Delapancha Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 (upraveno) Koukal sem průhledem. Řekl bych že tam je distanční kroužek mezi strojkem a pouzdrem, vypadá černý (de tam blbě vidět). Jestli Harwey naráží na světlý okraj na jeho postnute fotce, tak to je uložení skla v dýnku, nikoliv kroužek.. Upraveno 19. července 2023 uživatelem Delapancha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 ano viem ze to je okraj vlozeneho priehladu, tym rotorom ale strojcek konci, a kraj puzdra je daleko, takze ten plastovy distancny kruzok tam bude. cize na jednej strane je pekne, ze je vidiet cely strojcek, ale zase na druhej strane nemuseli nafuknut to puzdro az tak, aby tam museli pchat plastovy bazmeg:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Plastovej bazmeg je dneska všude, nebejt plasovej bazmeg, tak nemůžou tuneři v Seikách swapovat strojky za 4R3X. Hlavně že nejsou plastový díly ve strojku. Ale co, kdybyste viděli jak malej kousek plastu zasekává bezpečnostní pásy v autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) Plastovej bazmeg je dneska všude, nebejt plasovej bazmeg, tak nemůžou tuneři v Seikách swapovat strojky za 4R3X. Hlavně že nejsou plastový díly ve strojku. Ale co, kdybyste viděli jak malej kousek plastu zasekává bezpečnostní pásy v autě... Sorry, double post.. Upraveno 20. července 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Tak dneska jsem pokřtil tah na prvním článku u pouzdra. Ještě že ne pouzdro. Budu to muset trochu líznout kamenem, hrana se vyvalila do strany a škrábe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Mám rád túto letnú farbu, vždy mi zdvihnú náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Přesně o dvě hodiny později... Nebyl to účel, všiml jsem si toho až po nahrání fotky a jejím následném porovnávání hodinek s kolegou výše. Přišlo mi, že mám větší mezeru na indexexh 6 a 12h. Až pak jsem si všiml času super náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Co se velikosti strojku týče, tak je to celkem normální a běžné. Udělají strojek, který můžou použít pro dámské či menší hodinky až po ty velké a jen to vymezí v pouzdře. Pokud použijou kus plastu ala levné kvartcky, pak to vypadá fakt hrozivě. Další věc jsou průhledy na strojek, prosklená dýnka. U těchto základních mechanických strojku (i u Seiko) co mám zkušenost mi to přijde spíš na škodu. Není to nic, co by chronomagora chytlo a beru to spíš jako módní záležitost. Osobně bych radši plné dýnko. U Myioty se mi navíc moc nelíbí ani tvar rotoru. Naštěstí to co jde vidět 99% času, ciferník, ten je vyvedený parádně a rád jej okukuju. Pár fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Ranní káva a nové Citizeny. Tomu ciferníku nešlo odolat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 46 minutami, petr4612 napsal: Ranní káva a nové Citizeny. Tomu ciferníku nešlo odolat... To jsou s NJ0151-88X, se modrozelenym ciferem? Chtělo by to i foto na slunci. Jo, ciferník je supr, celkově dobře zpracované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 12 hodinami, Delapancha napsal: To jsou s NJ0151-88X, se modrozelenym ciferem? Chtělo by to i foto na slunci. Jo, ciferník je supr, celkově dobře zpracované. Ano to jsou ony. Šel jsem se jen podívat na tiffany blue verzi a byl z toho tento impulsivní nákup. Na sluníčku jsem se už snažil vyfotit je několikrát, ale ta barva nejde zachytit. Naživo jsou pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Z mojí strany taky vlastně taky impulsivní nákup, byť sem na ně čekal asi mesic :). pozvolný test vodotěsnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 (upraveno) Moje prvé Citizen mechaniky. Nečakal som že ma to dostane ale stalo sa na leto super farba Upraveno 29. července 2023 uživatelem digiMonster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 před 23 hodinami, Delapancha napsal: Z mojí strany taky vlastně taky impulsivní nákup, byť sem na ně čekal asi mesic :). pozvolný test vodotěsnost... To jsou testy, já s nima normálně skočil do Labe. Jsou to sice jen 50m, ale Japoncům věřím, na YouTube jsou videa v tlakový komoře, Citizen 100m, se zastaví na cca 280m a po odtlakování zase běží, Seiko želvy, 800m. Navíc Venclovský přeplaval kanál na ruce s Primkama, a ty jsou do 0,4 bar, tedy 40m. Když to bylo dost tenkrát, tak proč ne teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Nejhorší na nich asi je, že tak pěkné hodinky jsou z klasické 316 nerez oceli bez jakékoli povrchové úpravy. Hodně ochotně sbírají stopy nošení. Pomalu začínám přemýšlet, že objednám jednu dvě lunety do zásoby. Číslo pouzdra je co? Na víčku je 8210-S126967, je to ta druhá půlka za pomlčkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: To jsou testy, já s nima normálně skočil do Labe. Jsou to sice jen 50m, ale Japoncům věřím, na YouTube jsou videa v tlakový komoře, Citizen 100m, se zastaví na cca 280m a po odtlakování zase běží, Seiko želvy, 800m. Navíc Venclovský přeplaval kanál na ruce s Primkama, a ty jsou do 0,4 bar, tedy 40m. Když to bylo dost tenkrát, tak proč ne teď. To bylo v nadsázce s tou vodotěsností :). I když trochu nad tím laboruju. Mám je jako casual, či hodinky na běžné nošení , do práce, na výlet i do společnosti se hodí. Teda všude sebou a rád bych s nima i do vody. Se 100M Japonci sem plaval v moři, tady pravda trochu váhám. Ale asi jak píšeš, Japonci to mají spíš jako minimum a plavání by měly zvládnout v pohodě. Takže dřív nebo později to prubnu naostro :). Upraveno 30. července 2023 uživatelem Delapancha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 V 20. 7. 2023 v 20:14, Joey napsal: Přesně o dvě hodiny později... Nebyl to účel, všiml jsem si toho až po nahrání fotky a jejím následném porovnávání hodinek s kolegou výše. Přišlo mi, že mám větší mezeru na indexexh 6 a 12h. Až pak jsem si všiml času super náhoda tá medzera je možno iná len sklonom hodiniek na ruke pri fotení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) Normálně na hulváta korunkou napřed šipku do vody. No problem, ale ten neměly žádné japonské hodinky i té nejlevnější kategorie i když měly jen WR bez metrů. Jak digi Casio za 800, tak Seiko 5. Japoncům se dá v tomhle opravdu věřit. Spíš mě zajímá, máte už v nich někdo zásek? Já už na tahu, lunetě a trochu i pouzdru, na pouzdru se to zaleští časem samo, na tahu to není moc vidět, ale ta luneta mi furt tahá oči. I když je to úplný prd, tak na takhle lesklý lunetě to vidět je. Ani se mi to vyfotit nedaří, ale vidím to. Upraveno 30. července 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Já zatím jen škrábanec na sponě, jinak nic zásadního nepozoruju. Tak nějak počítám, že časem něco přibude, když je člověk nosí, to k tomu patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Sponu neřeším, na druhou stranu, se zase o kapsu samy trochu zaleští. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se