Přejít na obsah

Vandry, čundry, tramping, TO, woodcraft,...

Doporučené příspěvky

@Xenomorfus Jasně, to je ideální... tady byla trasa dělaná podle počasí 😉

Ale taky už jsem si udělal línej vandr, to bylo ještě větší vedro tenkrát, to jsem jen pendlovat mezi rybníkem a hospodou 😜

Sahara č.2 aneb louhování v Loužku

https://eu.zonerama.com/Link/Open/6682def1aa78192a54afb239

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky... Ovšem "Tour de knajpa" je něco jiného, to je od knajpy ke knajpě 😜

Jinak,kdybys někdy zavítal k nám do lesoparku, tak doporučuju neminout Hasičárnu Na Žižkově 😉

Hostomickej Fabián je výbornej (já jej upřednostňuju i před Radegastem a Plzní) a Zorka ráda hostí vandráky...

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

Od brezna panuji pilne pripravy na cestu do Dakaru. Sice to neni uplne klasicky vandr, nicmene spat budu ve stanu, žrát kdovico a kadit do pisku, takze to ma k typickemu vandru blizko. :-). Na rozdil od vodniho sveta Hadrianova valu si uziju trochu vice sucha ;-). 

Takze kdybyste naaahodou meli nekdo !osobni! zkusenost s nejakym "vandrem" po Mauritanii, tak sem s tim. (Nepocitam po asfaltce do Nouakchottu ci Nouadhibou). 

Resizer_17209412262681.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Po 37 letech ve zhruba stejném složení (tenkrát nás tam bylo víc) na campu, kde 1987 kamarádka slavila 17. Poslední 3 roky jsem ten camp hledal a letos v létě konečně našel... Říkáme tomu Oheň kostlivců, jednou za rok vyrazíme v +/- složení v jakém jsme spolu jezdili v osmdesátkách... Většina lidí už nejezdí, nicméně tohle si nenechají ujít...

https://eu.zonerama.com/Link/Open/672fc556aa78162ed44619d6

Tohle je jediná fotka, kterou z toho ´87 mám, nedělní návrat...IMG_20170901_0020.jpg.59c1a700aad2b3f3288460ee4dbcdf95.jpg

Upraveno uživatelem Lynx12
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Jedna věc jsou řidiči, pak tu máme lovce a když najdeš tiché místo bez lidí, je tam zvěř. Když jsem byl naposled pod stanem, prasata mi rozryla zápraží a sežvýkala klacek od opékaného masa (moje hloupost nechat "voňavé" poblíž ), takže spaní v -10, v botech a s kudlou v ruce 😆

Odkaz ke komentáři

V 10. 11. 2024 v 18:45, Jehlan napsal:

Jedna věc jsou řidiči, pak tu máme lovce a když najdeš tiché místo bez lidí, je tam zvěř. Když jsem byl naposled pod stanem, prasata mi rozryla zápraží a sežvýkala klacek od opékaného masa (moje hloupost nechat "voňavé" poblíž ), takže spaní v -10, v botech a s kudlou v ruce 😆

Příště si místo kudly vem do ruky baterku se stroboskopem... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...