nAscA Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 (upraveno) Zajimave hodinky. Ja si myslim, ze jsou prave, ale fakt nevim Znam akorat tyto: http://www.flickr.com/photos/zeitfresser/1349830241/in/photostream/lightbox/ Upraveno 14. září 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 (upraveno) Modul vypadá jako 1647. Ale nikdy jsem ho neviděl v kovovým pouzdře. A je mi podezřelý to zpracování a nápisy. Čím víc o nich přemýšlím, tím víc se mi zdaj jako fake. Upraveno 14. září 2010 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 t2: Videl jsem prave na ebay detailni fotky - na dynku je napis Giez , coz je hovadina ze. Podle me rada Giez v te dobe kam maji byt datovany neexistovala.... Celkove na nich vsechno vypada divne... http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-GIEZ-1549-GS-100-Quartz-Men-Watch-/180558974870?pt=Wristwatches&hash=item2a0a274f96 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 t2: Videl jsem prave na ebay detailni fotky je to pěkná divočina.. dvě tlačítka LIGHT (co vím tak vpravo dole světlo žádný casia nemaj) kvalita vyražených písmen a font.. fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 co vím tak vpravo dole světlo žádný casia nemaj ale jo minimálně jeden modul by se našel: 1545 je to třeba DW 5600 a 5700 s illuminátorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 ale jo minimálně jeden modul by se našel: 1545 je to třeba DW 5600 a 5700 s illuminátorem. tak to pardon, zrovna nejdůležitější model, to jsem ale pako. já měl za to, že světlo v casiích je vždy vpravo nahoře nebo dole uprostřed, aspoň tak jsem to u všech měl. u starších modulů to tedy neplatí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 (upraveno) no kdyby někdo věděl všechno tak by se z toho asi zbláznil. Tohle je vážně nestandardní. A platí to jen pro modul 1545 jinak moduly 691 a 901 mají světlo v pravo nahoře. Upraveno 15. září 2010 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Jsou vám klasické 5600 malé? Casio G-Shock GX56 GX56 55.5 x 53.6 x 17.5mm / 88g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 přijde mi, že dnešní digitálky jsou všechny strašně velké a přitom čísla na displeji mají tak titerná. proto mám PRG40, tam jsou aspoň ty čísla větší a více korespondují s velikostí hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 přijde mi, že dnešní digitálky jsou všechny strašně velké a přitom čísla na displeji mají tak titerná. proto mám PRG40, tam jsou aspoň ty čísla větší a více korespondují s velikostí hodinek. To já bych zase řekl že si vybere každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 To mozna tak u Casia, kukni na tyhle Timexy http://www.timex.com/Timex-Chrono-Alarm-Timer/dp/B002EKDURYTaky jsem chtel hodinky s velkyma cislicema ( no a tady je to jeste podporeno reflexnim podkladem, takze hodinky jsou extreme dobre citelne), ale pak jsem si poridil klasiku 5600 od Casia a musim uznat, ze velikost je akorat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Jsou na svete nove varianty ... viz.: http://product-search.casio.jp/wat/g-shock/new_product.php?page=0&rd=201010 Mimo jine zlute Atomic frogy, me ale nejvice me zaujaly GW-3500D-1AJF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Casio G-Shock G-1710D-1AV COCKPIT EDITION Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 G-SHOCK G-6900BD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) "Men in Dark Purple" zdroj/source: seiyajapan Upraveno 26. února 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Tak tuhle barevnou kombinaci jsem ještě neviděl.... a asi nikdy nepochopím k čemu to je. Géčka nemusí být jen nutně military styl, ale tohle je už asi moc. Párty modrá. Asi vhodné pro rappery v Bentley GTC s leštěnýma 22" a skákacím podvozkem. Prostě MAXI KING. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Tak tuhle barevnou kombinaci jsem ještě neviděl.... a asi nikdy nepochopím k čemu to je. Géčka nemusí být jen nutně military styl, ale tohle je už asi moc. Párty modrá. Asi vhodné pro rappery v Bentley GTC s leštěnýma 22" a skákacím podvozkem. Prostě MAXI KING. Ty jsou jak z hračkárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 novinky DUBEN 2011 KLIK a jedny MR-G z Baselwordu KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Tak tuhle barevnou kombinaci jsem ještě neviděl.... a asi nikdy nepochopím k čemu to je. Géčka nemusí být jen nutně military styl, ale tohle je už asi moc. Párty modrá. Asi vhodné pro rappery v Bentley GTC s leštěnýma 22" a skákacím podvozkem. Prostě MAXI KING. ..souhlas, úděsné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 už vím proč mě zájem o g-shocky začíná pomalu ale jistě opouštět.. jediný, co by mi ještě stály za to, jsou GW-5000. ty novinky poslední dobou, to je k blití . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se