Návštěvník dabelM Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Letošní novinky obohatili řadu Radomir. 2DC8E88F-FC8F-4A8F-A3AC-1019306EAE21.webp AADCCFAF-B80C-4C2F-8ED0-4B12F0EF2229.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 (upraveno) Koukal jsem a prijdou mi super :-))) Myslim ty Rádia "8 giorni". Upraveno 27. března 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 6D07EF78-057F-44D4-B6FF-795BD214DC4E.webp 16F8D8FB-763F-467F-8494-99053F8311D4.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 8giorni super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Ta úprava ocelového pouzdra vypadá zajímavě. Možná cesta jak neřešit vlásečnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 2 hodinami, Frantik napsal: Koukal jsem a prijdou mi super :-))) Myslim ty Rádia "8 giorni". Ty modrý PAM01348 jsou super :-). (cenovka 9.900 EUR) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 To jo. Ta uprava pouzdra me bavi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Ty osmidenky se mi líbí jak ty hnědý, tak i ty modrý. A i ty zelený " Californie " vlastně docela taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 The weathered look of the Brunito eSteel case is a first for Panerai – this cushion-shaped case and its slim wire lugs are endowed a seasoned look via Physical Vapor Deposition followed by individual hand-finishing. eSteel is a next-generation metal obtained from pre-consumer recycled steel scraps (up to 95%) coming from different industries, preferably from Swiss watchmaking industry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Panove, ac jsem velky fanda Panerai, tak jsem mel posledni dobou dost vyhrad co se produkce poslednich let tykalo. Nicmene to co predvedli letos je za me velka bomba. At uz vemu ty 8 Giorni, nebo ty Californie, tak co me fakt hodne bavi a to i pres to, ze nejsem velky zastancem komplikovanych hodinek, tak jsou ty Calendario Annuale a to predevsim ty cervenocerne. Za me rok 23 opravdu parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Ale objektivne je asi potreba rict ze 9900Eur za PAMy v oceli s manualnim, byt 8 dennim strojkem, bez ukazatele natahu je trosku ulet. Pekny jsou, ale ty ceny na aftermarkeru budou nakonec realnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 (upraveno) @xcmaniax Presne... 8 Giorni aj California su nadherne ale takmer 10, respektive 13 K... za manualne 2/3 rucky na kozi??? Richemontu ustrelilo dekel rovnako ako pri cene IWC Ing Upraveno 28. března 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Pravda je ta, že ta cena je vzláštní, ale ještě mi prosím vysvětlete, proč naprosto totožné hodinky ve stejném pouzdře se liší o 3k euro!!! To ten California cifr stojí tolik? A to neberu v potaz, že ty Giovani mají vteřinovku a ty Californie ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 58 minutami, pku napsal: Pravda je ta, že ta cena je vzláštní, ale ještě mi prosím vysvětlete, proč naprosto totožné hodinky ve stejném pouzdře se liší o 3k euro!!! To ten California cifr stojí tolik? A to neberu v potaz, že ty Giovani mají vteřinovku a ty Californie ne. To víš, nechtěj kluci švýcarský aby to nosil každej hejl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 No alespoň za mně. Radši dám 10k za Panerai v oceli s osmidení rezervou a ručním nátahem ( klasika, ne?) Než za nějaký pochcaný suby s korunkou u kterých ani neni poznat jestli mám na ruce Štejny, Tiselly nebo co ještě. A ty určitě za 10k nepořídim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 4 minutami, pciza napsal: No alespoň za mně. Radši dám 10k za Panerai v oceli s osmidení rezervou a ručním nátahem ( klasika, ne?) Než za nějaký pochcaný suby s korunkou u kterých ani neni poznat jestli mám na ruce Štejny, Tiselly nebo co ještě. A ty určitě za 10k nepořídim. Amen!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 4 hodinami, pciza napsal: No alespoň za mně. Radši dám 10k za Panerai v oceli s osmidení rezervou a ručním nátahem ( klasika, ne?) Než za nějaký pochcaný suby s korunkou u kterých ani neni poznat jestli mám na ruce Štejny, Tiselly nebo co ještě. A ty určitě za 10k nepořídim. Kdyz se na to podivam z tohoto uhlu pohledu, tak souhlas na 110%. Dycky Panerai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Nechcem byť protivný ale pred tým ako ich kúpil Richemont, mala značka Panerai akú hodnotu, umierajúceho brandu s produkciou 500 ks ročne? Jasné, nedá sa to s dneškom porovnávať, ale 25 rokov “nového života” tiež nemožno celkom porovnávať s neprerušenou históriou výroby, inovácií…Rolexu,Omegy, IWC… a povedzme si otvorene, tohoročné ceny v celej skupine sú príšerné a logicky neobhájitelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 (upraveno) Tak si jdi koupit Rolex do obchodu. Budeš za dementa, kterej se musí ponizene zapsat na seznam, aby mu po roce nebo dvou nekdo zavolal, ze jako si muže za čtvrt milionu milostive koupit hodinky a aby je pak obratem bouchnul s výdělkem na Chrono24 :-))) Historie nehistorie, na to kašlu. Omega Moony budou stát za chvíli taky 200 litru, za porad stejný pouzdro s kusem plastu jako sklem a unifikovanym strojem. A design IWC utržil velkou ránu poslední roky a ani BigPilot uz nejsou Big. Takze Panerai zase není tak špatná volba :-))) Upraveno 28. března 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se