Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mám trapný dotaz. Podařilo se mi trochu si pokydat cifr při pokusu o přilepení upadlého indexu v ne úplně střízlivém stavu. Bohužel cifr je na výměnu, poradí mi někdo, na koho se obrátit? Hodinky mám od váženého zdejšího člena, se servisní knížkou od helveti. Díky za tipy.

Odesláno (upraveno)

Z edukativního hlediska bych poprosil o fotku, aby jsme věděli do budoucna do čeho se nepouštět po návratu z hospody 🙂

Zkus pohledat na ebay nový číselník

Upraveno uživatelem shewcza
  • po 3 týdnech...
Odesláno
V 15. 2. 2023 v 8:50, shewcza napsal:

Z edukativního hlediska bych poprosil o fotku, aby jsme věděli do budoucna do čeho se nepouštět po návratu z hospody 🙂

Zkus pohledat na ebay nový číselník

Tak asi takto... 

20230310_234404.jpg

Odesláno

@benediktv zkus oslovit Onyx. Záleží čím jsi to lepil? Třeba se to pokusí vyčistit. Když se to nepovede, tak o nic nejde, objedná se nový ciferník, ale za pokus to myslím stojí. Seš si jistý, že to je na ciferníku? Takhle z fotky to vypadá spíš na upatlané sklo zevnitř. 

Odesláno
před 2 hodinami, shewcza napsal:

@benediktv zkus oslovit Onyx. Záleží čím jsi to lepil? Třeba se to pokusí vyčistit. Když se to nepovede, tak o nic nejde, objedná se nový ciferník, ale za pokus to myslím stojí. Seš si jistý, že to je na ciferníku? Takhle z fotky to vypadá spíš na upatlané sklo zevnitř. 

Nene, sklo je cajk, je to vterinak na cifru... no,  holt se plácnu přes kapsu.  

• po měsících...
Odesláno

Po delší době update pro ty, koho to náhodou zajímalo - cifr je vyměněn, celá akce vyšla na bezmála dva a půl litru. Nu jak praví klasik: Teď už je to jedno, ale pro příště.

• po měsíci...
Odesláno

Vyčistit by se možná dalo debonderem, ale ten leptá některé druhy laku. Takže riziko ještě většího poškození, které se v tomto případě nemusí řešit.

Jinak indexy lepím celý život z vrchu a nestalo se mi, že bych zničil jediný číselník. Výhodou je, že pak opravdu drží.

Ruda.

Odesláno
před 12 hodinami, ONYX servis hodinek napsal:

Jinak indexy lepím celý život z vrchu a nestalo se mi, že bych zničil jediný číselník. Výhodou je, že pak opravdu drží.

Ruda.

Njn, ono to asi není úplně jaderné inženýrství, ale stačí dvojka červeného a neštěstí je na světě... 😀 

Odesláno

Priste sekundove lepidlo ne. To sice povoli pod acetonem ale to by pustila i barva ciselniku. Radsi B-7000 nebo podobne. Index udrzi a da se sundat nezne mechanicky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...