McStinger Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 (upraveno) @Jerryl Fotostan, tmavé pozadie, pri okne, stan čiastočne prekrytý nejakými handrami, aby svetlo išlo iba kam treba. Už je to dávno, možno som aj blesk púšťal do izby, nepamätám. edit: sa mi zdalo, že už som to niekam písal a našiel som, na poslednej strane Upraveno 18. února 2023 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Díky za tip. Mám se co učit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Dá se přehazovat 20 mm kovový tah se zakřivenými endlinky mezi jednotlivými modely, bez ohledu na průměr pouzdra 42 vs 44 mm? Nebo je to blbost, i když bude mít vždy 20 mm, tak nesedne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Nějaké novinky od Citizen NY0130-08E - černo-žlutý ciferník NY0136-52L - tmavě modrý ciferník NY0137-09A - bílý luminiscenční ciferník a černě potažené ocelové pouzdro Celkem tedy už 72 variant. https://monochrome-watches.com/introducing-3-new-citizen-promaster-diver-automatic-fugu-inspired-watches-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Ještě je zajímavé, že na ciferníku mají být vzory, které ryby Fugu vytváří v písku na mořském dně jako součást jejich rituálu při páření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Týjo, to je krásný! Jak to ta potvora dělá? Zkusím najít nějakej objasňující dokument. Však se to k tématu vztahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Je to hustý, např tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Neskutečně obsáhlé úvodní info k tématu! Škoda, že jsem na něj nenarazil dřív, než jsem rozpoutal debatu ve vlákně Citizen na ruce. Mám ty z Timestore NY0084-89EE se slipama na 12 a musím prohlásit: "Mám svoje slipy rád!" Jen teda mě mrzí to balení, tu kyslíkovou láhev bych moc chtěl, ale přišlo mi to v klasické krabičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 A když je to Eco-Drive místo automatu, tak to není Fugu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Nikde jsem nenarazil na to, že modelu s Eco-Drive by se říkalo oficiálně nebo neoficiálně Fugu. Nicméně pojmenování Fugu vzniklo podle specifického tvaru lunety, který i tyhle hodinky mají. Ale já bych je asi nenazýval Fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Se do toho zamotáváme . Fugu podle tvaru lunety a teď se stejnou lunetou už Fugu nejsou, protože jsou to Eco Drive.... Nic, zůstanu u svého rozlišení: Fugu jsou pro mě ty s hranatými indexy. Ty čísla modelů si nikdy nezapamatuji a do dnešního dne jsem si s tím rozlišením vystačil a tak nějak bez problémů jsem se pro svoji potřebu ve světě Citizen Promaster orientoval. Ale každopádně díky, informace to jsou cenné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 A co ryba na dýnku - další komplikace? Tu tam mají od kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Fugu na dýnku je od druhé generace, tedy od roku 2018. Nicméně, co jsem zjistil při hledání informací, tak přezdívka Fugu se používala už před vznikem druhé generace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Balení hodinek Citizen Promaster Marine (Sea, Dive) Automatic "Fugu" Papírová krabička, papírová krabička a penál (obsahuje vystěžejkovač a druhý náramek), papírová krabička a plastová tlaková láhev (vysoká žlutá, vysoká šedá, vysoká černá, nízká zlatá, nízká šedá, nízká černá), speciální balení limitovaných edic. Dále je obsahem balení návod k obsluze, záruční list, mezinárodní záruka atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Chlape paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Moc hezký až na ty celozlatý, to je hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Lukassob - Opět super příspěvek! Jiří Sedlák - nemůžu souhlasit, ty zlaté se mně osobně dost líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 19. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Hodinky Citizen Promaster Marine Fugu Marina Militare Hodinky byly v devadesátých letech na cca 10 let začleněny do výbavy potápěčů italského námořnictva (Marina Militare) – Comando Subacquei e Incursori, italský ekvivalent amerických Navy SEALs. Na internetu jsem našel rozmezí cca 1997 až 2007, ale je to neověřená informace. Pro využití u vojenských potápěčů byly testovány na voděodolnost do 500 metrů. Jednalo se o standardní produkční hodinky. Nejednalo se tedy o speciálně upravenou edici. Datové kolo se dny v týdnu je v angličtině a italštině. Na připojených fotografiích (staženo z internetu) je vidět, že: - Na ciferníku mají místo nápisu CITIZEN vyznačeno MARINA MILITARE. Zajímavostí je, že logo MARINA MILITARE bylo na ciferník natištěno přímo na místě odstraněného loga CITIZEN, které pod logem MARINA MILITARE prosvítá. - Na ciferníku mají místo nápisu 200M mají vyznačeno 500M. U některých provedení je natištěna značka voděodolnosti 500M bez mezery a na jiných 500 M s mezerou. - Na dýnku mají dodatečně vyraženo M u hodnoty voděodolnosti, místo 200M mají vyznačeno 200MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 (upraveno) V 12. 2. 2023 v 9:45, lukassob napsal: Modely hodinek podobné hodinkám Citizen Promaster Marine Fugu Vyráběly se i Quartz Fugu – Citizen Promaster AJ9230-08E. Vyráběly se i Quartz Fugu Chronograph – Citizen Promaster AN1130-01E. Upraveno 19. března 2023 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 (upraveno) V 17. 3. 2023 v 16:05, Chronopetr napsal: Lukassob - Opět super příspěvek! Jiří Sedlák - nemůžu souhlasit, ty zlaté se mně osobně dost líbí. Tyhle jsou moc hezký, já myslel úplně jiný. Konkrétně ty XLARGE. Upraveno 19. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se