falkkon Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Potírat prodejce/ vyrobce fake je ok, atˇ jde o jakýkoli výrobek nebo službu, ale tím co se tu chystá nikomu neprospějeme ani neuškodíme. Je to lynčování nevinného!!! Co dobročinná aukce do "fondu" Chronomag, a až to bude příhodné výtěžek použít?? Mě to příjde lepší než termit, devitka nebo kladivo. Ale udělejte co uznáte za vhodné. Jen mě ty návrhy i anketa jsou proti srsti. M. Je v tom kus pravdy,ale pochybuju,že by se našel kupec.A dát do charitativní dražby "tohle",na to nemám žaludek. Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem falkkon
tyfo Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Je v tom kus pravdy,ale pochybuju,že by se našel kupec.A dát do charitativní dražby "tohle",na to nemám žaludek. pokud tedy chces aby z nich byl alespon nejaky uzitek tak jak jsem jiz psal, dej mi je a ja je rozeberu nafotim a slozim (vyuka pro mne pro ostatni foto kalibru a mozna pochopeni jejich funkce), pokud budou jeste fungovat tak se muzou podrobit dalsim ukonoum co si zvolis mam k dispozici jak nekolik razi zbrani tak kapalny dusik ostatni by jsem nechal na jinych s vybusninami jiz od ucnaku neexpiremtuji.
1Lachtan Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Stal jsem se majitelem těchto nádherných hodinek a protože bych se chtěl podělit o radost z nich,tak vyhlašuji soutěž.Jedná se o nejoriginájnější způsob destrukce tohoto hodinářského skvostu.Vítězný návrh bude proveden a nafocen a vítěz obdrží tuto hodinářskou mrtvolu. Smrt fakům!!!!!Pak mě ještě napadlo - udělat pravý opak a pokusit se je naučit dělat něco užitečného, něco při čem nebudou nikoho pohoršovat - třeba přemalovat číselník nějakou osobitou formou a rekvalifikovat je na letecký chronometr - míněno tím je implantovat na/do palubní desky nějakého letadla
falkkon Odesláno 6. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 ROZSUDEK!!! Po přečtení příspěvků a vyloučení trhavin a humanitárních akcí ( za války se vojáci v převleku taky popravovali) jsem vynesl verdikt : Smrt zastřelením a následně rozlisováním z důvodu možnosti poslat běžnou obálkou vítězi!!! Odvolání bylo zamítnuto. Akorát jsem trochu polevil a odsouzenci zalepil oči. Byla použita ráže 6,35. Foto po rozlisování bude zítra.
Ghill Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Budiz im obalka lahka. ROZSUDEK!!! Po přečtení příspěvků a vyloučení trhavin a humanitárních akcí ( za války se vojáci v převleku taky popravovali) jsem vynesl verdikt : Smrt zastřelením a následně rozlisováním z důvodu možnosti poslat běžnou obálkou vítězi!!! Odvolání bylo zamítnuto. Akorát jsem trochu polevil a odsouzenci zalepil oči. Byla použita ráže 6,35. Foto po rozlisování bude zítra.
New X-Bob Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 není nad revoluční spravedlnost. Je vidět, že Falkkon se správně inspiroval Josefem Fouché! Vivat vivat ministeur Fouché!
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 co je to za bazmek ? vypadá to jako minomet
falkkon Odesláno 6. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 co je to za bazmek ? vypadá to jako minomet jj v měřítku 1/72 Doufám ,že souhlasíš s rozsudkem
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Doufám ,že souhlasíš s rozsudkem jj .... lepší než to prodávat na aukru nebo nosit
atim Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Tak klucka tohle bylo hodně hustý. Doufám že sem nevlítne FBI a nezavře nám chronomag z důvodu výuky guerilových akcí. Hizballáh s Vámi. Už se těším na zítra. To bude 2. díl seriálu "Předem mého dopisu, strč si nohy do lisu!"
B.F.G. Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Kristepano, to vypadá jako to zařízení, co s ním pálil neznámy imperialistický diverzant v padesátých letech po lokomotivách.
Baker Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 falkkone jsi zvolen jako zdejsi likvidator fejku
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 6,35mm pistolová ráže prošla skrz jo? Buď je to nějak silný nebo ty hodinky nějak moc slabý
Conrad Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Rozpiloval jsi křížem špičku hrotu nebo to šlo jen tak?
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Rozpiloval jsi křížem špičku hrotu nebo to šlo jen tak? Proti tvrdým cílům to má spíš horší efekt - menší průraznost. Napilování, navrtání hrotu střely se používá proti měkkým cílům - lidem
Drummer Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Koukám pouzdro vydrželo. Asi bude kvalitní... Není z Eltonu? Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem Drummer
Toams Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 hmmm, pekne ... tiez by som vybral gulku do strojovne ... a kam sa podel projektil? podla fotiek vyniesol ten "kaliber" aj s dynkom z "baraku" a zmizol 2 metre v zemi?
Hugo14 Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Akorát jsem trochu polevil a odsouzenci zalepil oči. Jak zalepil oči? Oba horní subciferníčky se na tebe tak smutně koukaly... Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem Hugo14
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Každopádně škoda žes je nespekl tím termitem
Marfi Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 No mě se to vůbec nelíbí, ale zase máš teď docela origoš limitku :-) M.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se