grga_pitic Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Ahoj, kamarad si chce koupit hodinky - na mou radu se rozhodl pro mechaniky. Nakonec nam po dlouhem vybirani zustaly v hledacku dva modely a to tyto. Co myslite, ktery z nich... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mechano Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Ahoj, kamarad si chce koupit hodinky - na mou radu se rozhodl pro mechaniky. Nakonec nam po dlouhem vybirani zustaly v hledacku dva modely a to tyto. Co myslite, ktery z nich... Není to rada, jen názor : určitě Movado.
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Za mě MOVADO. Ty Corum mi přijdou, jak nějaká dětská hra s řemínkem....prostě se mi ty první nelíběj
skalis Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Ty hranate ctverate se mi nelibi, ja bych si vybral Movado.
utrejch Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Urcite Corum, vypadaji jako hodinky pro silnou osobnost
Baker Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Jednoznacne Movado. Bdw. co je to za model ? Jsou hezky.
PavelK Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Hlasuju taky pro Movado. Kromě toho, že se mi víc líbí, jsou taky mnohem použitelnější pro odečítání času.
Leo Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Urcite Corum, vypadaji jako hodinky pro silnou osobnost souhlasim corum, vepsané kružnice se mi nikdy nelíbili ale co takhle tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Oris me nechava chladnym, ale ty v pravo maji peknej cifernik. Z tech ctyrech se mi libi nejvic.
ANT Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 no keby som si vyberal medzi tymito dvoma, tak movado, ale uprimne....velmi sa mi nepacia ani jedny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se