Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,jsem nováček,chtela bych strasne koupit nejaky rolex datejust zlute zlato na chrono24,ale vubec nevim jak si vybrat,bojim se abych nenaletela.Prosim o nejaky recenze o nejakem prodejce s kterym jste nakupovali a jste spokojeni?moc dekuji

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na Chrono24 koupeno několik hodinek 100 000 Kč + a vždy bez problémů. Kupuji vždy od ověřených prodejců EU. 

• po měsících...
Odesláno

Narazil jsem na toto téma díky seiko sbdl085, jen bych rád řekl, že na C24 vyjdou na 10500-11000 se vším. Doručeno za 5 dnů z Japonska. FedEx válí.

U nás nejlevnější za 17-18k...A ještě non JDM verze.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nakúpené viackrát, vždy som však šiel po hodnotení, aspoň 4,9. Nákupy z Japonska úplne v poriadku, len si treba pripočítať DPH. 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Prosím o radu. Když jsem zakoupil hodinky na CH24. A teď tam svítí, že se balík připravuje. Dostanu pak echo, že prodejce odeslal? Jedná se o soukromého prodejce. Nebo je to na jeho vůli jestli záda, že to odeslal. Díky. 

Upraveno uživatelem indian2023
Odesláno

Teď se koukám na Rolex Oyster Perpetual Date 15053 / BOX & PAPERS / White Roman... za 131.945 Kč k prodeji od Trusted Seller na Chrono24  a cena v kč je 131.945 Kč

Přepnu měnu na € a ukáže se cena 5195€ ( chrono24 má tedy cenu 25,4 Kč /1 € - která neodpovídá současnému kurzu 24,775 Kč / € ) což je 128.706 Kč.

😄 Teď by koruna měla ještě posilovat.

Odesláno
V 13. 5. 2024 v 23:43, xbraj19 napsal:

Asi záleží na prodejci, jestli tam tracking záda nebo ne. Ale je to primárně v jeho zájmu, aby hodinky dorazily v pořádku. Jinak nedostane peníze. 

Tak už mám info z CH24 o sledování zásilky. Prodejci pár dnů trvalo než to pošle. Teď už se jen těšit a doufat, že vše proběhne v pohodě.

• po měsících...
Odesláno

Zdravim, na chrono24 jsem zadal objednavku na hodinky,jeste jsem nezaplatil...rozmyslel jsem si nakup, hodinky jsou rezervovane udajne po 3 dny, nikde nemuzu najit "storno objednavky", stalo se to nekomu, muzete prosim poradit?

Odesláno
před 2 hodinami, Zeppelin napsal:

Zdravim, na chrono24 jsem zadal objednavku na hodinky,jeste jsem nezaplatil...rozmyslel jsem si nakup, hodinky jsou rezervovane udajne po 3 dny, nikde nemuzu najit "storno objednavky", stalo se to nekomu, muzete prosim poradit?

Buď bych počkal ony 3 dny, nebo bych kontaktoval prodejce, on by měl mít možnost objednávku zrušit a uvolnit hodinky pro další zájemce. Zkus se podívat na inzerát v indexu, pravděpodobně se budou ukazovat jako "rezervované".

Odesláno

Diky za odpoved, napsal jsem prodejci a ten 

před 11 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Buď bych počkal ony 3 dny, nebo bych kontaktoval prodejce, on by měl mít možnost objednávku zrušit a uvolnit hodinky pro další zájemce. Zkus se podívat na inzerát v indexu, pravděpodobně se budou ukazovat jako "rezervované".

Diky za odpoved, napsal jsem prodejci a odepsal ze neni problem a hodinky uz nejsou rezervovane...uf

Odesláno (upraveno)

Chlapi, asi jsem slepy,ale jak uzavru vlakno v sekci prodeje hodinek,ktere jsem prave prodal? 😄 Nechci kvuli tomuto dotazu zakladat zbytecne vlakno,tak to pisu tady...

Upraveno uživatelem Zeppelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...