton, cyklistika). Ne bicolor, ne zlato, ne ozdobičkám Cena +/- 14K. Méně je lépe Co jsem našel a co by mohlo (?) vyhovovat ale nemusí to být nezbytně potápky. Tissot Seastar T120.210.11.011.00 https://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-quartz-lady-t120-210-11-011-00 které se dodávají s tahem a v příslušenství mají i gumu Wenger Sea Force 01.0621.112 https://www.hodinkywenger.cz/wenger-sea-force-01-0621-112 stažený soubor.jfif 7.87 kB · 3 stáhnutí Všechny co jsi tady dal za příklad jsem si zkoušela v Koscomu. Ty Wenger na mojí pidi ruce vypadaly skvostně. Ty bílé Tissot bohužel nic moc. Tady jsem si říkala, že chci gumu… Ale pak jsem viděla na sockách tyhle tyrkysový seiko 5 (38mm) a věděla jsem, že je musím na léto mít. A nelituju! Akorát teda tyrkysová guma se mi k tomu bude blbě shánět
klobadysek Odesláno 13. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Tak přírůstků měla za poslední měsíce povícero. Ale v duchu založeného tématu zde ukážu co uspokojilo: 36 mm, řemínek 18mm, strojek NH35 co dělá do 5s za den, safír, jednosměrná luneta 120 cvaků s keramickou vložkou, 200WR. Na lítačku, k moři a všemu modrému
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se