Přejít na obsah

Vandry, čundry, tramping, TO, woodcraft,...

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Lynx12 napsal:

Hele, z potoků a studánek piju 40 let a nikdy mi nic nebylo... samozřejmě z potoka tekoucího z pole pít nebudu 

před 11 minutami, Xenomorfus napsal:

Lynxi, to byla odpoved na tu mrsinu. 

Jako Lynx. Piju vodu z potoků přes čtyřicet let a nikdy jsem nekontroloval, co je nahoře. Jen kam dohlédnu. Nikdy žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Xenomorfus napsal:

Honzo, to ja taky. Reakce byla na konkretni Afriho poznamku o mrsine. Mozna sem mel udelat dvojitou citaci. 

Připomnělo mi to historku od kamaráda, když byli v osmdesátkách na velkým na Slovači, ráno vařili snídani u potoka, asi z něj i pili, a šli kolem houbaři a upozornili je, že snad o 50 m výše leží v potoce mršina (už nevím, co to bylo) a nikdo neměl problém... 

Dneska jsem narazil v PC na starou fotku z ´83 nebo ´84, já jsem vpravo a na ruce mám Prim Sport 😉 

2052679187_odVildy.jpg.a9d3797de84e7c24b764f3ca26070704.jpg

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Honza.manta napsal:

Jako Lynx. Piju vodu z potoků přes čtyřicet let a nikdy jsem nekontroloval, co je nahoře. Jen kam dohlédnu. Nikdy žádný problém.

A pak stačí jedna rádoby gulášovka v hospodě v Novém Domě a je vymalováno 🤣

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Lynx12 napsal:

Woé! Ty jsi mi nadával, že jsem u toho hlučný, ale já fakt trpěl. Sedět deset minut na bobku s nataženými stehny - žádná hitparáda. Tam už si nikdy nic k jídlu nedám.

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Lynx12 napsal:

To je taky pravda 😂 Tady naše jedno malé tajné tramping místečko, kam si to dáváme dvakrát do roka s dětmi. Traduje se u nás, kdo místo prozradí do roka umře a samozřejmě trampské smyšlené příběhy po dlouhá staletí stará jsou prostě top, děti večer u ohně ani nedutají když naslouchajiy. A kvůli krvavému koleni, které v okolí této chaty vraždí, chodíme samozřejmě patřičně ozbrojeni 😅

DSC_3041~2.JPG

DSC_3039~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, African napsal:

To je taky pravda 😂 Tady naše jedno malé tajné tramping místečko, kam si to dáváme dvakrát do roka s dětmi. Traduje se u nás, kdo místo prozradí do roka umře a samozřejmě trampské smyšlené příběhy po dlouhá staletí stará jsou prostě top, děti večer u ohně ani nedutají když naslouchajiy. A kvůli krvavému koleni, které v okolí této chaty vraždí, chodíme samozřejmě patřičně ozbrojeni 😅

DSC_3041~2.JPG

DSC_3039~2.JPG

Moc pěknej srub

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Lumberjack napsal:

Sice jsem na tom srubu hodně dloooouho nebyl, ale moc tajný místo to nebude. Bejvalo i na turistické mapě. Ale víc neprozradím. Nechci do roka umřít 😃

Děláš velmi dobře, protože by si tě mohlo najít krvavé koleno a ufláknout ti palici do roka a do dne 🤣  Jak já se tam zase těším....

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, African napsal:

Děláš velmi dobře, protože by si tě mohlo najít krvavé koleno a ufláknout ti palici do roka a do dne

před 29 minutami, African napsal:

Děláš velmi dobře, protože by si tě mohlo najít krvavé koleno a ufláknout ti palici do roka a do dne 🤣  Jak já se tam zase těším....

To bych nerad. Já se živím jako funebrák, tak nevím jak bych sám sebe pohřbíval 😂

Stojí tam ještě Ztracenka, nebo už je zbouraná?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Lumberjack napsal:

To bych nerad. Já se živím jako funebrák, tak nevím jak bych sám sebe pohřbíval 😂

Stojí tam ještě Ztracenka, nebo už je zbouraná?

Tak to by byla prekérní situace 😅 Co je Ztracenka? 

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Lumberjack napsal:

Bejval to (nebo možná ještě je) srub kus od toto vašeho.  Bez kamen, venku ohniště a za srubem pidi jezírko. Takovej hezky zašitej.

Hm, tak o něm nic nevím, ale až budeme bivakovat, můžu se ti zeptat :cheers:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...