Přejít na obsah

fotky G-Shocků

Gilius

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Docela pěkné, kdybych potřeboval hodinky na kolo, vybral bych si. Jen jsem pořád na vážkách, že ač se jedná o proslavený G-Shock, co by udělaly neustálé otřesy s ručičkami. Možná to mají japončíci ošéfované. Nejvíc se mi pozdává níže uvedený model.

post-1830-031634700 1329889476.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Jen jsem pořád na vážkách, že ač se jedná o proslavený G-Shock, co by udělaly neustálé otřesy s ručičkami. Možná to mají japončíci ošéfované.

Toho bych se nebál , kolega má G-100 já mám G-011D (sice krátce) ale už jsem si taky bouchnul abych je "otestoval" Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

To teda jo, ta cena je brutální. Rád zaplatím za kvalitu, ale tohle už není cena kvality, ale luxusu (prý jich bude jen 50ks limitka)...a luxus není nic pro mnePosted Image

Jestli to teda počítám správně, tak za všechny dostanou v přepočtu něco málo přes 7.000.000,- Kč...z toho se musí zaplatit asi přestavení výrobní linky, asi nějaké výrobní formy, reklama, administrativa, mzdy...prostě všechny náklady spojené s výrobou a ještě na tom chtějí určitě něco vydělat.

Jaká je tedy výrobní cena? Asi hodně malá v porovnání s tou, za kterou se prodávají....snad teda nemelu úplný blbosti, jen tak uvažujuPosted Image

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Prošel jsem odkazy na nové modely a padly mi do oka GW-M5610R-1JF. Jen mě trochu zarazila cena - 266 dolarů na eBay (jinde jsem je zatím nenašel). Je to tím, že je to novinka? Nebo to není normální produkce, ale limitka? Kupoval jsem před pár měsíci Multiband + tough solar za 60-70 dolarů, tak snad to trochu půjde dolů....

post-17375-089550900 1334623212.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Když jsem koupil první Géčka mudy g 9000, říkám si. Páni to jsou ale velké hodinky, no ta velikost už je tak akorát......... Pak dorazily Frogy. Říkám si, pááááni tak to už je maximum. Větší už být nemůžou, vždyť tohle je obr. A když dorazily GX-56-1BDR, říkákám si pááááááááááááááááááni, já jsem ale h.vado. A doufám že už nic většího není. V té souvislosti jsem si tak říkal, většina japonců není moc při těle, jsou to samí vychrtlíci. Tak kdo krucinál ty hodinky nosí??? A pak jsem si vzpoměl na E. HONDU ze street fighter II. Takže už je vše jasné. A nakonec jedna špatná fotka naší G-FAMILY.

post-16225-002430200 1335363622.jpg

post-16225-005796400 1335363653.jpg

post-16225-003204700 1335363737.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

On si člověk na tu velikost zvykne..já mám úplně ty samý GX-56, původně jsem taky nemohl ani uvěřit, jak jsou velký, ale líbí se mi to a líbí se to většinou i lidem v okolí, hodnotí je pozitivně, a to mě potěšilo nejvíc, protože jsem spíš čekal negativní reakce.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...