Vortex-Tempus Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Odesláno 22. září 2023 Tu su nejake real fotky len sa mi ich nepodarilo stiahnut a zavesit do vlakna 【Autumn 2023 New Information】Renewed "Radiomir Officine (PAM01383,PAM01384)" is in stock! | Panerai Osaka Shinsaibashi Boutique Official Blog (jw-oomiya.co.jp) V Maji som bol na cumendu vo fabrickom butiku v Basli a chlapik mi ukazal fotky s tym ze toto vyjde na jesen a cena bude okolo 5K CHF. Na fotkach bola este jedna farebna varianta. Fotky som robit nechcel a kedze som uz stary sklerotik tak si ani za boha neviem spomenut aka bola ta tretia farba... Zda sa mi ze boli zelene alebo hnede... kazdopadne sa da ocakavat este jedna verzia asi ako on-line special
ragu Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Odesláno 22. září 2023 Jak jsem nikdy moc nad Panerai nepřemýšlel, tak teď mi to fakt vrtá hlavou...
rado74 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Odesláno 23. září 2023 V 22. 9. 2023 v 9:46, Harwey napsal: veľmi pekné, kde ich majú takto na obzretie ?
Harwey Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Odesláno 23. září 2023 Tieto konkretne v Osake, vid link od vortexa.
Vortex-Tempus Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Odesláno 23. října 2023 V 22. 9. 2023 v 9:42, Vortex-Tempus napsal: Tu su nejake real fotky len sa mi ich nepodarilo stiahnut a zavesit do vlakna 【Autumn 2023 New Information】Renewed "Radiomir Officine (PAM01383,PAM01384)" is in stock! | Panerai Osaka Shinsaibashi Boutique Official Blog (jw-oomiya.co.jp) V Maji som bol na cumendu vo fabrickom butiku v Basli a chlapik mi ukazal fotky s tym ze toto vyjde na jesen a cena bude okolo 5K CHF. Na fotkach bola este jedna farebna varianta. Fotky som robit nechcel a kedze som uz stary sklerotik tak si ani za boha neviem spomenut aka bola ta tretia farba... Zda sa mi ze boli zelene alebo hnede... kazdopadne sa da ocakavat este jedna verzia asi ako on-line special Tak su hnede… za mna https://www.panerai.com/en/home/radiomir-officine-teaser.html
Richard Eš Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 Vyzerajú super tie 1385. A myslím, že aj cenovka je nastavená dobre
Radiomir1976 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 Mám je objednané a od dnes na mě čekaj na prodejně ve Firenze. Jen jsem zvědavý zda dokázali splnit přání že budu mít číslo 14 (nebo13), když jsem byl dle Concierge mezy prvnímy 10 co je koupili. Uvidím a dám vědět.
lukassob Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 (upraveno) Radiomir Annual Calendar - s ročním kalendářem v zelené jsem je ještě neviděl. https://timeandtidewatches.com/panerai-green-radiomir-annual-calendar-introducing/ Upraveno 26. listopadu 2023 uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Luminor Marina Carbotech Luna Rossa PAM01529 https://www.fratellowatches.com/introducing-the-panerai-luminor-marina-carbotech-luna-rossa/
Grilko Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Luna Rossa jsou fakt krásný, jen ta cena
Grilko Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Ahoj, jestli můžu, rád bych znal váš názor... . Proč jsou mechnické strojky s ručním nátahem ( i 8dní ) z mého pohledu tak nedoceněné? Osobně jsem ruční nátah ještě neměl, ale obojí je přeci mechanika ( myšleno i automaty ) a i automaty je potřeba občas lehce seřídit nebo natáhnout, ne? Ale jak říjám, takový stojek jsem nikdy neměl, rád bych za vaše zkušenosti. Děkuji
pku Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 10 hodinami, Grilko napsal: Ahoj, jestli můžu, rád bych znal váš názor... . Proč jsou mechnické strojky s ručním nátahem ( i 8dní ) z mého pohledu tak nedoceněné? Osobně jsem ruční nátah ještě neměl, ale obojí je přeci mechanika ( myšleno i automaty ) a i automaty je potřeba občas lehce seřídit nebo natáhnout, ne? Ale jak říjám, takový stojek jsem nikdy neměl, rád bych za vaše zkušenosti. Děkuji Ahoj, úplně nechápu jak myslíš to, že jsou nedoceněné?
Grilko Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Myslel jsem to v porovnání kupní ceny. Obojí je inhouse jsou automaty stojí o 50k více… proč?
Grilko Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Edit: a automaty stojí o 50k více
Frantik Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 A proc ne? Co v tom hledas za záhadu?
Grilko Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Nehledám záhadu, jen se snažím pochopit, proč jsou automaty o tolik dražší… Je to tím, ze jsou složitější na výrobu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se