Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Potírat prodejce/ vyrobce fake je ok, atˇ jde o jakýkoli výrobek nebo službu, ale tím co se tu chystá nikomu neprospějeme ani neuškodíme. Je to lynčování nevinného!!!

Co dobročinná aukce do "fondu" Chronomag, a až to bude příhodné výtěžek použít??

Mě to příjde lepší než termit, devitka nebo kladivo.

Ale udělejte co uznáte za vhodné. Jen mě ty návrhy i anketa jsou proti srsti.

M.

Je v tom kus pravdy,ale pochybuju,že by se našel kupec.A dát do charitativní dražby "tohle",na to nemám žaludek.

Upraveno uživatelem falkkon
  • Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Je v tom kus pravdy,ale pochybuju,že by se našel kupec.A dát do charitativní dražby "tohle",na to nemám žaludek.

pokud tedy chces aby z nich byl alespon nejaky uzitek tak jak jsem jiz psal, dej mi je a ja je rozeberu nafotim a slozim (vyuka pro mne pro ostatni foto kalibru a mozna pochopeni jejich funkce), pokud budou jeste fungovat tak se muzou podrobit dalsim ukonoum co si zvolis mam k dispozici jak nekolik razi zbrani tak kapalny dusik ostatni by jsem nechal na jinych s vybusninami jiz od ucnaku neexpiremtuji.

Odesláno
Stal jsem se majitelem těchto nádherných hodinek a protože bych se chtěl podělit o radost z nich,tak vyhlašuji soutěž.Jedná se o nejoriginájnější způsob destrukce tohoto hodinářského skvostu.Vítězný návrh bude proveden a nafocen a vítěz obdrží tuto hodinářskou mrtvolu. :hang: Smrt fakům!!!!!
Pak mě ještě napadlo - udělat pravý opak a pokusit se je naučit dělat něco užitečného, něco při čem nebudou nikoho pohoršovat - třeba přemalovat číselník nějakou osobitou formou a rekvalifikovat je na letecký chronometr - míněno tím je implantovat na/do palubní desky nějakého letadla B)

Odesláno

ROZSUDEK!!! Po přečtení příspěvků a vyloučení trhavin a humanitárních akcí ( za války se vojáci v převleku taky popravovali) jsem vynesl verdikt : Smrt zastřelením a následně rozlisováním z důvodu možnosti poslat běžnou obálkou vítězi!!! Odvolání bylo zamítnuto. Akorát jsem trochu polevil a odsouzenci zalepil oči. Byla použita ráže 6,35. Foto po rozlisování bude zítra.

post-271-1231264649.jpg

post-271-1231264673.jpg

post-271-1231264706.jpg

Odesláno

Budiz im obalka lahka.

ROZSUDEK!!! Po přečtení příspěvků a vyloučení trhavin a humanitárních akcí ( za války se vojáci v převleku taky popravovali) jsem vynesl verdikt : Smrt zastřelením a následně rozlisováním z důvodu možnosti poslat běžnou obálkou vítězi!!! Odvolání bylo zamítnuto. Akorát jsem trochu polevil a odsouzenci zalepil oči. Byla použita ráže 6,35. Foto po rozlisování bude zítra.

Návštěvník YPO
Odesláno
Doufám ,že souhlasíš s rozsudkem

jj .... lepší než to prodávat na aukru nebo nosit ;)

Odesláno

Tak klucka tohle bylo hodně hustý. Doufám že sem nevlítne FBI a nezavře nám chronomag z důvodu výuky guerilových akcí. Hizballáh s Vámi. Už se těším na zítra. To bude 2. díl seriálu "Předem mého dopisu, strč si nohy do lisu!" :sniper: :bangin:

Odesláno

Kristepano, to vypadá jako to zařízení, co s ním pálil neznámy imperialistický diverzant v padesátých letech po lokomotivách. :crying_anim02:

Návštěvník Tada
Odesláno

6,35mm pistolová ráže prošla skrz jo? Buď je to nějak silný nebo ty hodinky nějak moc slabý :D

Odesláno

Rozpiloval jsi křížem špičku hrotu nebo to šlo jen tak?

Návštěvník Tada
Odesláno
Rozpiloval jsi křížem špičku hrotu nebo to šlo jen tak?

Proti tvrdým cílům to má spíš horší efekt - menší průraznost. Napilování, navrtání hrotu střely se používá proti měkkým cílům - lidem :)

Odesláno

hmmm, pekne ... tiez by som vybral gulku do strojovne ... a kam sa podel projektil? podla fotiek vyniesol ten "kaliber" aj s dynkom z "baraku" a zmizol 2 metre v zemi?

Odesláno (upraveno)
Akorát jsem trochu polevil a odsouzenci zalepil oči.

Jak zalepil oči? Oba horní subciferníčky se na tebe tak smutně koukaly...

Upraveno uživatelem Hugo14

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...