Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to vidíme pod stejným úhlem. Dneska jsou opravdové géčka jen Frogy a ty GW 5000. Plastové barevné hodinky by mohli v casiu přenechat klidně vietnamcům. Tím nemyslím všechny, třeba army styl pouštních maskáčů se mi dokonce trochu líbí, ale jak jde o křiklavé barvy tam je to :thumbsdown_anim:

Odesláno

Však to je o vkusu každého (jak víte,já bych zase nedal na ruku ten hranatej hnus )......řada "crazy colors" je náhodou prima......o tom jsou G-čka,ne o usedlosti a nenápadnosti ;) :smile_anim:

Odesláno

Tady si dovolím nesouhlasit. O tom géčka nejsou. Géčka jsou sportovně extrémní hodinky. Mohou mít i výrazné barvy v určitých případech ( rescue a pod.) , ale neměly by bejt "jen" stylovej doplněk.

Odesláno

Mne ty crazy color kombinace taky moc neberou... co bych jeste na ruce zkousnul je neco ve stylu oranzovych Risemanu. Jinak ale nevim no, ty nove ulitle kombinace barev mi prijdou jak pro decka z materske skolky.

Odesláno

To je sice dobrý, že je na výběr, ale já bych viděl rozložení verzí takto: solar+ radio a klasika na baterku. Aneb k čemu solár bez rádia, pro mě nepochopitelný v době kdy baterka vydrží 10 a více let.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak to vidíme pod stejným úhlem. Dneska jsou opravdové géčka jen Frogy a ty GW 5000. Plastové barevné hodinky by mohli v casiu přenechat klidně vietnamcům. Tím nemyslím všechny, třeba army styl pouštních maskáčů se mi dokonce trochu líbí, ale jak jde o křiklavé barvy tam je to :thumbsdown_anim:

Gecka se vyrabela barevna temer odjakziva. Jediny rozdil je ted v tom, ze se zacala v techto barvach prodavat i v Evrope. Vlastnim nekolik Frogmanu, nektere jsou jelly red, ktere bys urcite na ruku nevzal, ale ja jedny z nich obcas nosim a fakt se mi libi. :)

Odesláno

jelly red bych nechal na nějaké absurdně vzácné limitky které pro jejich cenu a vyjímečnost nebude nikdy nikdo nosit. Zato by pak byly opravdu extra. Ale pro potápěče nebo vojáka se fakt nehodí. Už jsem to tu psal: je to jako s Hummerem. Na leštěnejch nízkoprofilech a se sníženým podvozkem - to je ujetý. Hummer by měl bejt v matným khaki.

Odesláno

ale no tak :) Jak :" nestojí za nic".....pořád jsou odolnější,než většina hodinek na trhu. Casio si nedovolí pod značkou G shock prodávat něco, co nesplňuje zadání ;)

Odesláno

Tak třebas GWM5600 vydrží dost. Včera jsem je půjčil kamarádovi, když jsme šli na pár večerních kilometrů, von spadl ze skály s strhnul na sebe kus doho srázu. Jelikož jsem šetrnej tak jsem hoďky vyhrabal a výsledek vidíte, stačilo ofouknout a dobrý...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Akorát se tam ještě musím dneska vrátit a dovyhrabat baťoh, na ten jsem zapomněl. Jestli tedy nebude už zapáchat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...