papun Posted April 20 Report Share Posted April 20 (edited) Dneska jsem našel ve spamu zprávy jakoby z Chronomagu. Ale nevím co si o tom myslet. Stalo se to někomu? Vypadá to viz příloha. Edited April 20 by papun Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 A když to otevřu, tak jsou tam nějaké podivné řádky a pár odkazů. Když tak můžu přeposlat někomu kdo to bude chtít vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted April 20 Report Share Posted April 20 Máš asi nastavenej odběr nějakých vláken a email notifikace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted April 20 Report Share Posted April 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 Ano jedná se o zprávy na které chci dostat upozornění. Nové položky v prodejním vlákně atd ... Nicméně i u tohoto příspěvku mám nastaveno upozornění. A jak si odpověděl, tak mi to hned spadlo do spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted April 20 Report Share Posted April 20 To je problém nastaveni tvyho spam filtru, pravděpodobně se mu nelíbí adresa odesílatele nebo něco v těle emailu. Nevím co používáš za klienta a providera, ale většinou je tam možnost označení Není spam. A jestli v těle emailu vidíš rozsypanej čaj, stalo by za prozkoumání, kde se to děje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted April 20 Report Share Posted April 20 Tvůj poštovní provider to jako spam vyhodnotil. S tím nehodlám nic dělat. Pomůže, pokud to ručně ze spamu přesuneš do položky doručené. Mělo by se to chytit, a chodit normálně. Já mám notifikace hození na adrese email.cz a v poho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 Do teď to chodilo v pohodě. Teď je odesílatel neznámý. Tělo mailu jak píšeš rozsypane a prostě divné. Ještě včera vše ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 Není problém to označit jako nespam. Ale celý ten obsah je v řiti... Viz příloha. Možná je chyba u mě, ale třeba i někde jinde. Nevím, já se v tom moc nevyznám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted April 20 Report Share Posted April 20 Udělal jsem pár testů. Chyba je někde u Tebe. Netvrdím, že od klávesnice výše Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 Ok, díky. Kdyby se našel někdo kdo má schránku na centrum.cz a zkusil ověřit co u něj bude to fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted April 20 Report Share Posted April 20 Už jste 4. V noci bude řešit @adasek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted April 20 Report Share Posted April 20 Ještě doplním. Email.cz i Gmail bez problémů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 Jj. Psal mi slovenský kolega co má centrum.sk a to samé. Snad se to podaří vyřešit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filltos Posted April 20 Report Share Posted April 20 Já mám notifikaci na centrum.cz, ale tam hned přehození na gmail a zde to nefunguje, takže asi chyba (problém) na centrum.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted April 20 Report Share Posted April 20 A proto se nema pouzivat diakritika. Rikam to uz 30 let. A cim dal vic jsem za blbce. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted April 20 Report Share Posted April 20 ???No, je to chyba v kódování diakritiky někde po cestě. Proto ty divné znaky. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasek Posted April 21 Report Share Posted April 21 Zdravím, dovedl jsem ten problém replikovat (na atlas.cz) - na druhou stranu maily co chodí na jiné domény vypadají v pořádku. Můj první krok bude, aktualizovat fórum na poslední verzi. Pokud je to nějaký technický problém u nás, mohlo by se to tím vyřešit. Bohužel jsem ten upgrade v noci na dnešek nestihl, snad dnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasek Posted April 23 Report Share Posted April 23 Upgradoval jsem v noci na sobotu fórum na nejnovější verzi. Bohužel to problém s rozhozenými maily nevyřešilo. Podle mého dosavadního zkoumání se opravdu formát mailů co posíláme nijak nezměnil (ve smyslu zdrojáku a technických náležitostí), a nejspíš jde o problém na straně provozovatele centrum.cz/atlas.cz Během příštího týdne jim tam pošlu podrobný bugreport, tak pak uvidíme, jestli nějak zareagují, nebo něco poradí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts