Přejít na obsah

Panerai novinky 2023

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tu su nejake real fotky len sa mi ich nepodarilo stiahnut a zavesit do vlakna 【Autumn 2023 New Information】Renewed "Radiomir Officine (PAM01383,PAM01384)" is in stock! | Panerai Osaka Shinsaibashi Boutique Official Blog (jw-oomiya.co.jp)

V Maji som bol na cumendu vo fabrickom butiku v Basli a chlapik mi ukazal fotky s tym ze toto vyjde na jesen a cena bude okolo 5K CHF. Na fotkach bola este jedna farebna varianta. Fotky som robit nechcel a kedze som uz stary sklerotik tak si ani za boha neviem spomenut aka bola ta tretia farba... 🤣 Zda sa mi ze boli zelene alebo hnede... kazdopadne sa da ocakavat este jedna verzia asi ako on-line special

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 22. 9. 2023 v 9:46, Harwey napsal:

image.png.838d39d32fbb3ebee37d375c3c6db756.png

veľmi pekné, kde ich majú takto na obzretie ?

• po měsíci...
Odesláno
V 22. 9. 2023 v 9:42, Vortex-Tempus napsal:

Tu su nejake real fotky len sa mi ich nepodarilo stiahnut a zavesit do vlakna 【Autumn 2023 New Information】Renewed "Radiomir Officine (PAM01383,PAM01384)" is in stock! | Panerai Osaka Shinsaibashi Boutique Official Blog (jw-oomiya.co.jp)

V Maji som bol na cumendu vo fabrickom butiku v Basli a chlapik mi ukazal fotky s tym ze toto vyjde na jesen a cena bude okolo 5K CHF. Na fotkach bola este jedna farebna varianta. Fotky som robit nechcel a kedze som uz stary sklerotik tak si ani za boha neviem spomenut aka bola ta tretia farba... 🤣 Zda sa mi ze boli zelene alebo hnede... kazdopadne sa da ocakavat este jedna verzia asi ako on-line special

Tak su hnede… za mna 👍

https://www.panerai.com/en/home/radiomir-officine-teaser.html

Odesláno

Mám je objednané a od dnes na mě čekaj na prodejně ve Firenze.

Jen jsem zvědavý zda dokázali splnit přání že budu mít číslo 14 (nebo13), když jsem byl dle Concierge mezy prvnímy 10 co je koupili. Uvidím a dám vědět.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

jestli můžu, rád bych znal váš názor... . Proč jsou mechnické strojky s ručním nátahem ( i 8dní ) z mého pohledu tak nedoceněné? Osobně jsem ruční nátah ještě neměl, ale obojí je přeci mechanika ( myšleno i automaty ) a i automaty je potřeba občas lehce seřídit nebo natáhnout, ne? Ale jak říjám, takový stojek jsem nikdy neměl, rád bych za vaše zkušenosti.

Děkuji

Odesláno
před 10 hodinami, Grilko napsal:

Ahoj,

jestli můžu, rád bych znal váš názor... . Proč jsou mechnické strojky s ručním nátahem ( i 8dní ) z mého pohledu tak nedoceněné? Osobně jsem ruční nátah ještě neměl, ale obojí je přeci mechanika ( myšleno i automaty ) a i automaty je potřeba občas lehce seřídit nebo natáhnout, ne? Ale jak říjám, takový stojek jsem nikdy neměl, rád bych za vaše zkušenosti.

Děkuji

Ahoj,

úplně nechápu jak myslíš to, že jsou nedoceněné?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...