Gilius Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Sice to nejsou Gecka.......Casio Poptone Cubic - designove uplne jiny smer. Neverim tomu ze by je odsud nekdo nosil.... ..tomu taky nevěřím. jsou to totiž digitálky určený malejm holkám.. takže jestli máš nějakou známou nebo příbuznou kolem 10-ti let, klidně jí je kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Tak jsem čistě náhodou narazil na 56 design ( firma patřící Shinya Nakanovi ) a tam náhodou uzřel speciální edici těch, co mám právě na ruce ( bohužel normální ) Takže pro inspiraci, pokud má někdo doma motorkáře jako třeba mne... Jinak čerpáno tady http://www.56-design.com/products/413.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Jestli se to tu už mihlo tak mě nebijte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 takový normální G-čka: limitka MR-G Eric Clapton ( MRG 121 TEC-1A )- 10 000 americkejch bubáků :TADY a nějaká speciální edice MR - G ( MRG 130 1A2 ),ta je levnější,jen 7000 americkejch bubáků : TADY Ani jedny jsem ještě neviděl,cena je NEUVĚŘITELNÁ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Géčka mám rád,ale tady dávám !!! Zdají se mi ideově (a cenově) pochybené. Kdo si radši nekoupí něco hodnotnějšího za ty prachy? Jo a jen malá technická: ty ana/digi nejsou čitelný ani za téměř ideálních podmínek pro focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 za me nic moc ,cena vykon- ani do sbirky za ty prasule ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Jsem chvíli bez G-shocků a asi budu muset nějaké koupit, tentokrát ručičkové, výběr se zúžil na tento model, který má mnou požadované vlastnosti a cenu ještě unesu, ale barvu se nemůžu rozhodnout, jak byste volili vy, černé nebo modré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Ja urcite cerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Díky oběma, taky se mi líbí černé víc, jen jsem hledal někoho, kdo by mně ukecal na modré, protože jsou levnější, nestalo se, až přijde čas, objednám černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Bohusu ,bez do cernejch :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watcher Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Nevím jestli to tady bylo, ale zkusím...sice sériovka, ale za to nejdražší 3000 US bubáků - mrg 8100B-1AJF Více fotek na webu nebo tady: http://www.flickr.com/photos/43242131@N05/...in/photostream/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Novinka pro první čtvrtletí nového roku : GA - 100 fotky jsem si půjčil odtud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Trochu mi to pripomina budik do letadla. Bohuzel pro me nic. Mozna jenom dobre, uvidime jaka bude cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 další limitka na bázi řady 6900 : KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Další novinky pro rok 2010 : "Fire Package" AWG-101F-4AJR(modul 4765) a GW-2300F-4JR (modul 3195) - obojí solar + atom Ty ana/digi nic moc,ale ty digitálky....návrat k počátkům G-ček......mňam!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Pořád jsem si nemohl vzpomenout,který model G-ček mi nové GW 2300 připomínají. Už jsem si vzpoměl,jde o klasický,nesehnatelný(takřka),velmi oblíbený G-2000 - Porovnejte sami : g-2000CK G-Viper ***********************************G-2000BM G-Raven- G-2000BK Real Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Další novinka(pro příznivce čistě ručičkových G-ček) - GW 3000 - Cena se pohybuje mezi 400 - 600 dolarů (podle modelu). Jsou solar,Atom(multiband 6),velikostně prý jsou srovnatelné(možná i o kousek větší) s řadou 7900). Byly vyrobeny jako "pilotky",testovány až na přetížení 15G a "ompliant with ISO2669 (Environmental tests for aircraft equipment ? Steady-state acceleration). " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 tak ty nevypadaji vubec zle. Jeste se mi trefit do noty barvnym provedenim....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Vím jen o těchto barevných kombinacích. Ty oranžové jsou celoplast,zbytek je s kovovým tahem(jestli celo,nebo polo,to netuším,naživo jsem je neviděl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se