bromep Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Ještě dva dotazy (já vím ) úspěšně jsem verifikoval. kdy se mi objeví těch 50kč? V historii transakcí na p.p. nemám nic. A jaké výhody má Premier konto oproti Personal. Popř. kde se to tam dá změnit? Nevím jak, ale mám tam Premier a chtěl jsem personal.
Ruda Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 (upraveno) Ještě dva dotazy (já vím ) úspěšně jsem verifikoval. kdy se mi objeví těch 50kč? V historii transakcí na p.p. nemám nic. A jaké výhody má Premier konto oproti Personal. Popř. kde se to tam dá změnit? Nevím jak, ale mám tam Premier a chtěl jsem personal. Během pár dní by se ti peníze (50,- Kč) měly opět vrátit na účet, opět se to hlásí jako transakce kartou. edit: s typem účtu na PayPal ti bohužel neporadím Upraveno 10. února 2009 uživatelem Ruda
dknespl Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 (upraveno) Personal je pokud jenom platis nebo prijimas osobni platby, Premier je pokud chces i prodavat. Premier ma nevyhodu, ze se plati poplatek z prijate platby kde platce prevede penize na paypal prevodem (account topup), coz se u Personal neplati. Naopak jsou nizsi poplatky u prijmu platby hrazene platcem prostrednictvim kreditni karty. Pokud chces prevazne jen platit, je to jedno. Presny popis viz Fees, odkazy ve spodni casti stranky po prihlaseni do paypalu. EDIT: Jinak ve shode s PayPal pravidly si jedna osoba muze zridit jeden Personal a jeden Premium account, akorat k tomu budes potrebovat jinou emailovou adresu, ale pravidla tim neporusis, takze pokud nutne potrebujes Personal, muzes si ho jeste udelat. Podle mne to je zbytecne. Upraveno 10. února 2009 uživatelem dknespl
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 6. dubna jsem ptalil paypalem, peníze z účtu zmizely hned...jako obvykle. 8.dubna jsem platbu zrušil, dodnes se peníze na účtu zpátky neukázaly. Je to normální nebo mám už kontaktovat paypal??
maxs Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 6. dubna jsem ptalil paypalem, peníze z účtu zmizely hned...jako obvykle. 8.dubna jsem platbu zrušil, dodnes se peníze na účtu zpátky neukázaly. Je to normální nebo mám už kontaktovat paypal?? Normálka.Trpezlivosť.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 Normálka.Trpezlivosť. Obvykle jsem velmi trpělivý...ale když jde o prachy...
here Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Rád bych se zeptal. Koupil jsem něco na ebay a ihned zaplatil přes PayPal. Prodejce se mi omluvil, že mi zboží nemůže za tuto cenu prodat, neboť udělal chybu v popisu. Okamžitě mi zaslal peníze zpět a zde vznikl problém a tím je poplatek který mi naúčtoval Paypal za přijatou platbu a rozdíl kurzu mezi odeslanou a přijatou platbou. Na částce 4.400,- je to cca 400,-. Nevíte prosím někdo jak to vyřešit. Díky za rady.
JiříR Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 (upraveno) Rád bych se zeptal. Koupil jsem něco na ebay a ihned zaplatil přes PayPal. Prodejce se mi omluvil, že mi zboží nemůže za tuto cenu prodat, neboť udělal chybu v popisu. Okamžitě mi zaslal peníze zpět a zde vznikl problém a tím je poplatek který mi naúčtoval Paypal za přijatou platbu a rozdíl kurzu mezi odeslanou a přijatou platbou. Na částce 4.400,- je to cca 400,-. Nevíte prosím někdo jak to vyřešit. Díky za rady. Na to asi nejde říct nic jiného než riziko povolání, taky mi včera jeden prodejce po měsíci nedoručení vrátil peníze a taky je jiný kurz... Můžeš mu napsat, ale pochybuju že ti dá více. Jeho moc nezajímá, že máš svůj účet v jiné měně a tím pádem si závislý na kurzu. EDIT: teď jsem se kvůli tomu kouknul na paypal jak to je a mě dal normálně refund transaction a píše, že mi to vrací jen o jeden halíř méně. Tak nevím jestli je úplně ten samý kurz nebo to prostě ty prachy vrátilo nezávisle na kurzu. dal taky refund transaction nebo ti to poslal jako novou platbu?? Upraveno 19. listopadu 2009 uživatelem JiříR
here Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Na to asi nejde říct nic jiného než riziko povolání, taky mi včera jeden prodejce po měsíci nedoručení vrátil peníze a taky je jiný kurz... Můžeš mu napsat, ale pochybuju že ti dá více. Jeho moc nezajímá, že máš svůj účet v jiné měně a tím pádem si závislý na kurzu. Dobře, to bych ještě pochopil, ale co ten poplatek naúčtovaný za vrácenou platbu?
JiříR Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Dobře, to bych ještě pochopil, ale co ten poplatek naúčtovaný za vrácenou platbu? Jak píšu v tom editu, poslal ti to jako novou platbu nebo dal refund transaction? Protože podle toho co jsem pochopil, tak refund ti to vrátí celý.
here Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Jak píšu v tom editu, poslal ti to jako novou platbu nebo dal refund transaction? Protože podle toho co jsem pochopil, tak refund ti to vrátí celý. Ano, ted na to taky koukám. On asi nedal vrácení platby, ale zadal novou platbu.
JakubS Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Neporadí někdo zda lze u takto označené aukce platit přes PayPal
Donuts Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Neporadí někdo zda lze u takto označené aukce platit přes PayPal Nejde.
Patrik Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Kdyby měl někdo zájem, mám převody do zemí kde se platí EURem (plus v GBP do UK a v PLN do Polska) zdarma. Kurzy nejsou sice žádný zázrak - viz: http://forum.finexpert.cz/viewtopic.php?f=...94a3be#p7323849 ale u malých částek je rozhodující nulový poplatek
bohush Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Mám dotaz, poslal jsem zásilku do UK a pošta ji doručila na nesprávnou adresu, prostě se ztratil, toto řeším v reklamaci s ČP a sem to celkem nepatří, ale potřebuji vrátit dotyčnému peníze a přes refund money na paypalu se mi to nedaří. Je to tím, že mám total balance 0.00? Myslel jsem, že by to mělo tu částku automaticky stáhnout z karty jako při nákupu, ale asi musím na svůj paypal účet nejdřív převést potřebný obnos a pak teprve refund, je to tak?
Traveller Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Vypadá to tak. Já jednou vracel, ale šlo to přímo z PP.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se