Jump to content

Citizen Tsuyosa

chief

Recommended Posts

Tak teďka dobrá haluz, koukám jak dlouho ta vteřinovka stojí a pak mi došlo že koukám na minutovku. Tak jsem se zamyslel, že mnohem častěji koukám jak chodí ta vteřinovka nebo ještě častěji jak jsou krásné. A mám na sponě nový škrábanec, větší než ten první.

před 2 hodinami, Kamil.K napsal:

K hackingu:  Kdysi to bylo běžné. Dnes mi to přijde akceptovatelné max. u Swatchek se Sistem 51 za pár korun, jinak ne. Ale každý to máme jinak.

Ale tohle jsou hodinky ve stylu 70's, tak tam vlastně stroj bez hackingu trochu i patří.😀

Černé a modré na timestore za 6559,-

Třeba se někdo dostane níž než já s mými za 6230,-

Jo, a zkoušel jsem teď vzít do ruky Vostoky a hrknout s nima stejně a vůle převodu vteřinovky je u nich dokonce 3 vteřiny, u Citizenu je to jen vteřina a půl, a když s nima nehrkáš, nevšimneš si ničeho. Takže tenhle problém bych viděl jako definitivně vyřěšenej a zapomenutej, neboť u Vostoku to taky nikdo neřeší.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
před 12 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Jo, žádné potápky ho nemají, protože by mohlo upadnout, ISO6425 - nárazu odolné, už mi párkrát pětky spadly a první vždycky upadne logo nebo index.

Aha, tak to asi ty co ho mají musí používat nějaké ISO lepidlo.

edit: tady je teda třináctinásobné riziko že ti něco ulítne :)

AL.jpg.35387d619cf1cf68f7bff0c8356aadab.jpg

Edited by Sergej Vasilijev

SBGA029 chodí +- za kilo, 031 +20,30 nahoru, tady na foru. Všechny ty Hi-beat divery z 1968 nebo 6105 "historické předlohy" měli aplikované logo. Snad jen mimo grand tuna

Prostě vaříš z vody. To je poslední co k tomu mám.

Nazdar

Edited by Sergej Vasilijev

No máš pravdu, že většina historických předloh aplikované logo má. Zpět Citizenu, možná se jim na světlé ciferníky nechtělo dělat logo s tmavým PVD nebo dávat světlé logo. Tak to prostě natiskli, bílé na tmavé a černé na světlé, nejjednodušší způsob jak dát dostatečně kontrastní nápis na všechny ciferníky. Jen by mě zajímalo, jak budou ty nápisy vypadat na živo na tom šmirglovým ciferniku.