Lynx12 Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července @Xenomorfus Jasně, to je ideální... tady byla trasa dělaná podle počasí Ale taky už jsem si udělal línej vandr, to bylo ještě větší vedro tenkrát, to jsem jen pendlovat mezi rybníkem a hospodou Sahara č.2 aneb louhování v Loužku https://eu.zonerama.com/Link/Open/6682def1aa78192a54afb239 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Ty fotky tech (nejen) zviratek sou neskutecne. Bomba. Az sem z toho dostal zizen :-). Jo, to je dobry vandr ;-). Mam pro takovy typ nazev "Tour de knajpa" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července (upraveno) Díky... Ovšem "Tour de knajpa" je něco jiného, to je od knajpy ke knajpě Jinak,kdybys někdy zavítal k nám do lesoparku, tak doporučuju neminout Hasičárnu Na Žižkově Hostomickej Fabián je výbornej (já jej upřednostňuju i před Radegastem a Plzní) a Zorka ráda hostí vandráky... Upraveno 1. července uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července No, uz sem byl i jen v jedne knajpe :-D. Rovnou v te nadrazni, kam sem v patek prijel a v nedeli odjizdel... Ale to jsem byl jeste mlady ;-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Dnes jen vycházka okolo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července (upraveno) Fajnovej solo (už jsem to potřeboval) vandřík s parádně proměnlivým počasím... https://eu.zonerama.com/Link/Open/668c2f27aa78160990af764f Upraveno 8. července uživatelem Lynx12 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Od brezna panuji pilne pripravy na cestu do Dakaru. Sice to neni uplne klasicky vandr, nicmene spat budu ve stanu, žrát kdovico a kadit do pisku, takze to ma k typickemu vandru blizko. :-). Na rozdil od vodniho sveta Hadrianova valu si uziju trochu vice sucha ;-). Takze kdybyste naaahodou meli nekdo !osobni! zkusenost s nejakym "vandrem" po Mauritanii, tak sem s tim. (Nepocitam po asfaltce do Nouakchottu ci Nouadhibou). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Rikal sem si, jestli to dat do "humoru", ale tady to bude prihodnejsi ;-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Další fajnový vandr s @Honza.manta https://eu.zonerama.com/Link/Open/66ce4f5daa78151bec359af9 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Další fajnový vandr s @Honza.manta (vono jich bylo samozřejmě víc, nedávám sem každý) https://eu.zonerama.com/Link/Open/6716abd8aa78162fe8904348 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Safra, kluci, fajne to mate.... ...uz abych taky zase vyrazil. Ted uz to snad bude s casem lepsi. I kdyz pristi rok bych rad Camino Primitivo, tak uvidime. At vam to slape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Po 37 letech ve zhruba stejném složení (tenkrát nás tam bylo víc) na campu, kde 1987 kamarádka slavila 17. Poslední 3 roky jsem ten camp hledal a letos v létě konečně našel... Říkáme tomu Oheň kostlivců, jednou za rok vyrazíme v +/- složení v jakém jsme spolu jezdili v osmdesátkách... Většina lidí už nejezdí, nicméně tohle si nenechají ujít... https://eu.zonerama.com/Link/Open/672fc556aa78162ed44619d6 Tohle je jediná fotka, kterou z toho ´87 mám, nedělní návrat... Upraveno 9. listopadu uživatelem Lynx12 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Luxusní noc v lese, pod kopcem pak mráz a mlha. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (kvůli řidičům) ideální by bylo mít reflexní vestu, na sebe nebo na bágl. Ale jinak to musel být parádní nocleh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu @Jehlan reflexní vesta bohužel musela ustoupit plechovkám Plzně,ale jinak jí samozřejmě na každý čundr beru s sebou Provoz byl minimální a vždy jsme se spořádaně nasunuli za krajnici 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Jedna věc jsou řidiči, pak tu máme lovce a když najdeš tiché místo bez lidí, je tam zvěř. Když jsem byl naposled pod stanem, prasata mi rozryla zápraží a sežvýkala klacek od opékaného masa (moje hloupost nechat "voňavé" poblíž ), takže spaní v -10, v botech a s kudlou v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu V 10. 11. 2024 v 18:45, Jehlan napsal: Jedna věc jsou řidiči, pak tu máme lovce a když najdeš tiché místo bez lidí, je tam zvěř. Když jsem byl naposled pod stanem, prasata mi rozryla zápraží a sežvýkala klacek od opékaného masa (moje hloupost nechat "voňavé" poblíž ), takže spaní v -10, v botech a s kudlou v ruce Příště si místo kudly vem do ruky baterku se stroboskopem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se