Přejít na obsah

UPGRADE duben 2023

Doporučené příspěvky

Ahoj,
aktualizoval jsem v noci z pátku na sobotu Invision na nejnovější verzi 4.7.9
Mělo by to přinést opravy některých problémů (napadají mě smajlíci) a velké množství malých vylepšení.
Problém s emaily házenými do spamu u některých freemailů to bohužel neřeší, tam dál zkoumám.

Podrobný changelog anglicky

Prosím, napište do tohoto vlákna jakékoliv potíže spojené s upgradem, nedobré změny funkcionality, a případné nedokonalosti českého překladu (když se vám nějaká zpráva zobrazí anglicky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Nevim jestli to s tim souvisi, ale nefunguje mi na mobilu neprecteny obsah. Zkousel jsem to nekolikrat a porad stejna hlaska.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Já se nepodívám na nové příspěvky a ani na vlákna do kterých jsem přispěl. PC

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 24. 4. 2023 v 4:39, Lucky Lucaso napsal:

Ahoj. Nevim jestli to s tim souvisi, ale nefunguje mi na mobilu neprecteny obsah. Zkousel jsem to nekolikrat a porad stejna hlaska.

Rozšířit  

Pánové, díky za hlášení.
Přestal mi fungovat elastic server - ani se nerozloučil.
Restartoval jsem, spustil reindexaci, nastavil aby to příště (doufám) udělal automaticky.

Možná to mělo souvislost s upgrade (staré datové struktury v nové verzi, a nebo nějaký nový bug), možná ne. Uvidíme.

Většina funkcí by už měla fungovat, reindexace doběhne během pár hodin, a tehdy už by to mělo běžet bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...