Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj tak něco hezkého...Mimochodem, moc díky Kirnovi.

Edit: Vložení fotek a omluva za velikost fotek...

post-1110-1242039272.jpg

post-1110-1242039279.jpg

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno
Ahoj tak něco hezkého...Mimochodem, moc díky Kirnovi.

Edit: Vložení fotek a omluva za velikost fotek...

Ahoj, já jsem ten hodnej pán, co Ti je v Praze s láskou zabalil a poslal :) Blahopřeju a ať Ti dělají dlouho radost.

Odesláno
Ahoj, já jsem ten hodnej pán, co Ti je v Praze s láskou zabalil a poslal :) Blahopřeju a ať Ti dělají dlouho radost.

Jéé tak to moc dík :)

V každém případě radost veliká :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno
ano...presnost me taky prekvapila...a to sem je mel v nedeli tak 12 hodin v krabicce..vrtic nemam...no a dovolim si tedy taky par umeleckych fotek:) jo a kdyz jsme u toho..co mate kdo za vyrobni cisla(moje viz. fotky)? jinak na ruce taky sedi fajn...a to mam ruku malou... O cca 18cm. Na zivo sou proste skvely....myslel jsem ze fotky z fabriky sou nafintěný a skutečnost bude horší..a ono je to naopak:D

Ja mam 0097/3000

• po 3 týdnech...
Odesláno
Nemáte prosím někdo zkušenost, jak je koupit bez Paypalu?

Zeptej se toho, kdo zařizoval nákup. Což zjistíš po lehkém pročtení tohoto vlákna :)

• po měsících...
Odesláno

Gratulujem! Su to naozaj pekne spravene hodinky. Poznam ich z vykladu :) Dufam, ze ti budu dlho a bez problemov sluzit.

Odesláno (upraveno)

Taky chválim moc pěkné. Mně by se fakt dost zamlouvaly ty zlato černý ale zatím čekám jaké budete mít konkrétní zkušenosti s tímto modelem ohledně spolehlivosti ,dost mě vyplašila nevyrovnaná kvalita VE :http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=1648 tak to budu sledovat jestli sem něco šoupnete a poradíte nám CHRONOLAMÁM. Ještě edit : kolik máš obvod na zápěstí abych si to dokázal představit u sebe Dík.

Upraveno uživatelem petpel
Odesláno

Jedna špatná černobílá fotka mobilem na mojí hňápě:

post-1975-1248637891.jpg

V týdnu jsem se stavoval u kamaráda, kterej má už troje Vostoky a musím říct, že tyhle černý se mně zamlouvaj moc...

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...