Mano1990 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Pecka to vypadá fakt dobře. Nevíte dostupnost v ČR?
Jerryl Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února To je nemohli začít vyrábět najednou? Teď abych kupoval další Zatím naštěstí nemají mojí barvu.
Ford Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února No toto mi nedělejte já jsem se 40 maximálně spokojený a teď mám brouka. Budu muset příležitostně někde vyzkoušet. A stále od Vánoc na ruce, to je rekord. A furt cca 1-2 sec / d plus. Sehr gut, Citizen
Lidoma Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Jediná věc, co mě na těchto hodinkách mrzí, je ta hodně, ale hodně slabá lumi. Stovka by nebyla špatná, ale dá se to vydržet, ale lumi mě někdy fakt štve. Pokud by i toto splnily, tak za mě ideální hodinky.
Jerryl Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Souhlas, proto jsem jim vyměnil ručičky a tím jsem je posunul aspoň na hranici viditelnosti. Ale ani tak to není žádnej zázrak a vzpomínám na Seika Skx, kterýma si lze skoro svítit na čtení Lumi se fotí blbě. Osazeno novými ručičkami a původní ručičky leží vpravo. Je to pár minut po nasvícení. Po hodině už nevyfotím nic, protože mi na to foťák nezaostří.
Jerryl Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února (upraveno) Já jdu ještě jednou s tou sponou, protože jsem při premiéře čekal trochu větší jásot a ovace. Tak buď se vám to dost nelíbilo, nebo že by nějaká chybka v propagaci? Funkčnost spony je 100% a hodinky dostaly celkově prémiovější feeling. Hlavně mě potěšilo, že nový sklápěcí mechanismus šel spojit s originální sponou a tím pádem mi na ní zůstalo logo Citizen. Bál jsem se totiž, že o logo příjdu, protože na netu běhá jedna předělávka spony, kdy si ty díly nesedly a musela být vyměněna celá za novou bez loga. Přísahám, že touto modifikací u Tsuyos končím, protože nevím, co bych s nima ještě vyváděl. Takže už jsou asi dokonalý Upraveno 24. února uživatelem Jerryl
papun Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Třeba za mě osobně se jásot nekoná, protože oceňuji spíš praktické úpravy. A vnitřek spony, který má pořád stejnou funkci a není při nošení stejně defakto vidět je mi tak nějak jedno. Takže tak za mě.
Jerryl Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února (upraveno) No jo, když s tebou je to těžký, ale chápu tě. Původní spona sponuje dobře, o tom žádná, ale mě šlo právě o TEN pocit. Jako když některá ženská má spodní prádlo jako po babičce, aby jí tam nefoukalo a jiná jedině od Victoria Secret. Taky to na ní v tramvaji nevidíš, ale ona má ten feeling. No a taky jaká praktická úprava se dá na Tsuyosách udělat? Upraveno 24. února uživatelem Jerryl
papun Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Asi jako když máš modřené šroubky a plné dýnko . Jako já osobně bych žádnou úpravu nedělal, bo jsou prostě v pohodě, tak jak jsou. Upřímně ty nové ručky mě taky neberou, ale to je všechno věc vkusu a nemyslím to nijak zle.
Jerryl Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Jasan, já píšu také jenom v dobrém. Nic nikomu nenutím, pouze ukazuji možnosti, ale samo jsou to jenom takový blbůstky. Třeba u Seika ty modifikace frčí mnohem víc. A k té jejich dokonalosti - tím jsem myslel dokonalé pro mě. Tak uvidíme, jestli se do diskuze vloží ještě někdo další. Ahoj
Delapancha Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna U mě skoro dva roky nejvíc na ruce. I přes to, že mají nějaký šrámy (vlasecnice, malinké zaseky a pod.) Při běžném pohledu vypadají pořád k světu a rád je nosím. 2
papun Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Šrámy dělají příběh. Úplně stejné taky moc rád nosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se