lexa Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 (upraveno) jeste par 5600 Upraveno 6. února 2012 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 (upraveno) Klasika DW 5600 Upraveno 20. února 2012 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 V únoru maj vylézt zase nějaké nové modely G-ček - KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Docela pěkné, kdybych potřeboval hodinky na kolo, vybral bych si. Jen jsem pořád na vážkách, že ač se jedná o proslavený G-Shock, co by udělaly neustálé otřesy s ručičkami. Možná to mají japončíci ošéfované. Nejvíc se mi pozdává níže uvedený model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) Sice nejsem žádnej dobrej fotograf a můj mobil taky ne, ale snažili jsme se Upraveno 22. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Nové kombinace G-ček - Klik a Klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Jen jsem pořád na vážkách, že ač se jedná o proslavený G-Shock, co by udělaly neustálé otřesy s ručičkami. Možná to mají japončíci ošéfované. Toho bych se nebál , kolega má G-100 já mám G-011D (sice krátce) ale už jsem si taky bouchnul abych je "otestoval" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 nové MR-G 8101 JP - pěkná pálka za ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) To teda jo, ta cena je brutální. Rád zaplatím za kvalitu, ale tohle už není cena kvality, ale luxusu (prý jich bude jen 50ks limitka)...a luxus není nic pro mne Jestli to teda počítám správně, tak za všechny dostanou v přepočtu něco málo přes 7.000.000,- Kč...z toho se musí zaplatit asi přestavení výrobní linky, asi nějaké výrobní formy, reklama, administrativa, mzdy...prostě všechny náklady spojené s výrobou a ještě na tom chtějí určitě něco vydělat. Jaká je tedy výrobní cena? Asi hodně malá v porovnání s tou, za kterou se prodávají....snad teda nemelu úplný blbosti, jen tak uvažuju Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Modely G shocků pro tento měsíc . A ještě něco málo ke GW A1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Víte, jak to vypadá v továrně na G-čka ??? Nevíte ??? Tož KLIK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) 1500 $ Casio G-SHOCK BLACK 45th ULTRAMAN DW-5600VTULTRAMAN-1TJR Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Prošel jsem odkazy na nové modely a padly mi do oka GW-M5610R-1JF. Jen mě trochu zarazila cena - 266 dolarů na eBay (jinde jsem je zatím nenašel). Je to tím, že je to novinka? Nebo to není normální produkce, ale limitka? Kupoval jsem před pár měsíci Multiband + tough solar za 60-70 dolarů, tak snad to trochu půjde dolů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Když jsem koupil první Géčka mudy g 9000, říkám si. Páni to jsou ale velké hodinky, no ta velikost už je tak akorát......... Pak dorazily Frogy. Říkám si, pááááni tak to už je maximum. Větší už být nemůžou, vždyť tohle je obr. A když dorazily GX-56-1BDR, říkákám si pááááááááááááááááááni, já jsem ale h.vado. A doufám že už nic většího není. V té souvislosti jsem si tak říkal, většina japonců není moc při těle, jsou to samí vychrtlíci. Tak kdo krucinál ty hodinky nosí??? A pak jsem si vzpoměl na E. HONDU ze street fighter II. Takže už je vše jasné. A nakonec jedna špatná fotka naší G-FAMILY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 On si člověk na tu velikost zvykne..já mám úplně ty samý GX-56, původně jsem taky nemohl ani uvěřit, jak jsou velký, ale líbí se mi to a líbí se to většinou i lidem v okolí, hodnotí je pozitivně, a to mě potěšilo nejvíc, protože jsem spíš čekal negativní reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 To jsi mně potěšil, ještě jsem s nimi ve "společnosti" nebyl. Ale jak píšeš, už teď jsem čekal negativní reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 G-čka pro květen 2012 ( teda vybral bych si ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Tak s klidem můžu prohlásit , že já ne. Asi jsem už starej nebo co, ale nic se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Uklidněte mě někdo! Že to je jen lesklej plast a né kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Že by udělali i kovový pásek ? Snad to stačí jako odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se