PhoeniX Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 http://mygshock.com/image-archive/ To je moc pěkně udělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 To je moc pěkně udělaný. jojo....narazil jsem na to náhodou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Ja jsem si ve vyprodeji koupil za 20 Euro tyhle barevne povedene G-7600R Jamaican Jammer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Ja jsem si ve vyprodeji koupil za 20 Euro tyhle barevne povedene G-7600R Jamaican Jammer: ty jsou výborné jde to ještě někde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 ty jsou výborné jde to ještě někde koupit? Rekl bych ze uz se neprodavaji, aspon ja jsem je uz nikde nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Rekl bych ze uz se neprodavaji, aspon ja jsem je uz nikde nenasel. na ebayi se někdy objeví...ale nejdou rozhodně za 20 euro..... jinak paráda....a pak,že tu mezi lidma ty G-čka nejsou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Giliusi, doprdele neříkej, že všechny ty sračky znáš. Jestli tohle všechno nosíš v hlavě tak jsi chodící encyklopedie digošek a potom kloubouk dolů . P.S. odkud to pořád bereš, prozraď, budu se asi muset na ten humus podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 To ne....ale tyhle jsem už párkráte zahlíd....... (a v G-Shocích jsem teď pár tejdnů zarochněný,takže pomalu získávám přehled... ) Nějaké odkazy Ti mohu poslat....a jinak....važ slova a nedráždi hada bosou nohou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) To ne....ale tyhle jsem už párkráte zahlíd....... (a v G-Shocích jsem teď pár tejdnů zarochněný,takže pomalu získávám přehled... ) Nějaké odkazy Ti mohu poslat....a jinak....važ slova a nedráždi hada bosou nohou...... Dobrá, dobrá, víš jak jsem to myslel, koneckonců poslal jsem Ti Pandu a bezva odkaz, nyní přidám další skvost. Casio G-Shock GS-1000D-1A-Giez Edit - pošli odkaz, nasadím si růžové brýle. Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 tohle ale není limitka ani nic vyjjímečného....to je tuctovka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 krom toho, v reálu působí na ruce jako dost malé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Toto je limitka,vcelku pekna, az na tu cenu Neviem,ci som cital dobre ale 5000USD sa mi zda na Casio trosicku "silne kafe" Ved precitajte si: http://www.trendygadget.com/2008/02/08/cas...imited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Toto je limitka,vcelku pekna, az na tu cenu Neviem,ci som cital dobre ale 5000USD sa mi zda na Casio trosicku "silne kafe" Ved precitajte si: http://www.trendygadget.com/2008/02/08/cas...imited-edition/ Myslím, že tyhle už tu někde jsou. Jedná se o limitku v malém počtu a dokonce jsou ty proužky zlata fakt zlato, tak proto ta cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Tyhle nemáš. Casio G-Shock DW5600VTBLOW Black Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Myslím, že tyhle už tu někde jsou. Jedná se o limitku v malém počtu a dokonce jsou ty proužky zlata fakt zlato, tak proto ta cena. ...mas pravdu.Pred nedavnom som tuto fotku dal do vedlajsieho vlakna "Kto vsetko tu ma G Shocky a jake?" Toto vlakno este neexistovalo a tak si myslim,ze sem sa skor hodia.Drahsie G-cka som este nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Já taky ne a myslím ,že ani dražší neexistují. Jinak zatím nejdražší Géčka a Casia vůbec kromě těchto jsou jedny tytanový Géčka za 19,990 korun. Model teď z hlavy nevím. Zkusím dodat. K zakoupení v Praze na Budějovické v jednom obchůdku. Jsou tam už roky, přesně nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 DW 6900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 DW 6100 - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 i když to nejsou hodinky,rozhodně je to velmi zajímavá a užitečná věc pro sběratele..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se