adasek Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Ahoj, aktualizoval jsem v noci z pátku na sobotu Invision na nejnovější verzi 4.7.9 Mělo by to přinést opravy některých problémů (napadají mě smajlíci) a velké množství malých vylepšení. Problém s emaily házenými do spamu u některých freemailů to bohužel neřeší, tam dál zkoumám. Podrobný changelog anglicky Prosím, napište do tohoto vlákna jakékoliv potíže spojené s upgradem, nedobré změny funkcionality, a případné nedokonalosti českého překladu (když se vám nějaká zpráva zobrazí anglicky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Ahoj. Nevim jestli to s tim souvisi, ale nefunguje mi na mobilu neprecteny obsah. Zkousel jsem to nekolikrat a porad stejna hlaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Rovnako u mna. Tiez Tapatalk ma daky problem, mozno z rovnakeho dovodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Já se nepodívám na nové příspěvky a ani na vlákna do kterých jsem přispěl. PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 hlásím rapidní zlepšení Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 24. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 1 hour ago, Lucky Lucaso said: Ahoj. Nevim jestli to s tim souvisi, ale nefunguje mi na mobilu neprecteny obsah. Zkousel jsem to nekolikrat a porad stejna hlaska. Pánové, díky za hlášení. Přestal mi fungovat elastic server - ani se nerozloučil. Restartoval jsem, spustil reindexaci, nastavil aby to příště (doufám) udělal automaticky. Možná to mělo souvislost s upgrade (staré datové struktury v nové verzi, a nebo nějaký nový bug), možná ne. Uvidíme. Většina funkcí by už měla fungovat, reindexace doběhne během pár hodin, a tehdy už by to mělo běžet bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Uz to slape jako driv. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 "Nepřečtený obsah" trochu drhne - jenom čtyři položky z poslední hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Za to mohu já, věc se již vyrovnává. Vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Nedajú sa vkladať odkazy na Youtube. Súvisí to s upgrade, alebo mi niečo uniklo, ako sa mi to tak stáva v poslednom čase? edit: pardon za plašenie, asi sa to týkalo konkrétneho videa, iné mi ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.