MichalSVK Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Novinka z dnesku v rade Seamaster v modrej farbe na leto: https://www.omegawatches.com/precision-at-every-level/diver-300m
Tichus Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Vlastně pěkné, ale přestože mám fakt rád modrou, tak tohle už je na mě asi moc. Ta bílá a červená u standardní verze to přece jen oživí.I když, kdo ví, jak to bude naživo, třeba to bude láska na první pohled jestli teda budou normálně k sehnání...
Fade Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Opět starý buznatah z devadesátek... Ach jo. Za mě docela velké zklamání u všech modelů. Přišli vlastně jen s modrou barvou a konec.
seikó Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Ze by se Omega zacala "seikoizovat"?
Axel Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 (upraveno) Ten "buzna" tah je přece nedílnou součástí dnes klasického vzhledu Seamasteru Prof. 300m, který navíc modernizací prošel pár let zpět.. Kdo chce taper design, tak může sáhnout do retro řady Seamasteru. Modré barvy a jejich tónů je možná až příliš, hlavně indexy měly zůstat světlejší, bíle.. Každopádně i tak symatický a povedený počin k 75. výročí jejich potápek. Tady video z prezentace: Upraveno 27. června 2023 uživatelem Axel
Fade Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 před 7 minutami, Axel napsal: Ten "buzna" tah je přece nedílnou součástí dnes klasického vzhledu Seamasteru Prof. 300m, který navíc modernizací prošel pár let zpět.. Kdo chce taper design, tak může sáhnout do retro řady Seamasteru. Modré barvy a jejich tónů je možná až příliš, hlavně indexy měly zůstat světlejší, bíle.. Každopádně i tak symatický a povedený počin k 75. výročí jejich potápek. Tady video z prezentace: To jo, ale když si dám na ruku buzna tah a pak nové Moonwatch, je to pro mě v pohodlnosti tisíc a jedno.
VojtaB Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Ty Ultra Deep mi přijdou dost dobrý... Když pominu, že jsou nenositelný A zajímalo by mě, jestli třeba někdy něco podobného jen s jiným tématem nebude na Moonech A Ploprofy zase super, že je to monoblok a rozměry skoro jak sedmdesátková verze. Jen teda 15 tisíc EUR není málo
Axel Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 před 8 minutami, Fade napsal: To jo, ale když si dám na ruku buzna tah a pak nové Moonwatch, je to pro mě v pohodlnosti tisíc a jedno. Tak my už jsme rozmlsaní, mě to nikdy až tolik neuráželo, buznatah jsem nosil několik let.. Chybí mu ale zúžení, je to pohodlnější a i esteticky to působí lépe, hodinky jsou vyváženější. Třeba to ještě doladí u další generace.. I když u Speedu ty změny na sponě udělali už během stávající. Na větší inovaci celého tahu u Seamasteru si budeme muset asi ještě chvilku počkat.. Stejně lépe vypadají na té gumě
martin151 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Za mě Počka 39,5 určitě jse na ně půjdu podívat přiznám se, očekávál jsem to trochu jinak.
Fade Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 To je další věc. PO se víceméně liší jen ciferníkem. Jinak jde o stejně hodinky, jaké jsou už dlouho v prodeji. To je celé trochu jako Seiko a jejich želvy nebo 5KX.
Seamaster Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 PO v 39,5 bude slusnej modrej bonpar:) Nejvic me berou ty ploprofy a doufam, ze nezustane jen u limitky, ta oranzova minutovka tam proste musi bejt. Tam jde o vskutku novy hodinky - tedy navrat k puvodnimu monokok pouzdru a konstrukci korunky. Tohle je slibny!
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Picovina. Clovek caka cely den, ze pride nieco zaujimave a oni daju iny odtien modrej, nechaju ten otrasny tah a zavru dynko. Tak koli tomuto by som sa na Mykonos netrepal
xcmaniax Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Co jsem pochopil tak je to víceméně jenom o barvičkách a dýnkách k 75. výročí řady Seamaster. Osobně mám raději průhled na strojek, který je zrovna u Seamasterů pěkný, ale jinak je to fajn oživení kolekce, ty ciferníky se mi fakt líbí.
Axel Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 8 minutami, actionman1 napsal: Picovina. Clovek caka cely den, ze pride nieco zaujimave a oni daju iny odtien modrej, nechaju ten otrasny tah a zavru dynko. Tak koli tomuto by som sa na Mykonos netrepal Nemůžu se zbavit dojmu, že kdyby s tím přišel Rolex (jehož invence začíná a končí změnou barvy lunety), tak by nad tou "pi_ovinou" sborově hýkala polovina místních členů a stály fronty až za Prahu..
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Právě teď, Axel napsal: Nemůžu se zbavit dojmu, že kdyby s tím přišel Rolex (jehož invence začíná a končí změnou barvy lunety), tak by nad tou "pi_ovinou" sborově hýkala polovina místních členů a stály fronty až za Prahu.. Suhlas a je skoda, ze na 75 rocne vyrocia uz staci tolkoto kreativity a neprist s nicim novym. Ale nevadi, ako povedal znamy, "aspon sa aktualne budu predavat rovnako dobre, bal som sa, ze ked daju novy tah konecne tak stare uz nikto nebude chciet" :D:D
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 A aby bolo jasne ja mám svoje rad a nosím ešte radšej ale ten tah naozaj rad nemam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se