Přejít na obsah

Ciferník Davosa ternos professional

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám trapný dotaz. Podařilo se mi trochu si pokydat cifr při pokusu o přilepení upadlého indexu v ne úplně střízlivém stavu. Bohužel cifr je na výměnu, poradí mi někdo, na koho se obrátit? Hodinky mám od váženého zdejšího člena, se servisní knížkou od helveti. Díky za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

@benediktv zkus oslovit Onyx. Záleží čím jsi to lepil? Třeba se to pokusí vyčistit. Když se to nepovede, tak o nic nejde, objedná se nový ciferník, ale za pokus to myslím stojí. Seš si jistý, že to je na ciferníku? Takhle z fotky to vypadá spíš na upatlané sklo zevnitř. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, shewcza napsal:

@benediktv zkus oslovit Onyx. Záleží čím jsi to lepil? Třeba se to pokusí vyčistit. Když se to nepovede, tak o nic nejde, objedná se nový ciferník, ale za pokus to myslím stojí. Seš si jistý, že to je na ciferníku? Takhle z fotky to vypadá spíš na upatlané sklo zevnitř. 

Nene, sklo je cajk, je to vterinak na cifru... no,  holt se plácnu přes kapsu.  

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...

Vyčistit by se možná dalo debonderem, ale ten leptá některé druhy laku. Takže riziko ještě většího poškození, které se v tomto případě nemusí řešit.

Jinak indexy lepím celý život z vrchu a nestalo se mi, že bych zničil jediný číselník. Výhodou je, že pak opravdu drží.

Ruda.

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, ONYX servis hodinek napsal:

Jinak indexy lepím celý život z vrchu a nestalo se mi, že bych zničil jediný číselník. Výhodou je, že pak opravdu drží.

Ruda.

Njn, ono to asi není úplně jaderné inženýrství, ale stačí dvojka červeného a neštěstí je na světě... 😀 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...