Jerryl Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 (edited) Baví mě to tady trochu rozproudit. Ať tak či tak, jsou to pěkný hodinky. Koukal jsem, že už se dají sehnat i pod 6k a to je velmi slušný. Skoro jsem si říkal, jestli nepotřebuji ještě žlutý na druhou ruku Edited December 4, 2024 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 V 4. 12. 2024 v 9:20, Jiří Sedlák napsal: No, důvody jsou jasný, ty ručičky prostě nejsou vidět ve tmě vůbec nesvítí a i ve dne jsou prostě moc tenký. Až půjdou na servis, nechám to udělat. Tak tady to vidím na jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. U mě hodinky této kategoie na servis nechodí, protože mi to vzhledem k ceně strojku nedává moc smysl a přes to spolehlivě slouží desítky let. To je ta dobrá zpráva, ale špatná zároveň, protože ze stejného důvodu by ty nové ručičky pravděpodobně nedostaly nikdy @lub Chlape, máš pěkný hodinky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted January 8 Report Share Posted January 8 Chlapi kupte už někdo ty žlutý Tsuyosy v prodejním vláknu za 4,5k. Nemít moje modrý, tak po nich skočím sám, ikdyž i tak mám cukání v ruce. Ale mám krutej stopstav, který chci udržet déle než minulý rok. Tak hop hop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidoma Posted January 9 Report Share Posted January 9 Do MHD jako dělaný. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts