Přejít na obsah

fotky G-Shocků

Gilius

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

:stupid: Giliusi, doprdele neříkej, že všechny ty sračky :yucky: :) :D znáš. Jestli tohle všechno nosíš v hlavě tak jsi chodící encyklopedie digošek a potom kloubouk dolů :notworthy: .

P.S. odkud to pořád bereš, prozraď, budu se asi muset na ten humus :) podívat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
To ne....ale tyhle jsem už párkráte zahlíd....... :) (a v G-Shocích jsem teď pár tejdnů zarochněný,takže pomalu získávám přehled... :) )

Nějaké odkazy Ti mohu poslat....a jinak....važ slova a nedráždi hada bosou nohou...... :lol: :lol2:

Dobrá, dobrá, :D víš jak jsem to myslel, koneckonců poslal jsem Ti Pandu a bezva odkaz, nyní přidám další skvost.

Casio G-Shock GS-1000D-1A-Giez

Edit - pošli odkaz, nasadím si růžové brýle.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Toto je limitka,vcelku pekna, az na tu cenu Neviem,ci som cital dobre ale 5000USD sa mi zda na Casio trosicku "silne kafe"

Ved precitajte si:

http://www.trendygadget.com/2008/02/08/cas...imited-edition/

Myslím, že tyhle už tu někde jsou. Jedná se o limitku v malém počtu a dokonce jsou ty proužky zlata fakt zlato, tak proto ta cena. 

Odkaz ke komentáři

Myslím, že tyhle už tu někde jsou. Jedná se o limitku v malém počtu a dokonce jsou ty proužky zlata fakt zlato, tak proto ta cena. 

...mas pravdu.Pred nedavnom som tuto fotku dal do vedlajsieho vlakna "Kto vsetko tu ma G Shocky a jake?" Toto vlakno este neexistovalo a tak si myslim,ze sem sa skor hodia.Drahsie G-cka som este nevidel

Odkaz ke komentáři

Já taky ne a myslím ,že ani dražší neexistují. Jinak zatím nejdražší Géčka a Casia vůbec kromě těchto jsou jedny tytanový Géčka za 19,990 korun. Model teď z hlavy nevím. Zkusím dodat. K zakoupení v Praze na Budějovické v jednom obchůdku. Jsou tam už roky, přesně nevím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...