rdk Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 mno máme to koukám pěkně rozjetý, heheh já si momentálně myslim na... IWC Big Ingenieur ocel/černý aligátor nátah: automatic, rezerva: 168 hod (7 dní) rozměr: 45,5 mm hmmm těšim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 No a já bych docela rád provedl potápkový upgrade. Tak uvidím, co na to hlava, peněženka a přítelkyně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 U mě na beton jedny z těchto dvou... Buď Nebo Nějak mě dostala touha vlastnit něco nového.. A celkem se mi líbí ta "omáčka" kolem Hanhartu.. Historie a tak.. Je mi jasné, že to žádnou roli v kvalitě hrát nebude (naopak v ceně ano), ale i tak.. Neodolám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Achjo, před časem jsem podědil B42 Flieger, začal jsem se o hodinky zajímat. V poslední době mě to chytlo, čtu si tu čím dál tím víc Vaše příspěvky.Když jsem se tu na foru registroval toužil jsem po TH Carrera..... No a dnes vím že nechci nic jiného než Panerai Luminor co prodáva YPO? na zdejším fóru.....tzn za měsíc se mi posunula cena wish hodinek o 50 tisíc.... Kam až to pude??? :suicide_anim: Mám před svatbou přítelkyně mě asi zabije když jí to řeknu.... Napadlo mě, když nepozvem její část rodiny, tak to akorát vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Tak ak vsetko vide tak chystam upgrade Omega potapiek za Rolex Submariner 14060M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 ..... Kam až to pude??? :suicide_anim: Mám před svatbou přítelkyně mě asi zabije když jí to řeknu.... Napadlo mě, když nepozvem její část rodiny, tak to akorát vyjde Když to svatbu zrušíš úplně, můžeš jít ještě mnohem, mnohem výš. A co teprve v budoucnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 (upraveno) Hanharty jsou nádherný. Škoda, že má manželka by asi investici okolo 80 000,- peněz do něčeho jako hodinky, jen stěží pochopila. Njn, mám teď tedy "v merku" Archimede Pilot XL, pokud možno manuály . . . až je konečně vypustí. Když jim to bude moc dlouho trvat nebo se mi výsledek nebude pozdávat, tak jsou v záloze Steinharty v manuálu. Ale ještě se uvidí . . . Upraveno 1. května 2009 uživatelem Friedrich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 No a já bych docela rád provedl potápkový upgrade. Tak uvidím, co na to hlava, peněženka a přítelkyně. Tych Samuraiov ta rad zbavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Rozmýšlím se mezi Nomos Tangomat a Union Glashütte Noramis. Uvidíme jestli budou groše...Nemáte někdo živé fotky. Všude obíhají jenom jeden a tentýž snímek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Já nic neplánuju, všecko to vždycky přijde tak nějak samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 tak i já přiživím toto vlákno. Zjistil jsem, že nutně potřebuju Hamilton Jazzmaster Chrono, Pilotky Archimede nebo Steinhart, taky limitku GMT, dále v pořadí jsou Archimede Arcadia. Prostě všechny tyhle musim mít. Ale myslím, že mi to přítelkyně ještě vysvětlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) tak i já přiživím toto vlákno. Zjistil jsem, že nutně potřebuju Hamilton Jazzmaster Chrono, Pilotky Archimede nebo Steinhart, taky limitku GMT, dále v pořadí jsou Archimede Arcadia. Prostě všechny tyhle musim mít. Ale myslím, že mi to přítelkyně ještě vysvětlí. no mas to tazke... musis si priatelku lepsie vycvicit a vysvetlit jej, ze hodinky su pre teba absolutna nutnost:) Upraveno 23. října 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 rad bych v budoucnu no a pak asi finalni GP sea hawk ale to az hoooodle za dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 ja planuju gmt limitku. ale podrobnosti zna jen buh a gunter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Já mám plány jasný...Několikrát to "samé" (aspoň podle názvu). no a pak asi finalni GP sea hawk ale to az hoooodle za dlouho Finální? Určitě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Finální? Určitě? jj tu limitku jestli nekdy dostanu do ruky tak budou finalni. teda jako kdybych vyhral sazku tak koupim vacherona, ale to se nikdy nestane tak proste snad jednou budu mit GP limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Já plánuji 2-3 kousky. Co to bude, to ukáže čas. Ale bude to jistě nějaký chronograf s 7750 Jak se tak dívám, celkem jsem si to trefil. Jeden chrono s 7750 + dva další kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 .....planujem tzv definitivne ,ak vsetko dobre pojde tak snad do mesiaca budem mat na ruke 312ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 (upraveno) Od včerejška GMT Chronomag L.E. , takže už nemusím řešit ''dovolenkové''. No a protože jsem se tu oproti plánu asi opravdu nakazil, tak mě pořád ještě nepustila myšlenka na ''společenské'' s hnědým ciferníkem. Pak snad bude mít dušička klid !!! No sám tomu nevěřím, ale doufám v to. Upraveno 24. října 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 ja vubec nevim, proste tak nejak cekam, co mi v prodejni sekci padne do oka no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se