ZLOjasna Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 nuda s fotakom hodiny mam uz dva a pol roka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stevicek Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Chtěl bych poprosit někoho z Brna, jenž vlastní GAZ-14, zdali by nebyl ochoten ukázat je na živo. Děkuji
Polic Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Nevlastníte někdo tuto barevnou kombinaci? Celkem o ni uvažuji, ale nwm jak bude vypadat na ruce Případně díky
Stevicek Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) Našel jsem tu tvou barevnou kombinaci EDIT : další Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem Stevicek
Venceremos1 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Našel jsem tu tvou barevnou kombinaci EDIT : další ja ich mám, čo potrebuješ o nich vedieť?
Stevicek Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Já jsme jen posílal fotky této barevné kombinaci Policovi Mám zájem o modré. Ale když už jis napsal tak bych toho rád využil. Není problém se sklíčkem když to není safír? Budou to moje prní lepší hodinky a nerad bych je hned zničil.Děkuji
zhrado Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Ja mám tieto, som tu nový, čo vy na ne vravíte? Dúfam, že som zle nekúpil a budú slúžiť dlho http://www.ruskychronograf.sk/produkt-detail/78/
zhrado Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Dáke nové fotky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Dáke nové fotky :-) Chybu s koupí jsi rozhodně neudělal. Hezký fota, hoděj se tam .
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 chceme jako rodina koupit dárek k životnímu výročí pro tchána, vzhledemk tomu, že jsem dostal na starost výběr, zatím u mě vítězí tyto: ZDE ODKAZ jenom mám trochu obavy ze spolehlivosti, protože s ruskýma hodinkam nemám žádné zkušenosti ,ale myslím, že s tím kalibrem SEIKO by neměly být problémy?
pato31681 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Vostok Europe sa v kvalite spracovanie posunul dost dopredu oproti casom ked zacinal, takze spracovania by som sa nebal. Strojcek je Seiko ako si vravel, takze to je tiez makac, ktory toho vela vydrzi. Ja osobne by som sa nebal, ale rozhodnutie je na tebe.
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Vostok Europe sa v kvalite spracovanie posunul dost dopredu oproti casom ked zacinal, takze spracovania by som sa nebal. Strojcek je Seiko ako si vravel, takze to je tiez makac, ktory toho vela vydrzi. Ja osobne by som sa nebal, ale rozhodnutie je na tebe. OK diky za odpoved, me totiz tak trochu zarazely rozporuplne recenze tady na foru ale zatim u me vitezi, ted jeste vybat idealni shop s nejpriznivejsi cenou!
pato31681 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Negativne reakcie tu boli skor na strojceky Vostok, o ktorych viem ze ich dovozca musel pred predajom este precistovat. U Seiko sa podla mna nie je coho bat. Ceny budu asi vsade zhruba rovnake, par eur hore dole. Skor by som sa mozno pozeral na schopnost hodinky servisovat.
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Negativne reakcie tu boli skor na strojceky Vostok, o ktorych viem ze ich dovozca musel pred predajom este precistovat. U Seiko sa podla mna nie je coho bat. Ceny budu asi vsade zhruba rovnake, par eur hore dole. Skor by som sa mozno pozeral na schopnost hodinky servisovat. ještě jsem v jednom shopu narazil na verzi TRIGOLIGHT, což mě celkem zaujalo, má s ní někdo zkušenosti?
zhrado Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Ved aj tie čo si dal odkaz by mali byť TRIGOLIGHT - to znamená, že majú trícium. Ja mám takéto len modré pár mesiacov a zatial nemám jediný problém. Presnosť je super, kvalita vyzerá tiež super. Sú pekné a som rád, že som ich kúpil. Ale nevedel som sa rozhodnúť medzi čisto čiernymi a tými modrými. Dal som si priniesť obe a pol hodku som sa rozhodoval. Nakoniec vyhrali tie modré ale tie čierne ma stále motajú. Ja si myslím, že s nimi chybu neurobíš. Mám tu aj dáke fotky.
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Ved aj tie čo si dal odkaz by mali byť TRIGOLIGHT - to znamená, že majú trícium. Ja mám takéto len modré pár mesiacov a zatial nemám jediný problém. Presnosť je super, kvalita vyzerá tiež super. Sú pekné a som rád, že som ich kúpil. Ale nevedel som sa rozhodnúť medzi čisto čiernymi a tými modrými. Dal som si priniesť obe a pol hodku som sa rozhodoval. Nakoniec vyhrali tie modré ale tie čierne ma stále motajú. Ja si myslím, že s nimi chybu neurobíš. Mám tu aj dáke fotky. Díky za vysvětlení, asi mě zmátlo, že TADY jsou verze bez a s označením TRIGOLIGHT, nezkoumal jsem detailně ručky.
zhrado Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 A toto sú tie čo som nad nimi ešte rozmýšlal.. http://www.ruskychronograf.sk/produkt-detail/80/
hirsch Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 A toto sú tie čo som nad nimi ešte rozmýšlal.. http://www.ruskychro...dukt-detail/80/ taky vypadají zajímavě,ale myslím, že s těmi klasickými nerez nic nezkazím
gerhard Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 (upraveno) Asi vkrocim do tejto rieky. Lakaju ma spolahlive Seiko strojky vnutri a to mi dava vacsiu motivaciu pri kupe. Bude to zrejme niektory z modelov Dual Time. Celkom sa uz tesim. Pekne fotky dik, chlapci. Upraveno 18. února 2012 uživatelem gerhard
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se