Přejít na obsah

Panerai novinky 2023

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

The weathered look of the Brunito eSteel case is a first for Panerai – this cushion-shaped case and its slim wire lugs are endowed a seasoned look via Physical Vapor Deposition followed by individual hand-finishing.

eSteel is a next-generation metal obtained from pre-consumer recycled steel scraps (up to 95%) coming from different industries, preferably from Swiss watchmaking industry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, ac jsem velky fanda Panerai, tak jsem mel posledni dobou dost vyhrad co se produkce poslednich let tykalo. Nicmene to co predvedli letos je za me velka bomba. At uz vemu ty 8 Giorni, nebo ty Californie, tak co me fakt hodne bavi a to i pres to, ze nejsem velky zastancem komplikovanych hodinek, tak jsou ty Calendario Annuale a to predevsim ty cervenocerne. Za me rok 23 opravdu parada. 

Odkaz ke komentáři

@xcmaniax Presne... 8 Giorni aj California su nadherne ale takmer 10, respektive 13 K... za manualne 2/3 rucky na kozi??? Richemontu ustrelilo dekel rovnako ako pri cene IWC Ing 

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři

Pravda je ta, že ta cena je vzláštní, ale ještě mi prosím vysvětlete, proč naprosto totožné hodinky ve stejném pouzdře se liší o 3k euro!!! To ten California cifr stojí tolik? :D :D :D  A to neberu v potaz, že ty Giovani mají vteřinovku a ty Californie ne.

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, pku napsal:

Pravda je ta, že ta cena je vzláštní, ale ještě mi prosím vysvětlete, proč naprosto totožné hodinky ve stejném pouzdře se liší o 3k euro!!! To ten California cifr stojí tolik? :D :D :D  A to neberu v potaz, že ty Giovani mají vteřinovku a ty Californie ne.

To víš, nechtěj kluci švýcarský aby to nosil každej hejl  :D:D

Odkaz ke komentáři

No alespoň za mně. Radši dám 10k za Panerai v oceli s osmidení rezervou a ručním nátahem ( klasika, ne?) 

Než za nějaký pochcaný suby s korunkou u kterých ani neni poznat jestli mám na ruce Štejny, Tiselly nebo co ještě. A ty určitě za 10k nepořídim. 

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, pciza napsal:

No alespoň za mně. Radši dám 10k za Panerai v oceli s osmidení rezervou a ručním nátahem ( klasika, ne?) 

Než za nějaký pochcaný suby s korunkou u kterých ani neni poznat jestli mám na ruce Štejny, Tiselly nebo co ještě. A ty určitě za 10k nepořídim. 

Amen!!!!!

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, pciza napsal:

Kdyz se na to podivam z tohoto uhlu pohledu, tak souhlas na 110%.

Dycky Panerai. 😉

Odkaz ke komentáři

Nechcem byť protivný ale pred tým ako ich kúpil Richemont, mala značka Panerai akú hodnotu, umierajúceho brandu s produkciou 500 ks ročne? Jasné, nedá sa to s dneškom porovnávať, ale 25 rokov “nového života”  tiež nemožno celkom porovnávať s neprerušenou históriou výroby, inovácií…Rolexu,Omegy, IWC…

a povedzme si otvorene, tohoročné ceny     v celej skupine sú príšerné a logicky neobhájitelné..

Odkaz ke komentáři

Tak si jdi koupit Rolex do obchodu. Budeš za dementa, kterej se musí ponizene zapsat na seznam, aby mu po roce nebo dvou nekdo zavolal, ze jako si muže za čtvrt milionu milostive koupit hodinky a aby je pak obratem bouchnul s výdělkem na Chrono24 :-))) Historie nehistorie, na to kašlu. Omega Moony budou stát za chvíli taky 200 litru, za porad stejný pouzdro s kusem plastu jako sklem a unifikovanym strojem. A design IWC utržil velkou ránu poslední roky a ani BigPilot uz nejsou Big.

Takze Panerai zase není tak špatná volba :-)))

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...