Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty PRX chválím!Jinak ty prvotní Tissot seastar lady jsou zatím za mě z těch tady nabízených nejhezčí. 

• po měsících...
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 25. 1. 2023 v 15:10, klobadysek napsal:

Ahoj,

dárek  k vánocům se úplně nepovedl. Drahé polovičce jsem naježil dámské Tissot Ballade. Jsem stará konzerva a tak jsem při výběru hleděl spíše na nadčasovost designu (žádný uřvaný barvy a excentrický styl a spíše střídmost), univerzálnost použití (klasická velikost 32 mm, rozumná voděodolnost, odolný safír) a technickou finesu (Powermatic80 se silikonovým vláskem a COSC). .....

Bohužel  jsem střelil asi mimo. :wallbash:

A tak prosím o nějaké typy na štíhlou ruku vysoké dámy. Zde požadavky:

Velikost 36 a více

Ne na tahu!

Strojek/pohon nerozhoduje, datumka, značka a země původu nerozhoduje

Ideálně se safírem, odolnost na sport min WR 50m (na plavání, badminton, cyklistika).

Ne bicolor, ne zlato, ne ozdobičkám

Cena +/- 14K. Méně je lépe :)

Co jsem našel a co by mohlo (?) vyhovovat ale nemusí to být nezbytně potápky.

Tissot  Seastar T120.210.11.011.00  https://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-quartz-lady-t120-210-11-011-00 které se dodávají s tahem a v příslušenství mají i gumu

K67A4241-scaled.thumb.jpg.05566d2f3fa6d0a3ab23a4b6da875d42.jpg

Wenger Sea Force 01.0621.112  https://www.hodinkywenger.cz/wenger-sea-force-01-0621-112

zegarek-damski--seaforce-01_0621.112-2.jpg.a33a244d96e6f044cbfad160b84ecf98.jpg

stažený soubor.jfif 7.87 kB · 3 stáhnutí

Všechny co jsi tady dal za příklad jsem si zkoušela v Koscomu. Ty Wenger na mojí pidi ruce vypadaly skvostně. Ty bílé Tissot bohužel nic moc. Tady jsem si říkala, že chci gumu…
Ale pak jsem viděla na sockách tyhle tyrkysový seiko 5 (38mm) a věděla jsem, že je musím na léto mít. A nelituju! Akorát teda tyrkysová guma se mi k tomu bude blbě shánět 😂

IMG_0503.jpeg

• po měsíci...
Odesláno

Tak přírůstků měla za poslední měsíce povícero. Ale v duchu založeného tématu zde ukážu co uspokojilo:

36 mm, řemínek 18mm, strojek NH35 co dělá do 5s za den, safír, jednosměrná luneta 120 cvaků s keramickou vložkou, 200WR. Na lítačku, k moři a všemu modrému :)

P7130037.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...