Přejít na obsah

fotky G-Shocků

Gilius

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

"Hodinky nabízí možnost synchronizace s mobilním telefonem skrze technologii Bluetooth a to rovnou v nejnovější verzi 4.0. Ta vyniká velmi nízkou energetickou náročností a proto se náramně hodí pro použití ve sportu či medicíně. Casio G-Shock GB-6900 vás dokážou upozornit na SMS zprávu, e-mail či zmeškaný hovor. Mezi jejich další funkce patří přepnutí smartphonu do tichého režimu, nastavení budíku a synchronizace času."

"Hodinky se měly původně objevit na pultech prodejců již v prosinci minulého roku, ale kvůli nedávným povodním v Thajsku, kde se nachází výrobní linky, se termín posunul na 16. března. Zpočátku budou dostupné pouze na japonském trhu a to za cenu 18000 JPY (zhruba 4500 Kč). Za největší nevýhodu však považuji omezený seznam podporovaných zařízení, který v současné době obsahuje pouhé dva smartphony. Doufejme tedy, že se japonský gigant rozhodne portfolio podporovaných telefonů v budoucnu rozšířit."

Zdroj

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Když o tom přemýšlím, mně osobně se propojení hodinek s telefonem taky moc nelíbí...a bluetooth u G-shocků? Nejdřív si počkám, jak spolehlivý to bude..a jestli to bude fungovat i po letech/pár nárazech atd...U G-shocků mám rád ten pocit, že i za 10 let bude všechno sloužit a fungovat pořád tak jak má, ale tady si tím nejsem jistý. Za čas se možná změní pár věcí, technologií, a najednou bude ta funkce k ničemu...no uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Chilliluk : obávám se, že za 10let ti třeba odejde bezel a nový už neseženeš(pár místních by ti mohlo vyprávět), bílé géčka nejsou bílé,ale jen bílou nastříkané... už to holt není to co bývalo :/ Už je to problém=do koše.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já mám třeba v šuplíku jedny DW-290, což ani nejsou Géčka, ale dostal jsem je k Vánocům před cca 15-ti lety a zažily toho spoustu a jsou pořád plně funkční. Když se podívám na e-bay, je tam aspoň 10 prodejců, kteří je pořád mají a hodně levně(i pásek)..asi jde spíš o to, jak je který typ rozšířený a úspěšný mezi lidmi, ale prostě po některých se jakoby slehne zem a některé se dají sehnat i po letech včetně součástek. Tyhle bluetooth géčka možná na druhou stranu časem získají sběratelskou cenu, protože to budou první s bluetooth..a jak něco bylo první, je to časem vyjímečný a drahý:-)

Odkaz ke komentáři

Dantechno: nenaříkám na to, že to nevydrží, ale spíš poukazuju na to, že ostatní si často myslí, že jim hodinky vydrží tak dlouho.

Chilliluk: buď t2,siwi,jezevcik2 nebo někdo jiný, už nevím kdo sháněl na celkem běžný model té doby něco,ale marně. Další otázkou je, jestli ty DW290 jsou stejné jako tenkrát... No a najdeš je prodávat, protože se ještě oficiálně vyrábí.

Odkaz ke komentáři

tyhle někde tu asi ještě nejsou :

jsou

už jsem to psal, tohle se mi vůbec nelíbí.

co do těch g-shocků furt chtěj cpát?

navíc použijou archaický pouzdro 6900 + rozložení prvků na displeji naprostá trága. ty hodinky vypadají hnusně.

když už musej, ať cpou tyhle kravinky spíš do nějakých společenštějších hi-tech digošek ve stylu něco jako i-Range..

po mnoha vystřídaných typech jsem naopak dospěl k názoru, že g-shocky by měly být co nejjednodušší.

Chilliluk tady zmínil DW-290 - to jsou správný dříče, mám je pořád v merku.

nicméně uznávám, že jsem stará neobjektivní konzerva - mobil není můj kamarád a nejradši bych se bez něj obešel. (sakra, ještě aby mě telefon otravoval krzevá hodinky..)

Odkaz ke komentáři

Omluva za duplikaci. A k těm modrozubejm funkcím: radši u nějakých " busines " řad jako databank nebo hotbiz. Jinak včera jsem se zajímal koupi nového kalibru 1545 ( aktuální DW 5600E ) a hádejte co. Už nelze objednat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...